Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Eternity for Men Aqua

De geur +

de nieuwe eeuwigheid

Calvin Klein is de onbetwiste schepper van verse, aromatische mannenparfums sinds de oprichting van Eternity for Men in 1990. In feite is het Calvin Klein Eternity for Men Aqua een nieuw en verbeterd recept voor de klassieke Eternity for Men. Net als zijn voorganger weet hij te boeien met een frisse noot, waarnaar ook met de nieuwe naam wordt gezinspeeld. Het heeft een houtachtig effect dat Calvin Klein het een Eternity for Men Aqua bijzonder mannelijke geur geeft. Dit is al te herkennen aan de basisnoot. Daar mengen fluweelzacht sandelhout en tropisch guaiachout zich met sensuele muskus en patchoeli tot een aromatische schat.

Het cederhout in de hartnoot benadrukt opnieuw de houtachtige ondertoon. Verder worden pruim en lavendel gecombineerd met twee zoete en toch ook aromatische geuren. Samen met de sterke geur van Szechuan peper ontstaat een hartnoot vol aromatische accenten. Het geheime ingrediënt komkommer uit de klassieke Eternity-collectie komt terug in de topnoot. Lotus en groene noten worden toegevoegd, evenals citroenaroma's die het parfum compleet maken als een verfrissende scheut water. Dit Eternity for Men Aqua is Calvin Klein echter niet alleen een eenvoudige toevoeging aan de Eternity-serie. De unieke combinatie van frisse en houtachtige geuren geeft de drager een sportieve en casual uitstraling. Een parfum dat zeker een klassieker voor de eeuwigheid zal zijn.

Kopnoten
Lotus
Groene Accenten
Citrus
Komkommer
Hartnoten
Sichuan peper
Lavendel
Pruim
Cederhout
Basisnoten
muskus
Patchoeli
Sandelhout
Guaiacholz

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Eternity for Men Aqua met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Firly1995 van 11. augustus 2014
Top Parfum

Dit parfum is in niets slechter dan zijn voorganger Eternity. Ook deze geur blijft lekker lang aan en is intensief. Deze geur kan echter ook de hele dag worden gedragen. Naar het werk of bij het uitgaan. Voor elk jaargetijde!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-58%