Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Eternity Moment

De geur +

De adellijke vrouwengeur Calvijn Klein Eternity Moment

De bloemige en vrouwelijke vrouwengeur Calvin Klein Eternity Moment geeft een blijvende indruk en stimuleert de zintuigen. In de topnoot komen fruitige elementen op basis van granaatappelbloesem, lychee en guava naar voren. De zoete en kruidige basisnoot onthult sporen van palissander, muskus en framboos casjmier. Het volbloemig boeket ontvouwt zich vervolgens in de hartnoot. Hier komen extracten van pioenrozen, waterlelie en passiebloem tot hun recht. Daarnaast worden er jasmijn essences toegevoegd om het assortiment te vervolledigen. Al met al heeft dit geresulteerd in een unique bloemige geur die ook zoet en fruitig bevat.

De lentegeur van Calvin Klein Eternity Moment harmonieert uitstekend met casual lente- en zomerkleding. Maar ook elegantie en sensualiteit worden in deze vrouwengeur niet verwaarloosd. Calvin Klein Eternity Moment is niet alleen verkrijgbaar als Eau de Parfüm, maar ook als complete zorgserie. Douchegel en Body Lotion onthullen meteen de frisse bloemengeur van Calvin Klein Eternity Moment en verwennen de zintuigen. Met Calvin Klein Eternity Moment heeft het label de karakteristieke geurtjes van vrouwen en mannen, zoals ontmoetingen, obsessies en euforie, verrijkt met een nieuwe variant.

Kopnoten
Meloen
Frambozen
Lychee
Guave
Granaatappel bloesem
Hartnoten
Passiebloem
Jasmijn
Zeeroos
Pinksterroos
Basisnoten
Sandelhout
muskus
Braziliaans rozenhout
Kasjmir hout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Eternity Moment met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Indis1963 van 05. augustus 2014
Eternity Moments eau de parfum

Ik heb het parfum voor mijn vrouw gekocht. Ze is er erg tevreden mee. Dus ik zal het hoogstwaarschijnlijk nog wel eens voor haar kopen;-)

Commentaar Duestaingth van 01. augustus 2014
Klasse 1A

Optisch ziet het product er mooi uit. De fles is robuust en stabiel. Uiteraard is de geur belangrijker, en die is ook heerlijk!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-72%