Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Fris en licht, heerlijk vrouwelijk

Een van de bekendste ontwerpers Euphoria Blossom is een Calvin Klein van de geuren van zijn vrouwen en werd in 2006 gelanceerd. Eau de Parfum is bloemig en fruitig en zal alle vrouwen die de voorkeur geven aan frisse en vrouwelijke geuren in verrukking brengen. Niet alleen in de zomer is Calvin Klein het Euphoria Blossom de juiste geur voor allerlei gelegenheden. De twee parfumeurs Loc Dong en Carlos Benaim zijn verantwoordelijk voor de geurbeleving met de zacht bloeiende euforie.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Aromatische granaatappel, exotische kumquats en frisgroene akkoorden vormen de topnoot. In de hartnoot verschijnen de bloemenakkoorden van de roze pioenroos samen met orchideeën en lotus. Tot slot wordt wit amber gecombineerd met witte muskus en lichte houtsoorten om een sympathieke, zachte finale noot te creëren. Calvin Klein Het Euphoria Blossom heeft een duidelijke maar heerlijk zachte aanwezigheid die het een echte allrounder maakt die zowel op het werk als in de vrije tijd of tijdens romantische uren voor twee kan worden gedragen. Calvin Klein

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Euphoria Blossom
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Echt geweldige eau de toilette
Niet te bloemig, niet te betoverend maar wel intensief, buitengewoon aangenaam. Ik werd al door meerdere vrouwen aangesproken, allemaal waren ze enthousiast (over smaak valt natuurlijk niet te discussiëren)...

Meesterlijke perfectie keer twee

Carlos Benaim en Loc Dong zijn de kampioenen achter Calvin Klein Euphoria Blossom. Carlos bracht zijn jeugd door in Tanger en dus dicht bij de bron van natuurlijke geuren en in een prachtig landschap. Daar ontwikkelde hij ook zijn gevoel voor harmonie en schoonheid. Hij trainde als parfumeur deels bij Ernest Shiftan, een Amerikaanse parfumlegende. Ernest liet hem zien dat hij naar zijn instincten moest luisteren en dat er soms niet alleen vaardigheid maar ook moed voor nodig was om elegante en ongewone geuren te ontwikkelen.

Zo creëerde kunstenaar Carlos Benaim niet alleen Calvin Klein Euphoria Blossom. Hij werkte onder meer voor Aramis, Diesel, Cacharel, Bvlgari, Dior, Armani, Yves Saint Laurent en vele anderen. Loc Dong is geboren in Shanghai en is sinds 2002 geregistreerd bij de IFF. De levendigheid van de metropool, de verbinding tussen traditie en moderniteit heeft hem gevormd. Zijn meesterwerken zijn geuren voor Penhaligons, Paco Rabanne, Armani, Marc Jacobs, Issey Miyake en steparfums voor Taylor Swift en Beyoncé. Hoewel beide zulke verschillende achtergronden hebben, spreken ze dezelfde taal: de taal van de fijne geuren die in het geheugen blijven.

Met deze kennis is het niet moeilijk te begrijpen dat Loc Dong en Carlos Benaim dankzij hun prachtige ervaring een heerlijke geur als Calvin Klein Euphoria Blossom hebben kunnen creëren. Beiden waren het er al snel over eens dat een buitengewone geurbeleving ook buitengewone componenten vereiste. Ze combineerden orchideeën en lotus met kumquat en granaatappel. De twee vruchten waren in 2006 nog uiterst ongebruikelijk, omdat Kumquat beschouwd wordt als een vrij zure vrucht in de geurverwerking. Maar het succes van Calvin Klein Euphoria Blossom bevestigde het vertrouwen dat het label in hen plaatste.

Fijn als een bloesem

De ontwerper van Euphoria's Calvin Klein fles Euphoria Blossom is helaas onbekend, maar het was een meester in zijn vak die ook de fles voor Euphoria ontwierp. De ongewone vorm en het delicate kleurverloop van rosé over donker magenta terug naar rosé met duidelijke tussenruimtes geven de fles een speelse lichtheid. Euphoria Blossom Zo Calvin Klein belichaamt hij het ideaal. De fles weerspiegelt een bloem, passend bij de naam van de geur.

Het is gemakkelijk te zien welke bloemvorm de ontwerper voor de Calvin Klein Euphoria Blossom fles heeft gekozen. Het zijn waterlelies die voor veel mensen de belichaming zijn van romantische schoonheid. De fles nodigt u uit om het te pakken, de frisse, fruitige en bloemige geur binnenin te sprayen en de dag met een goed gevoel door te komen. De elegantie van de fles slaagt er op miraculeuze wijze in zonder overbodige designornamenten. De zacht gebogen lijnen vereisen geen extra versieringen om de aandacht te trekken.

Zacht en betoverend

Er zijn reclamecampagnes die bijna opdringerig zijn met felle kleuren, grote gebaren en luide muziek. Calvin Klein Euphoria Blossom is anders. De fotocampagne toont een blond model omlijst door delicate orchideeënbloesems tegen een achtergrond van verschillende tinten bruin en roze die in elkaar overlopen. Op de voorgrond staat de fles Calvin Klein Euphoria Blossom. In de clip, die bijna 90 seconden lang is, kan het label zelfs zonder model. In plaats daarvan toont de video aan Calvin Klein Euphoria Blossom Kumquats, bloemen en andere componenten van het parfum.

Tussendoor wordt ook hier de elegante fles bloemen geboren. De campagne is zo discreet, zo onopvallend dat ze niet alleen buitengewoon moedig is in een wereld van steeds luidere klanken, maar ook in ons geheugen blijft hangen. De terughoudendheid laat je luisteren en weerspiegelt perfect het effect van de geur van Calvin Klein Euphoria Blossom. Calvin Klein Euphoria Blossom is aanwezig, het wordt zeker waargenomen, maar het komt met een tederheid die gewoon inspireert. Sinds de lancering in 2006, heeft de geur opgedaan nieuwe vrienden bijna elke dag.

Zelfs dames die de voorkeur geven aan sterkere geuren zullen overtuigd zijn door de elegantie, de delicate vrouwelijkheid en de innerlijke kracht van Calvin Klein Euphoria Blossom. Het samenspel van de subtiele campagne van Coty - zij brengen het parfum op de markt - met de lichte, fruitige, bloemige geur spreekt voor zich, want al meer dan tien jaar wordt er geen einde aan gemaakt. Als u nieuw bent bij Calvin Klein Euphoria Blossom en op zoek bent naar een delicate vrouwelijke geur, moet u zeker proberen de Eau de Parfum Spray.