Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Euphoria

De geur +

Bloemenrijk, fruitig en verleidelijk: de geur van Calvin Klein Euphoria

Blumig staat voor zacht, fruitig voor plezierlievend - en een geur is verleidelijk wanneer hij zijn drager omringt met een verleidelijke sex appeal. En dat alles is in Calvin Klein Euphoria. Onmiddellijk na het aanbrengen ontvouwt de geur zijn fruity top noot: de combinatie van paradijselijk granaatappel en kaki, de zoete, oranje kleurige vrucht van de Kaki boom, belichaamt ongebreidelde levenslust en frisse energie. De hartnoot, het hart van Calvin Klein Euphoria, ontwikkelt zich in slechts enkele minuten: bloemige, oosterse accordeons van zwarte orchidee, lotusbloesem en champaka, een soort uit Zuidoost-Aziatische magnolia, straalt sensualiteit uit en verpronounced vrouwelijkheid.

Calvin Klein's euforie wordt gecompleteerd met een basisnoot van amber, mahoniehout en een romige romige noot. Dit samenspel leidt tot een warm, zacht slotakkoord, dat zelfs uren later nog eens verleidelijk ruikt op de huid. Calvin Klein Euphoria is een geurensymfonie die niet alleen euforie bij de drager brengt. Het maakt w>wenselijk en zelfverzekerd, geeft een fascinerende en verleidelijke aura. Inderdaad, Euphoria is een echte provocatie, maar op een zeer delicate en subtiele manier. De geur is verkrijgbaar als Eau de Parfum spray - en als Calvin Klein Euphoria Eau de Toilette, de enigszins lichtere versie.

Kopnoten
Granaatappel
Kaki
Hartnoten
Champaka
Lotus
Zwarte orchidee
Basisnoten
Amber
Romige snaar
Mahonie hout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Euphoria met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Fleve1988 van 16. december 2014
Calvin Klein Euphoria

Een van de onbekendere, maar voor mij ook een van de betere geuren van Calvin Klein. Fris, vrouwelijk. Een heel mooi flesje ook.

Commentaar Cottathe1968 van 29. oktober 2014
vriendinnen

Een paar van mijn vriendinnen hebben deze geur inmiddels ook gekocht dus als we uitgaan, ruikt de hele groep hetzelfde ;-) Ik vind hem echt heeeeeerlijk!

Commentaar Lookeed van 25. oktober 2014
Calvin Klein Euphoria

Ik heb deze set voor ene vriendin gekocht. Ik gebruik hem zelf ook en inmiddels veel van mijn collega's op kantoor ook. Beveel hem gerust verder aan!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-60%