Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De adellijke vrouwengeur Calvijn Klein Eternity Moment

De bloemige en vrouwelijke vrouwengeur Calvin Klein Eternity Moment geeft een blijvende indruk en stimuleert de zintuigen. In de topnoot komen fruitige elementen op basis van granaatappelbloesem, lychee en guava naar voren. De zoete en kruidige basisnoot onthult sporen van palissander, muskus en framboos casjmier. Het volbloemig boeket ontvouwt zich vervolgens in de hartnoot. Hier komen extracten van pioenrozen, waterlelie en passiebloem tot hun recht. Daarnaast worden er jasmijn essences toegevoegd om het assortiment te vervolledigen. Al met al heeft dit geresulteerd in een unique bloemige geur die ook zoet en fruitig bevat.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De lentegeur van Calvin Klein Eternity Moment harmonieert uitstekend met casual lente- en zomerkleding. Maar ook elegantie en sensualiteit worden in deze vrouwengeur niet verwaarloosd. Calvin Klein Eternity Moment is niet alleen verkrijgbaar als Eau de Parfüm, maar ook als complete zorgserie. Douchegel en Body Lotion onthullen meteen de frisse bloemengeur van Calvin Klein Eternity Moment en verwennen de zintuigen. Met Calvin Klein Eternity Moment heeft het label de karakteristieke geurtjes van vrouwen en mannen, zoals ontmoetingen, obsessies en euforie, verrijkt met een nieuwe variant.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Eternity Moment
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Eternity Moments eau de parfum
Ik heb het parfum voor mijn vrouw gekocht. Ze is er erg tevreden mee. Dus ik zal het hoogstwaarschijnlijk nog wel eens voor haar kopen;-)
Commentaar van
Klasse 1A
Optisch ziet het product er mooi uit. De fles is robuust en stabiel. Uiteraard is de geur belangrijker, en die is ook heerlijk!

Calvin Klein Eternity Moment - De verleidelijke vrouwengeur van Jacques Cavallier en Harry Fremont

Calvin Klein Eternity Moment is ontwikkeld door de beroemde Franse parfumeurs Jacques Cavallier en Harry Fremont. Cavallier heeft wereldfaam verworven met zijn parfumserie voor Bvlgari, waaronder Bvlgari Aqua pour Homme, Bvlgari Extreme en Bvlgari Blu. Ook werkte hij voor bekende labels als Diesel en Dior. Bijzonder opmerkelijk zijn zijn creaties Dior Midnight Poison en Diesel Fuel for Life. Cavallier ontwierp de parfumserie Elle voor Yves Saint Laurent.

Voor Harry Fremont was Calvin Klein Eternity Moment echter het eerste grote parfumsucces. Daarna volgde CK One, een andere parfumserie voor Calvin Klein. Ook de jaarlijks herziene CK One Summer-varianten komen uit Fremont.

Voor Calvin Klein Eternity Moment hebben Cavallier en Fremont bloemengeuren en -extracten gebruikt. De fruitige topnoot brengt lychee, guave en granaatappelbloesems naar boven. Daarna volgt een kruidige en zoete basisnoot van palissander, framboos, kasjmier en muskus. De bloemige hartnoot wordt door deze primer omkaderd. Fremont en Cavallier gebruikten voor hen extracten van waterlelie, passiebloem, jasmijn en pioenroos. Het resultaat is een uniek bloemenboeket dat de zintuigen prikkelt.

Eternity Moment is de perfecte parfum om te genieten van speciale momenten in stijl. De lentegeur Calvin Klein Eternity Moment is niet alleen verkrijgbaar als eau de parfum, maar ook als luxueuze zorgserie. Deze bevat bodylotion en douchegel, waarin de unieke bloemengeur van Calvin Klein Eternity Moment volledig tot zijn recht komt.

Calvin Klein Eternity Moment - De glasfles

Calvin Klein Eternity Moment's bloemige en karaktervolle geur wordt geëvenaard door het smaakvolle ontwerp van de fles. Het is een slanke glazen flacon. Het transparante en gepolijste glas laat de roze inhoud optisch naar voren komen. De frisse bloemengeur kan dus op het eerste gezicht worden waargenomen. De fles wordt bekroond met een sproeikop en glazen dop. De spuitkop zorgt in alle situaties voor zuinige en nauwkeurige dosering. Met name

But de clear vorm en de delicate lijnen van de fles, die het karakter van de geur uitstekend weerspiegelen, zijn bijzonder succesvol gebleken. Het resultaat is een harmonieuze totaalindruk die van de fles een gewilde verzamelobject maakt. Het compacte verpakkingsontwerp zorgt ervoor dat de Eau de Parfüm in elke zak past en bewijst ook zijn waarde tijdens het reizen en onderweg. Calvin Klein Klein Eternity Moment is herkenbaar aan de slanke glazen fles en het Calvin Klein logo.

Calvin Klein Eeuwigheidsmoment - De reclamecampagne

De frisse en lente-achtige vrouwengeur Calvin Klein Eternity Moment wordt gepromoot met een creatieve reclamecampagne. Calvin Klein heeft de wereldster Scarlett Johansson als gezicht van de campagne gekozen. De Amerikaanse actrice is een van de heetste Hollywoodsterren. Voor Calvin Klein Eternity Moment straalt ze de sensualiteit uit die kenmerkend is voor eau de parfum.

Het tv-spotje heeft als motto "Eén moment kan alles veranderen". Dit blijkt uit de gepassioneerde relatiescènes tussen Johannsen en het mannelijke model Trent Ford. De verleidelijke magie van Calvin Klein Eternity Moment wordt ter plekke gecombineerd met een sensueel en vrouwelijk charisma. Besnoeiingen en lichteffecten onderstrepen ook het creatieve en mysterieuze karakter van deze geur. Daarnaast heeft de productiemaatschappij "Face the Music" een succesvolle muzikale achtergrond samengesteld.

Johansson en Ford zijn in de affichereclame ook te zien in tal van goed geselecteerde foto's. De printcampagne was niet alleen te zien in tal van modetijdschriften. Een fragment uit de film "The Island", waarin Ewan McGregor en Scarlett Johansson de hoofdrollen spelen, is ook op de poster te zien. Ook in de reclamecampagne voor Calvin Klein Eternity Moment wordt de presentatie van de elegant vormgegeven fles niet veronachtzaamd. Het fraai gevormde en geslepen glas zorgt voor spannende lichteffecten en zet de verleidelijke inhoud perfect in scène.

Al met al ziet de campagne Calvin Klein Eternity Moment als een eau de parfum met dat zekere iets. Een heerlijke bloemengeur voor speciale gelegenheden.