Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Euphoria Men

De geur +

De frisse mannengeur Calvijn Klein Euphoria Men

Wie op zoek is naar een frisse en opwindende mannengeur moet ervoor Euphoria Men kiezenCalvin Klein . Deze aromatische eau de parfum heeft een frisse en langdurige geurintensiteit. De mysterieuze en bedwelmende geur fascineert met zijn sprankelende frisheid en kruidig boeket. De topnoot presenteert een uitgelezen mix van kruiden waarin gemberpaprika en zwarte salie op de voorgrond treden. Het hart is sterk, scherp en houtachtig. Daarin komen rood hout, zacht suède en amber naar voren.

Vetiver, patchoeli en muskus in de basisnoot zorgen voor een verleidelijk mannelijke finish. Ze geven diepte en volheid aan het eau de parfum. Het resultaat is een unieke mannengeur die kruidig, pittig en fris is, maar tegelijkertijd staat voor frisheid en energie. Calvin Klein Het Euphoria Men combineert exquise kruiden en natuurlijke ingrediënten om een verleidelijke mannelijke geur te creëren. Het ontvouwt een uniek en onmiskenbaar boeket dat de nadruk legt op natuurlijkheid en hartelijkheid. Er komen veel verschillende noten en nuances naar voren, zodat men Euphoria Men steeds weer nieuwe aspecten kan ontdekken. Calvin Klein Het veelzijdige Eau de Parfum is daarom geschikt voor verschillende gelegenheden en kledingstijlen. Deze mannengeur is verkrijgbaar als Eau de Parfum en Eau de Toilette. Iedereen die heerlijke kruiden en een pittige frisheid wil gebruiken, Euphoria Men moet Calvin Klein ervoor gaan.

Kopnoten
Peper
Gember
Hartnoten
Salie
Ceder
Basilicum
Basisnoten
Patchoeli
Amber
Suède
Redwood

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Euphoria Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Wainty van 16. december 2014
CK

Euphoria is zeer aangenaam, onopdringerig, zeer mannelijk en onconventioneel. Ik zou het iedereen aanbevelen die van een frisse after shave houdt.

Commentaar Trablis van 07. oktober 2014
Calvin Klein Euphoria Men

Calvin Klein Euphoria Men os een zeer aangename geir. Niet te opdringerig. Is voor het hele jaar geschikt. Bevalt mij al heel lang heel goed en zal ik ook altijd blijven kopen.

Commentaar Cauz1988 van 18. augustus 2014
klasse zonder meer

Naar mijn mening eigenlijk de beste geur van Calvin Klein. Zoet en lang houdend geeft hij een heerlijke geur, die vooral bij vrouwen goed aankomt. Kan ik uit ervaring zeggen. Echte klasse!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-59%