De eeuwige vlam blijft branden

Calvin Klein Eternity for Men Flame werd in 2018 gelanceerd samen met de vrouwengeur Eternity for Women. De geur van de mannengeur toont zich met een frisse citroenachtige specerij, die vooral in het dagelijks leven inspireert. Het is interessant om op te merken dat de geur van de Eau de Toilette is samengesteld uit slechts drie componenten.
Frisse en fruitige ananas bepaalt de topnoot, voordat de onmiskenbaar aromatische rozemarijn in de hartnoot verschijnt. Eindelijk is er zacht labdanum Eternity for Men Flame bijgekomen en Calvin Klein klaar om te gaan. De populaire geur laat zien dat er geen behoefte is aan expansieve geurpiramides om een mooie mannengeur te creëren met een discrete mannelijke aanwezigheid. De combinatie van ananas en rozemarijn is een prachtig mediterraan en is gewoon leuk.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
De Eau de Toilette Calvin Klein is bedoeld voor mannen die de voorkeur geven aan discrete geuren, hetzij omdat hun werk dit vereist, hetzij omdat ze niet van overweldigende geuren houden. Calvin Klein Het Eternity for Men Flame is eenvoudig en elegant, draagbaar en aangenaam. En wie weet, misschien brandt deze vlam wel voor de eeuwigheid.

De serie leidt naar de eeuwigheid

Net zoals alle Eternity geuren zijn gevuld in hun originele flacons uit de late jaren tachtig, staan alle Eternitys ook voor romantische liefde. Maar helaas weten niet alle Eternity geuren wie ze ontworpen heeft. Eternity for Men uit 1989 werd opgericht door de grote Carlos Benaïm. Het is heel goed mogelijk dat Eternity for Men Flame hij Calvin Klein er ook op zit, je weet niet precies wat het is. Coty geeft de geur 2018 vrij, maar houdt de naam van de parfumeur laag.
Sinds de introductie van de eerste geur in 1978 zijn er Calvin Klein 41 parfumeurs en geurfabrikanten voor ons aan het werk geweest. De industriereuzen Givaudan, Firmenich en International Flavors & Fragrances zijn er natuurlijk bij. Andere grote namen die Calvin Klein geuren hebben ontworpen zijn Olivier Polge, Harry Frémont, Ann Gottlieb, Calice Becker, Honorine Blanc, Dominique Ropion en Alberto Morillas. De keuze van de neuzen is niet alleen omdat er al meer dan 40 jaar Calvin Klein geuren zijn. Het is eerder te wijten aan het feit dat de geuren zijn gewijd aan de meest uiteenlopende thema's, soms erotisch, soms sensueel, soms sensueel, sportief of verfrissend. Allemaal geuren die geschikt zijn voor dagelijks gebruik, net als de mode van het label.
Hoe goed aan deze eisen wordt voldaan, blijkt ook uit de nieuwste geur uit het Eternity assortimentCalvin Klein Eternity for Men Flame , dat al 30 jaar lang een lust voor het oog is. Zowel met de nieuwe versies als met de originele geuren, die nog steeds onveranderd worden geproduceerd en gedistribueerd. Ware liefde is eeuwigheid, de enige die er is.

Verenigd voor de eeuwigheid

De flacon van deze Calvin Klein fles Eternity for Men Flame is gemaakt van discreet gekleurd glas. De kleur van de geur binnenin draagt bij aan de blikvanger. Op de voorkant van de Calvin Klein Eternity for Men Flame fles staat de naam van de geur en het etiket in wit en rood. De vorm van de fles is vrij lineair, rechte lijnen groeien uit de rechthoekige basis, die brede schouders worden. Deze zijn op hun beurt taps toelopend tot een zilveren kap waarin de sproeikop is verwerkt. Het ontwerp van de Calvin Klein Eternity for Men Flame fles is identiek aan de eerste "Eternity for Men" fles uit 1989.
De fles is gemaakt door de beroemde ontwerper Pierre Dinand. Dinand is een constante in de wereld van flessen en containers, maar ook in het ontwerp van verpakkingen. Zijn artistieke talent heeft hem zijn hele leven begeleid, zelfs naar Indochina, waar het zijn leven redt omdat hij niet hoeft te vechten in de rijstvelden.

Liefde, familie, kinderen, dat is echte eeuwigheid.

De nieuw uitgebrachte clip van Eternity is ook een verkorte versie van de clip Eternity for Men Flame naar Calvin Klein Calvin Klein Eternity Flame for Women, de vrouwengeur van het duo. Zoals gebruikelijk bij Calvin klein worden de geuren voor hem en haar samen gelanceerd en ook samen geadverteerd.
Het is ook gebruikelijk dat Eternity geuren zich richten op ware liefde, romantiek en familie. Dus in de korte en toch ongelooflijk passende clip zie je de acteur Jake Gyllenhaal met het model Lilya Kebede. Zij vertegenwoordigen een gezin dat een ontspannen ochtend beleeft met hun dochter, vertegenwoordigd door de vierjarige Leila. De vader speelt met de dochter, de moeder knuffelt met de kleine. Aan het einde van de tien seconden durende clip worden de flacons voor de Calvin Klein Eeuwigheid vervaagd, gevolgd door de Eeuwige VlamEternity for Men Flame . In de fotoseries over Calvin Klein Gyllenhaal en Kebede worden Gyllenhaal en Kebede Eternity for Men Flame ook geportretteerd als families die hun dochter beschermen.
De eeuwige vlam Eternity for Men Flame van Calvin Klein de eeuwige liefde. Voor een partner en voor zijn kinderen. Want alleen door de kinderen kan het eeuwige leven worden bereikt, en kinderen worden op hun beurt geboren door de liefde van hun ouders voor elkaar. De mannengeur is fris, vrolijk en absoluut draagbaar bij alle gelegenheden. Je weet immers nooit waar de ware liefde je ontmoet, de liefde die je nooit vergeet, deze waarvoor je elk offer brengt en nog veel meer.