Een zeer aantrekkelijke geur

As buitengewone mannengeur, wiens mannelijke aantrekkingskracht ontegenzeggelijk is: Het parfum Calvin Klein Eternity Now for Men is vaak en graag beschreven. Het parfum wordt echter ook wel beschreven als een geur die u niet zult vergeten. Maar natuurlijk is dit niet alles wat de geur Calvin Klein Eternity Now for Men beschrijft. Hier komen verschillende aroma's samen en verenigen zich tot een ongelofelijk frisse eenheid. Naast de frisheid is het echter ook iets Oriental, wat de geur Calvin Klein Eternity Now for Men bezit en wat het aan zijn drager overlevert.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Het doet hij het echter zonder opdringerig te zijn. Calvin Klein's Eternity Now for Men is een verleidelijke kruidige topnoot haar eigen, met tonen van gember die de geur een sterke uitstraling geven. Frisse frisheid daarentegen wordt geleverd door accenten van steranijs en kokoswater, die zich snel op de voorgrond van het hoofd duwen en zo een blijvende indruk achterlaten. Ze doen dit in ieder geval tot ze samensmelten in het verleidelijk fruitige hart, dat bestaat uit noten van patchouli, cedar blad en en star fruit. Aan het eind van de dag neemt de geur afscheid met een houtachtige zoete basis, geaccentueerd door een boeket van vanille, cederhout en tonkabonen.

Ann Gottlieb: een toegewijde neus

We danken niet alleen de geur Calvin Klein Eternity Now for Men aan de parfumeur Ann Gottlieb, maar ook aan zijn vrouwelijke tegenhanger. Omdat Gottlieb, natuurlijk namens Calvin Klein, voor beide geuren zorgde - en ze twee fundamenteel verschillende geurpersonages creëerde, die elkaar toch lijken aan te vullen en te strelen. Natuurlijk kan elk van de twee geuren ook alleen omkopen - bijvoorbeeld door het andere geslacht te betoveren en te verleiden. Maar wie is de vrouw achter de twee populaire geuren Calvin Klein Eternity Now for Men and for Her?

Ann Gottlieb wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke en succesvolle parfumeurs van onze tijd. Volgens informatie uit 2016 zullen zij ongeveer een miljard dollar per jaar verdienen. Haar carrière begon in de jaren tachtig bij Revlon, maar verdieptte het even later, toen ze een "leerling" werd bij niemand minder dan Estée Lauder. In 1983 richtte ze haar eigen label op onder de naam Ann Gottlieb Associates. Gottlieb staat niet alleen bekend om haar getalenteerde en uiterst fijne neus - haar zakelijk inzicht, dat haar en vele klanten al tot groot succes heeft geholpen, is ook wereldwijd bekend en gevraagd.

Maar het is de wereld van de parfums waaraan Gottlieb, aan wie we parfumklassiekers zoals Marc Jacobs Lola te danken hebben, is opgedragen. Voor hen staat ze niet alleen steeds weer op bij het krieken van de dag, want volgens velen is haar neus hier het gevoeligst. Vaak draagt ze haar composities zelf of 's nachts om hun geurontwikkeling tot in het kleinste detail te kunnen volgen.

Een harmonieus ontwerp van de fles

Het Flakon van Calvin Klein Eternity Now for Men heeft een minimaal vrouwelijk karakter, dat toch vrij goed aangepast is aan het frisse en aromatische geur karakter. Het betovert met een sierlijke vorm die doet denken aan zijn vrouwelijke tegenhanger , maar die ook gezien kan worden als hommage aan zijn voorganger Eternity . De flacons hebben aan de ene kant het transparante kristalglas en de licht ronde vorm gemeen, maar aan de andere kant ook de dikke wanden en de dikke glazen voet. Overigens is het niet verwonderlijk dat de Calvin Klein Eternity Now for Men en Eternity Now for herflessen van Calvin Klein zo gelijkaardig zijn. Ze moeten laten zien hoe gelijkaardig en toch verschillende mannelijke en vrouwelijke lichamen tegelijkertijd zijn. De twee vormen zijn met elkaar in harmonie gebracht, zodat hun silhouetten met elkaar lijken samen te smelten. Terwijl Eternity Now nu voor haar iets romantisch en vrouwelijks heeft, heeft Calvin Klein Eternity Now for Men nu iets eenvoudigs en mannelijks.

Een campagne met echte emoties

De twee geuren Calvin Klein Eternity Now for Men and for Women moeten als één geheel worden beschouwd. Net als de flessen lijken de parfumkarakters van de twee parfums, die eigenlijk zo verschillend zijn, samen te smelten. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat Calvin Klein zijn twee nieuwe parfums Eternity Now in 2015 voor het eerst samen heeft gepromoot - en dat nu nog steeds. De gezichten van de reclamecampagne zijn de twee internationaal bekende modellen Jasmine Tookes en Tobias Sorensen. Samen zouden de Amerikaanse model Tookes, die al voor huizen als Tom Ford, Prada en Versace heeft gewerkt, en de De Sorensen, die we waarschijnlijk het beste kennen van de ondergoedcampagnes van het huis Calvin Klein, een paar moeten vertegenwoordigen.

Eternity NOW van Calvin Klein is een commercial vol toewijding en liefde met de twee modellen Jasmine Tookes en Tobias Sorensen, 2015.

Maar Calvin Klein vertrouwde niet alleen op de vaardigheden van de twee professionals, maar ook op echte emoties. Voor Tookes, die sinds 2015 als engel langs de catwalks wandelt voor Victoria's Secret, en Sorensen waren al vele jaren een echt paar. In 2016 scheidden hun liefdeswegen. Voor de campagne werden ze als een paar door fotograaf Cass Bird als een paar geënsceneerd - wat het toen waren - aan de hand van verschillende reclamemotieven.

Enerzijds zien we haar spaarzaam gekleed in intieme omhelzingen, anderzijds ook helemaal gekleed op een drukke straat. Hier hebben ze echter alleen ogen voor elkaar en glimlachen in liefde naar elkaar. De promotieclip, waarmee Calvin Klein de parfums ook promootte, toont ze in vergelijkbare houdingen. Hier zien we de twee geliefden, echter, ook ondergedompeld in hete kussen of gewoon alleen in tedere omhelzing en huid op huid.