Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Calvin Klein Eternity for Men, met een Fougère-akkoord dat de tijd tot stilstand brengt

Eternity for Men van Calvin Klein is een aromatische mannengeur, gekenmerkt door het bijzonder mannelijke fougère-akkoord. Ontworpen door parfumeur Carlos Benaim in 1989, dit is een van zijn eerste geuren, die werd een van de best verkopende mannen geuren in de wereld onmiddellijk na de release. In de topnoot boeit Eternity for Men van Calvin Klein met een sprankelende start van bergamot, citroen, mandarijn en lavendel.

De indrukwekkende bloemige en kruidige hartnoot van sinaasappelbloesem, lelie van de vallei, jasmijn, geranium, lelie, salie, basilicum, jeneverbessen en koriander vormt het sensueel-aromatische centrum van het parfum. Een basis van palissander, vetiver, sandelhout, muskus, amber en het mannelijke fougèreakkoord vervolledigen deze aantrekkelijke geurbeleving op een expressieve en mannelijke manier. Een parfum voor jong en oud, voor dag en nacht, altijd passend en onweerstaanbaar.

"Eeuwigheid voor mannen", zoals het parfum in het Duits zou heten, is al lang een klassieker die onmisbaar is geworden in de schappen van internationale parfumerieën. De fles staat ook voor de tijdloosheid van de schepping. Het moderne design van transparante optiek en heldere lijnen ziet er niet minder uit dan een eenvoudig kunstwerk dat zijn tijd ver vooruit is.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Eternity for Men heeft al normen gesteld op het gebied van discrete esthetiek en sensuele geuren die andere mannengeuren moeten volgen. Een geur taal, zo duidelijk en nobel als nauwelijks een andere.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Eternity for Men
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen

Commentaar van
Lekkerste mannegeur
Een van de lekkerste geurtjes die ik ooit heb gehad. Ik ontdekte hem bij iemand op straat die ik toen gewoon heb aangesproken om te vragen wat hij droeg. En nu heb ik hem ook gekocht.
Commentaar van
wordt goed door de huid verdragen
Ik gebruik deze deo stick al langere tijd en ben er zeer tevreden mee. De stick wordt gemakkelijk door mijn gevoelige huid verdragen en heeft een heel aangename geur.
Commentaar van
geniaal
Eternity for Men is echt een geniaal product. Het is een geur met mannelijke sensualiteit. In deze set lekker voordelig met de deo.

Eeuwigheid voor de man van Calvin Klein is een van de eerste bestsellers van Carlos Benaim.

De parfumeur Carlos Benaim werd geboren in 1944 in Tanger, Marokko. Door zijn joodse wortels moest Benaim in 1967 zijn geboortestad verlaten als gevolg van de Zesdaagse Oorlog. Daarna woonde hij in Parijs, waar hij een parfumopleiding volgde. Daarna woonde hij in Amsterdam, Buenos Aires en vond uiteindelijk zijn adoptiehuis in New York, waar hij vandaag de dag nog steeds woont en werkt.

Calvin Klein Eternity for Men is een van de eerste succesvolle parfums gemaakt door parfumeur Carlos Benaim. Daarna volgden andere succesvolle parfums die onmisbaar zijn geworden in de rekken van parfumerieën. Hij creëerde klassiekers in samenwerking met Dominique Ropion en Olivier Polge. In 2003 ontving Carlos Benaim de eerste FIFI Award voor beste parfum. Verdere onderscheidingen, waaronder de beste parfumeur, bleven niet lang op zich wachten. Hij moet de parfumeur van de eeuw zijn.

Met Eternity for Men heeft de meester een geur gecreëerd die al lang een klassieker is onder mannengeuren. Met haar mix van oosterse tonen en kruidige akkoorden heeft de creatie inmiddels miljoenen mannenharten veroverd. Dankzij de mix van verse ingrediënten en bloemenakkoorden gaat deze geur nooit uit je hoofd. Integendeel: deze mengeling is ook tussen de duizenden te herkennen. Klassiek maar toch uniek!

Calvin Klein Eternity for Mannen met een verfrissend, duidelijk ontwerp

The flacon, die Calvin Klein's Eternity for Men parfum omringt, heeft een helder en elegant ontwerp. De jade groene vloeistof keit van het parfum schijnt door de hoekige en transparante glazen flacon, die licht afgerond naar de hals toe is. Het is versierd met een straightforward Eternity-schrift op de buik van de fles en een zilveren glanzende dop die de fijne verstuiver bedekt. Een strakke, rechtlijnige fles - even tijdloos als de kostbare Eternity for Men geur die het beschermt.

De glazen fles bevat een geur die al lang geleden een klassieker is geworden. De mix van kruidige elementen en oriëntaalse noten maken van Calvin Klein Eternity for Men een van de meest indrukwekkende creaties die in de afgelopen 20 jaar op de markt zijn gekomen.

Voor Calvin Klein Eternity for Men knuffelt topmodel Christy Turlington haar minnaar

Slechts een jaar na de release van het parfum werd de eerste reclamecampagne voor Calvin Kleins verfrissend aromatische mannengeur Eternity for Men gelanceerd. Sindsdien zijn er veel nieuwe commercials, die werden gekenmerkt door natuurlijkheid en meestal gespeeld in de buurt van de zee om het verfrissende effect van Eeuwigheid geuren te benadrukken.

De sensuele commercial zal ook in 2014 weer zwart-wit zijn, waardoor de reclamecampagne zijn stijl en tijdloos karakter krijgt.

In de nieuwste Eternity Spot (2014 voor hem & haar) is model Christy Turlington te zien naast haar man Ed Burns. Bijzonder aan deze advertentie is dat deze precies 25 jaar na het uitkomen van de eerste reclamesport is uitgegeven. De originele beeldvideo laat Christy Turlington knuffelen op het strand met model Marc Vandaloo. De sensuele commercial zal ook in 2014 weer zwart-wit zijn, waardoor de reclamecampagne zijn stijl en tijdloos karakter krijgt.

In de eerste scène verschijnt het prachtige gezicht van Christy Turlington, liggend op het strand en kussen teder haar man. Liefde en verleiding spelen de hoofdrollen in deze commercial. Het hele landschap vindt plaats op een verlaten strand tussen ruige rotslandschappen. Grote passie en intieme verbondenheid komen tot uiting. Met de zin "I will Always Love you!" richt ze zich niet alleen tot haar man Ed, maar belooft ze ook aan Calvin Kleins Eternity Parfum.