Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Trilogie van smaken

Calvin Klein Eternity Flame werd gelanceerd in 2018. Het is een bloemige en houtachtige vrouwengeur waarvan de geurpiramide bestaat uit solisten. In de topnoot vindt men alleen tedere en fruitige mandarijnen. De hartnoot brengt geurige wikke. De basis wordt Calvin Klein afgerond Eternity Flame door Labdanum. Dankzij deze ingenieuze combinatie is Eternity Flame deze geur Calvin Klein absoluut geschikt voor dagelijks gebruik en kan zowel in uw vrije tijd als op het werk worden gedragen. Zijn waarneembare aanwezigheid past in de herfst, maar snijdt ook in het voorjaar een goed figuur.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
In tegenstelling tot het populaire origineel uit 1988 gebruikt Eternity Flame het Calvin Klein slechts een handvol ingrediënten en bewijst het dat alleen de juiste noten nodig zijn om een heerlijke geur te creëren. Het label is Calvin Klein Eternity Flame gericht op alle vrouwen die geen zoete geuren hebben. Zij zien hun vrouwelijkheid als een kracht en willen dit tot uitdrukking brengen met hun geur. En die kracht uit zich perfect in de manier waarop Calvin Klein Eternity Flame het is. Iedereen die op zoek is naar een meisjesgeur Eternity Flame kan Calvin Klein teleurgesteld zijn, maar iedereen die een discrete vrouwengeur wil, zal enthousiast zijn over het parfum.

Alle neuzen van de wereld

"Eternity" uit 1988 werd opgericht door Sophia Grojsman. Wie Calvin Klein het Eternity Flame in 2018 heeft gemaakt is niet bekend. Het enige wat je weet is dat Coty het op de markt brengt. Sinds 1978, toen de eerste geur werd Calvin Klein gelanceerd, hebben meer dan 40 parfumeurs voor het label gewerkt. Ze behoren tot de grootste neuzen ter wereld en het zou buiten het bereik van een opsomming van alle neuzen liggen. Met namen als Alberto Morillas, Dominique Ropion, Yves Cassar, Olivier Gillotin, Ilias Ermenidis, Honorine Blanc, Sophie Labbé, Annie Buzantian of Celine Barel, om er maar een paar te noemen, luisteren liefhebbers van geuren over de hele wereld. U Calvin Klein krijgt de luxe om alle parfumeurs persoonlijk te kiezen. Hoewel de industriereuzen Givaudan, Firmenich en IFF ook betrokken waren bij de ontwikkeling van de verschillende geurenCalvin Klein , behouden zij zich het recht voor om de uiteindelijke beslissing te nemen.
Voor de Eternity-serie, die al meer dan drie decennia bestaat en staat voor romantische verbondenheid, was het belangrijkste om deze verbondenheid in beeld te brengen zonder speels te zijn. Daarom behoorden Carlos Benaïm, Harry Frémont, Jacques Cavallier-Belletrud, Pascal Gaurin, Clement Gavarry en Jean-Marc Chaillan tot de verantwoordelijken voor de Eternity-serie. Misschien heeft een van die parfumeurs Eternity Flame het ook Calvin Klein ontworpen. Welke neus het ook was, ze slaagde erin om een meer dan waardige nieuwe geur te creëren voor deze geweldige lijn. Dames en heren houden van de respectievelijke versie ervanCalvin Klein Eternity Flame , vooral omdat het zo heerlijk tijdloos en draagbaar is. Het zijn gewoon mooie geuren.

Rechte lijnen met elegantie

De fles hiervan Calvin Klein Eternity Flame is geen onbekende. Het presenteert zich als een slanke hoge rechthoek, met rechte lijnen en een zilveren kap waarin de sproeikop is verwerkt. Al in 1988 kwam Calvin Klein de fles voor de wereldberoemde geur Eternity op het toneel. Sindsdien zijn alle geuren die het woord Eternity met zich meebrengen in deze fles gekleed, ook al veranderen de kleuren van tijd tot tijd. De Calvin Klein rosé is delicaat, maar komt van de geur zelf.
Het ontwerp van de klassieke Eternity fles is gemaakt door Pierre Dinand. Sinds het begin van de jaren vijftig heeft de ingenieuze Fransman zijn creativiteit als ontwerper ter beschikking gesteld. Het begint allemaal met een willekeurig ontworpen verpakking voor een chemisch product. Dit werd zo goed ontvangen dat hij alle verpakkingen mocht maken. Als Rochas klopt en om een fles vraagt, vindt Pierre Dinand zijn bestemming. Honderden ontwerpen volgen, zoals het ontwerp van de Calvin Klein Eternity Flame fles.

De specerij ligt in de beknoptheid

De campagne Eternity Flame is Calvin Klein een sterk verkorte versie van de Eternity clip van Cary Fukunaga en Willy Vanderperre. Jake Gyllenhaal, Lilya Kebede en de schattige 4-jarige Leila zijn een familie die genieten van een ontspannen ochtend. De vader speelt met de dochter, de dochter knuffelt met de moeder. Dit is een clip van 10 seconden van de oorspronkelijke clip van 1 minuut. Aan het einde van de Eeuwigheid zijn de flessen even verbleekt. Dan komen de flessen tevoorschijn Eternity Flame om samen met hem en Calvin Klein haar te adverteren.
Passend bij de clip is ook een fotogalerij met de drie als gezin, waarin de ouders het kind liefdevol beschermen. De clip is bedoeld om de liefde in het gezin weer te geven die vandaag de dag belangrijker is dan ooit tevoren. Deze liefde is altijd de belangrijkste motor geweest in de geschiedenis van de mensheid, heeft moeders en vaders aangemoedigd tot onbegrijpelijke inspanningen als het ging om het welzijn van kinderen. Eeuwigheid betekent eeuwigheid. Een term die niet alleen past bij het verleden, maar ook bij het heden en de toekomst. Want door de kinderen heen leeft men eeuwig door, om zo te zeggen tot een eeuwig leven.
Calvin Klein Eternity Flame is geen verrukkelijke geur. Het is meer geschikt voor dagelijks gebruik, net als het origineel uit de late jaren tachtig. Met deze geur richt het label zich op vrouwen en mannen die beide voeten stevig op de grond hebben, die weten wat ze willen en niet willen en die zichzelf niet als het belangrijkste in het leven beschouwen. Calvin Klein Toch is Eternity Flame hun aanwezigheid betoverend en betoverend.