De eeuwige vlam blijft branden

Calvin Klein Eternity for Men Flame werd in 2018 samen met de vrouwengeur Eternity for Women gelanceerd. De mannengeur toont zich met een frisse citroengeur, die vooral in het dagelijks leven inspireert. Interessant is dat de geur van de Eau de Toilette slechts uit drie componenten bestaat.
Frisse en fruitige ananas bepaalt de topnoot, voordat de onmiskenbaar aromatische rozemarijn in de hartnoot verschijnt. Eindelijk is zacht labdanum toegevoegd en Calvin Klein Eternity for Men Flame klaar. De populaire geur laat zien dat er geen behoefte is aan uitgebreide geurpiramides om een mooie mannengeur te creëren met een discrete mannelijke aanwezigheid. De combinatie van ananas en rozemarijn is een prachtige combinatie van ananas en rozemarijn en is gewoon leuk.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
De Eau de Toilette is bedoeld Calvin Klein voor mannen die de voorkeur geven aan discrete geuren, hetzij omdat hun werk dit vereist, hetzij omdat ze niet van beklemmende geuren houden. Calvin Klein Eternity for Men Flame is eenvoudig en elegant, draagbaar en aangenaam. Vooral op de koelere dagen van het jaar valt het fruitige kruid van Calvin Klein Eternity for Men Flame precies de punt op. En wie weet, misschien zal deze vlam echt voor eeuwig branden.

De serie leidt naar de eeuwigheid

Net zoals alle Eternity geuren zijn gevuld in hun oorspronkelijke flacons uit de late jaren tachtig, staan alle Eternitys ook voor romantische liefde. Maar helaas weten niet alle Eeuwigheidsgeuren wie ze ontworpen heeft. Eternity for Men uit 1989 werd opgericht door de grote Carlos Benaïm. Het is heel goed mogelijk dat hij meedoet aan de Calvin Klein Eternity for Men Flame mix, dat weet je niet precies. Coty brengt de geur uit 2018, maar behoudt een laag profiel op de naam van de parfumeur.
Sinds de eerste geur in 1978 zijn er 41 parfumeurs en geurfabrikanten voor ons Calvin Klein werkzaam. De industriereuzen Givaudan, Firmenich en International Flavors & Fragrances behoren daar natuurlijk ook toe. Andere grote namen die geuren hebben ontworpen Calvin Klein zijn Olivier Polge, Harry Frémont, Ann Gottlieb, Calice Becker, Honorine Blanc, Dominique Ropion en Alberto Morillas. De selectie van neuzen is niet alleen zo groot omdat er al meer dan 40 jaar Calvin Klein geuren zijn. Het is eerder te wijten aan het feit dat de geuren zijn gewijd aan de meest uiteenlopende thema's, soms erotisch, soms sensueel, sportief of verfrissend. Het moeten allemaal geuren zijn die geschikt zijn voor dagelijks gebruik, net als de mode van het etiket.
Hoe goed deze eisen worden geïmplementeerd, blijkt ook uit Calvin Klein Eternity for Men Flame de nieuwste geur uit het Eternity assortiment, dat al 30 jaar lang een grote aantrekkingskracht uitoefent op mensen. Zowel met de nieuwe versies als met de originele geuren, die nog steeds ongewijzigd worden geproduceerd en gedistribueerd. Echte liefde is de eeuwigheid, de enige die er is.

Verenigd voor de eeuwigheid

De fles Calvin Klein Eternity for Men Flame is gemaakt van discreet gekleurd glas. De kleur van de geur binnenin draagt bij aan de blikvanger. Op de voorkant van de Calvin Klein Eternity for Men Flame fles staat de naam van de geur en het etiket in wit en rood. De vorm van de fles is vrij lineair, rechte lijnen groeien uit de rechthoekige basis, die brede schouders worden. Deze zijn op hun beurt weer spits toelopend tot een zilveren kap waarin de sproeikop is verwerkt. Het ontwerp van de Calvin Klein Eternity for Men Flame fles is identiek aan de eerste "Eternity for Men" fles uit 1989.
De fles is gemaakt door de beroemde ontwerper Pierre Dinand. Dinand is een constante in de wereld van flessen en containers, maar ook in het ontwerp van verpakkingen. Zijn artistieke talent vergezelt hem al zijn hele leven, zelfs naar Indochina, waar het zijn leven redt omdat hij niet hoeft te vechten in de rijstvelden.

Liefde, familie, kinderen, dat is echte eeuwigheid.

De nieuw verschenen clip van Eternity is ook de clip to Calvin Klein Eternity for Men Flame en Calvin Klein Eternity Flame for Women, de vrouwengeur van het duo, in een verkorte versie. Zoals gebruikelijk bij Calvin klein, worden de geuren voor hem en haar samen gelanceerd en ook samen geadverteerd.
Het is ook gebruikelijk dat Eeuwige geuren zich richten op echte liefde, romantiek en familie. Dus in de korte en toch ongelooflijk passende clip zie je de acteur Jake Gyllenhaal met het model Lilya Kebede. Zij vertegenwoordigen een familie die een ontspannen ochtend beleeft met hun dochter, vertegenwoordigd door de vier jaar oude Leila. De vader speelt met de dochter, de moeder knuffelt met de kleine. Aan het einde van de enige clip van tien seconden zijn de flacons voor Eternity dan voor Calvin Klein Eternity for Men Flame en Eternity Flame ingebleekt. In de fotogalerij worden Gyllenhaal en Kebede Calvin Klein Eternity for Men Flame ook geportretteerd als een familie die zich laat zien als een familie die hun dochter beschermt.
De "eeuwige vlam" van Calvin Klein Eternity for Men Flame staat voor eeuwige liefde. Voor een partner en voor zijn kinderen. Want alleen door de kinderen kan het eeuwige leven worden bereikt, en kinderen worden op hun beurt geboren uit liefde van hun ouders voor elkaar. De mannengeur is fris, vrolijk en absoluut draagbaar bij alle gelegenheden. Je weet immers nooit waar de ware liefde je ontmoet, de liefde die je nooit vergeet, deze waarvoor je elk offer brengt en nog veel meer.