Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Calvin Klein Eternity: De bloemige en frisse klassieke klassieker

"Romantiek met engagement. Dat is het verlangen van de vrouwen van vandaag," zegt de Amerikaanse ontwerperCalvin Klein . Met deze creatieCalvin Klein , die inmiddels een klassieker is geworden, creëerde het modemerk Eternity een romantische geur vol intimiteit en liefde.

De geur opent met een frisse citrus en groene noot, die samen met violet en lelie de topnoot vormen. De kerntoon is zeer kruidig, wat wordt bepaald door de kruidnagelakkoorden. De basisnoot Calvin Klein wordt Eternity bepaald door de poederige accenten van heliotroop, sandelhout en nootmuskaat, die het parfum mooi afronden.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Gelanceerd in 1988, heeft de essentie zich al lang geleden gevestigd als een klassieker onder de vrouwengeuren. Sinds de lancering zijn miljoenen vrouwenharten naar de schepping gevlogen. En tot op de dag van vandaag is het onmogelijk om je de parfumerieën van de wereld voor te stellen Eternity zonder. Met zijn bloemige en sensuele noten heeft de creatie lange tijd de norm gesteld waaraan alle opvolgers moeten worden gemeten.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Eternity
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen

Commentaar van
Super!
Een super product dat ik graag aanbeveel. Werkt de hele dag lang, betrouwbaar en aangenaam - ook voor de omgeving.
Commentaar van
Zeer goed
Cremig, niet vet makend, trekt gemakkelijk in. De lotion laat zich gemakkelijk verdelen en laat geen sporen op kleding na.
Commentaar van
Ik mag deze geur heel graag
Sets zijn echt geweldig en dan nu ook nog van mijn absolute lievelingsgeur. Ik ben enthousiast. En een echt onverslaanbare prijs!

Sterparfumeur Sophia Grojsman creëerde Calvin Klein Eternity

Sophia Grojsman, de schepper van Calvin Klein Eternity, is de meest succesvolle parfumeur ter wereld. Ze kwam naar New York als een immigrant met Pools-Russische roots. Geen enkele geurmaker is succesvoller en heeft meer topparfums gecreëerd dan Grojsman. Zo componeerde ze de huidige wereldverkoop van bestsellers onder de vrouwengeuren Tresor van Lancôme, White Diamonds en Champagne van Yves Saint Laurent. "Sophia's geuren", beschreef de Amerikaanse modebok Calvin Klein, "zijn zoals zijzelf - sensueel, opwindend, rond, uniek.

De Russisch-Poolse immigrant, geboren in 1945, is ook de neus achter Clinique Calyx en heeft deze geur ook een persoonlijk tintje gegeven. Grojsman is in feite een apotheker en had er niet eens aan gedacht om geluk te zoeken in de wereld van parfums. Vandaag de dag is Sophia Grojsman een meester in haar vakgebied en met haar chemische begrip en haar creatieve gedachten heeft ze een aantal geuren in het bovenste segment.

Grojsman geeft met een klein beetje zelfironie toe dat ze zichzelf geen fijne neus zou noemen. Maar hier zijn de successen in de geurindustrie een leugen en laten zien dat de parfumeur is niet alleen creatief en succesvol, maar ook zeer bescheiden en zelfkritisch. Ze bewaakt het geheim van haar succes goed, maar het heeft haar een wereldberoemde reputatie opgeleverd in het parfumsegment.

Met Eternity, creëerde ze een tijdloze klassieker die betovert met zijn frisse citrusnoten, die de nuance in de topnoot openen. Dat de geur in het hart glanst met bloemige noten geeft de creatie een extra vleugje glamour. De vrouwelijke accenten benadrukken de vrouwelijke facetten op een bijzonder betoverende manier.

Calvin Klein Eternity flesje straalt in een puristische look

De geur Calvin Klein Eternity presenteert zich in een zeer eenvoudige, puristische fles. De vorm en kleur van de fles zijn zeer eenvoudig en helder. De heldere en rechte lijnen van de elegante glazen fles zijn ook zeer delicaat. Dit geeft de glazen fles een bijzonder vrouwelijke uitstraling. Het feit dat de parfumvloeistof elegant door het transparante glas kan glinsteren is een extra mooi effect dat deze look verder versterkt. De fles kan ook een romantisch en tegelijkertijd glamoureus facet laten zien. De verstuiver is glanzend zilver en heeft de vorm van een T-blok. Tijdloos en luxueus zoals de geur zelf. De fles naar de unieke geur is ontworpen door de beroemde ontwerper Pierre Dinand.

De klassieker glanst met een aura van verleidelijke en sensuele noten die uniek is in de wereld. In de topnoot opent de geur met frisse citrusnoten. Bloemen in het hart, edele ingrediënten verlevendigen de zintuigen. Dankzij patchoeli en ambergris is de creatie aangenaam warm. Wat een betoverende essentie!

Calvin Klein Eternity betovert met een hartverwarmende reclamecampagne

De tv-reclame voor Calvin Klein Eternity toont situaties uit het gezinsleven begeleid door het prachtige lied van Burt Bacharach Wat de wereld nu nodig heeft is liefde. De prentadvertentie toont scènes uit bijzondere momenten in het leven van een gezin die uit een fotoalbum kunnen komen. "Eeuwigheid is altijd al een kwestie van liefde geweest, vooral in het gezin, en toewijding", zegt Hilary Dart, president van Calvin Klein Cosmetics Company. "In deze campagne onderstrepen we deze boodschap met beelden van vertrouwdheid en de ontwikkeling van het leven. Dit creëert een elegante brug naar het betoverende aroma van het parfum.

In de nieuwe commercial voor Calvin Klein Eternity brengen Jake Gyllenhall en Liya Kebede hulde aan elkaar.

Eeuwigheid is een van de meest indrukwekkende vrouwengeuren ooit gelanceerd. Met zijn verfrissende citrusnoten in de topnoot en bloemige accenten in het hart, creëert de creatie een vrouwelijke aura die ongeëvenaard is overal in de wereld. De sensueel warme afwerking, gemaakt van sandelhout, amber, patchoeli, muskus en heliotroop, is ook aangenaam. Hier verenigen romantische facetten zich met glamoureuze nuances die staan voor prachtige vrouwelijkheid.

De Eeuwigdracht drager is een vrouw die haar vrouwelijkheid graag benadrukt met een sensuele geur. Tijdloos elegant maar toch discreet en zacht - dit alles staat voor de creatie van Calvin Klein. Het designlabel onderstreept dit met zijn indrukwekkende reclamecampagne, die net als het parfum al lang een cultus is.