Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De frisse mannengeur Calvijn Klein Euphoria Men

Wie op zoek is naar een frisse en opwindende mannengeur moet ervoor Euphoria Men kiezenCalvin Klein . Deze aromatische eau de parfum heeft een frisse en langdurige geurintensiteit. De mysterieuze en bedwelmende geur fascineert met zijn sprankelende frisheid en kruidig boeket. De topnoot presenteert een uitgelezen mix van kruiden waarin gemberpaprika en zwarte salie op de voorgrond treden. Het hart is sterk, scherp en houtachtig. Daarin komen rood hout, zacht suède en amber naar voren.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Vetiver, patchoeli en muskus in de basisnoot zorgen voor een verleidelijk mannelijke finish. Ze geven diepte en volheid aan het eau de parfum. Het resultaat is een unieke mannengeur die kruidig, pittig en fris is, maar tegelijkertijd staat voor frisheid en energie. Calvin Klein Het Euphoria Men combineert exquise kruiden en natuurlijke ingrediënten om een verleidelijke mannelijke geur te creëren. Het ontvouwt een uniek en onmiskenbaar boeket dat de nadruk legt op natuurlijkheid en hartelijkheid. Er komen veel verschillende noten en nuances naar voren, zodat men Euphoria Men steeds weer nieuwe aspecten kan ontdekken. Calvin Klein Het veelzijdige Eau de Parfum is daarom geschikt voor verschillende gelegenheden en kledingstijlen. Deze mannengeur is verkrijgbaar als Eau de Parfum en Eau de Toilette. Iedereen die heerlijke kruiden en een pittige frisheid wil gebruiken, Euphoria Men moet Calvin Klein ervoor gaan.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Euphoria Men
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
CK
Euphoria is zeer aangenaam, onopdringerig, zeer mannelijk en onconventioneel. Ik zou het iedereen aanbevelen die van een frisse after shave houdt.
Commentaar van
Calvin Klein Euphoria Men
Calvin Klein Euphoria Men os een zeer aangename geir. Niet te opdringerig. Is voor het hele jaar geschikt. Bevalt mij al heel lang heel goed en zal ik ook altijd blijven kopen.
Commentaar van
klasse zonder meer
Naar mijn mening eigenlijk de beste geur van Calvin Klein. Zoet en lang houdend geeft hij een heerlijke geur, die vooral bij vrouwen goed aankomt. Kan ik uit ervaring zeggen. Echte klasse!

Het parfumeertrio van Calvin Klein Euphoria Mannen

Drie sterren parfumeurs zijn verantwoordelijk voor de frisse en bittere mannengeur Calvin Klein Euphoria Men. Ze behoren tot de internationale topklasse van de parfumwereld en hebben al vele succesvolle parfumseries voor mannen en vrouwen gemaakt. Dominique Ropion was actief in de beroemde parfumstad Grasse in Zuid-Frankrijk. Hij veroorzaakte een sensatie bij de geuropsies Amarige van Givenchy, Carnal Flowers van Frederic Malle en Pure Poison van Dior. Loc Dong is actief voor het parfumhuis IFF in New York. Daar creëerde hij Armanis Aqua di Gioia. De derde in de groep is Carlos Benaim, die bekend staat om zijn exotische en oosterse geurmengsels. Ze zijn onder andere te zien in de parfumserie Flower Bomb van Victor & Rolf, Giorgio Armani Code en Red Door van Elizabeth Arden.

Voor Calvin Klein hebben Euphoria Mannen, Ropion, Dong en Benaim gekozen voor pittige, verse en natuurlijke ingrediënten. De topnoot bestaat uit zwarte salie en gemberpaprika, die direct een sprankelende frisheid produceren. De hartnoot maakt de eau de parfum bitter, sterk en houtachtig. Dit wordt gedaan met geselecteerde essences van zacht suède, amber en sequoia. Mannelijk geprimed is Calvin Klein Euphoria Men dan in de basisnoot patchoeli, muskus en vetiver. Het resultaat is een geur die energie, passie en frisheid perfect belichaamt. De bijzonder kruidige en mannelijke geur biedt vele nuances en is geschikt voor verschillende kledingstijlen en gelegenheden. Ontdek de verleidelijke mannengeur Calvin Klein Euphoria Men als eau de parfum of eau de toilette.

De klassieke flacon van Calvin Klein Euphoria Men

De frisse en sobere Calvin Klein mannengeur Euphoria Men presenteert zich in een klassieke en eenvoudige fles. Het is gemaakt van transparant glas en brengt daarom de kristalheldere inhoud perfect naar voren. De vierkante fles wordt afgesloten met een zwarte dop die ervoor zorgt dat het eau de parfum na gebruik veilig en schoon kan worden afgesloten. Deze fles is niet ontworpen als verzamelobject, maar eerder als een functionalistisch ontwerp. Dankzij zijn compacte vorm en afgeronde hoeken past hij Calvin Klein Euphoria Men perfect in uw bagage en is daarom ook aan te bevelen voor op reis. Calvin Klein De klassieke glazen flacon en het Calvin Klein logo op de voorkant zijn hier een goede indicatie Euphoria Men van.

Calvin Klein Euphoria Mannen - De advertentiecampagne

De bittere en frisse mannengeur Calvin Klein Euphoria Men wordt gepromoot met een eenvoudige maar sensationele reclamecampagne. De advertenties en tv-commercials benadrukken het sobere, frisse en mannelijke karakter van eau de parfums. Calvin Klein heeft gekozen voor het Amerikaanse model Carson Parker als gezicht van de campagne. Hij is verschenen in campagnes en op de catwalk voor vele verschillende top labels, waaronder Louis Vuitton, Valentino, Chanel en YSL. De reclamecampagne benadrukt het opvallende gezicht van het model, dat tegen een donkere achtergrond wordt gepresenteerd.

Laat de verbeelding de vrije loop: Calvin Klein Euphoria Men.

Tegelijkertijd wordt ook de klassiek vormgegeven fles met fascinerende spiegel- en lichteffecten in scène gezet. De korte tv-commercial van Calvin Klein Euphoria Men geeft de Eau de Parfum een mysterieuze uitstraling. De vlek verandert van rustige en eenvoudige kleuren naar snelle bewegingen en een spectaculaire kleurverandering. "Euforie" als de titel van het parfum wordt in deze commercial vertaald naar geluid en beeld. Om het aantrekkelijke effect van Calvin Klein Euphoria Men te benadrukken, ontbreekt ook Carsons vrouwelijke tegenhanger Natalia Vodianova niet ter plekke. Ze is al gezien met Carson in de reclamecampagne voor de parfumserie Calvin Klein Euphoria Women. Dit duo zet nu hun werk voor de mannengeur van Calvin Klein voort. De verleidelijke scène wordt begeleid door mysterieus licht en bolvormige muziek in de TV-spot. Kleuren, bewegingen, muziek en snelle snedes geven de spot een zeker iets en zorgen voor een kunstige artistieke realisatie. Ze geven de mannengeur Calvin Klein Euphoria Men iets mysterieus dat je meteen wilt ontdekken.