Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Calvin Klein Eternity for Men Flame kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

De eeuwige vlam blijft branden

Calvin Klein Eternity for Men Flame werd in 2018 samen met de vrouwengeur Eternity for Women gelanceerd. De mannengeur toont zich met een frisse citroengeur, die vooral in het dagelijks leven inspireert. Interessant is dat de geur van de Eau de Toilette slechts uit drie componenten bestaat.

Frisse en fruitige ananas bepaalt de topnoot, voordat de onmiskenbaar aromatische rozemarijn in de hartnoot verschijnt. Eindelijk is zacht labdanum toegevoegd en Calvin Klein Eternity for Men Flame klaar. De populaire geur laat zien dat er geen behoefte is aan uitgebreide geurpiramides om een mooie mannengeur te creëren met een discrete mannelijke aanwezigheid. De combinatie van ananas en rozemarijn is een prachtige combinatie van ananas en rozemarijn en is gewoon leuk.

De Eau de Toilette is bedoeld Calvin Klein voor mannen die de voorkeur geven aan discrete geuren, hetzij omdat hun werk dit vereist, hetzij omdat ze niet van beklemmende geuren houden. Calvin Klein Eternity for Men Flame is eenvoudig en elegant, draagbaar en aangenaam. Vooral op de koelere dagen van het jaar valt het fruitige kruid van Calvin Klein Eternity for Men Flame precies de punt op. En wie weet, misschien zal deze vlam echt voor eeuwig branden.

Kopnoten
Ananas
Hartnoten
Roosmarijn
Basisnoten
Labdanum

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-40%