Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Trilogie van smaken

Calvin Klein Eternity Flame werd gelanceerd in 2018. Het is een bloemige en houtachtige vrouwengeur waarvan de geurpiramide bestaat uit solisten. In de topnoot vindt men alleen tedere en fruitige mandarijnen. De hartnoot brengt geurwikke. De basis is Calvin Klein Eternity Flame afgerond met Labdanum. Dankzij deze ingenieuze combinatie is de geur Calvin Klein Eternity Flame absoluut geschikt voor dagelijks gebruik en kan hij zowel in uw vrije tijd als op het werk gedragen worden. Zijn waarneembare aanwezigheid past in de herfst, maar is ook in het voorjaar goed zichtbaar.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

In tegenstelling tot het populaire origineel uit 1988Calvin Klein Eternity Flame , is slechts een handvol ingrediënten nodig om een heerlijke geur te creëren, wat bewijst dat alleen de juiste noten nodig zijn. Met Calvin Klein Eternity Flame het label is bedoeld voor alle vrouwen die het gelukkig zonder zoete geuren stellen. Ze zien hun vrouwelijkheid als een kracht en willen dit uitdrukken met hun geur. En deze kracht toont zich uitstekend in Calvin Klein Eternity Flame . Als u op zoek bent naar een meisjesgeur, Calvin Klein Eternity Flame kunt u teleurgesteld zijn, maar als u een discrete vrouwengeur wilt, zult u enthousiast zijn over het parfum.

Alle neuzen van de wereld

Eternity uit 1988 is opgericht door Sophia Grojsman. Wie Calvin Klein Eternity Flame er vanaf 2018 heeft gemaakt is niet bekend. Alles wat je weet is dat het op de markt wordt gebracht door Coty. Sinds 1978, toen de eerste geur werd Calvin Klein gelanceerd, hebben meer dan 40 parfumeurs voor het label gewerkt. Ze behoren tot de grootste neuzen in de wereld en het zou buiten de reikwijdte van de opsomming vallen om ze allemaal op te sommen. Met namen als Alberto Morillas, Dominique Ropion, Yves Cassar, Olivier Gillotin, Ilias Ermenidis, Honorine Blanc, Sophie Labbé, Annie Buzantian of Celine Barel, om er maar een paar te noemen, luisteren geurenvrienden over de hele wereld naar elkaar. Bij Calvin Klein ons trakteert u zich op de luxe om alle parfumeurs persoonlijk te selecteren. Hoewel Givaudan, Firmenich en IFF ook betrokken waren bij de totstandkoming van de verschillende geuren, Calvin Klein behouden zij zich het recht voor om de uiteindelijke beslissing te nemen.

Voor de Eternity-serie, die al meer dan drie decennia bestaat en staat voor romantische verbondenheid, was het belangrijkste om deze verbondenheid te verbeelden zonder speels te zijn. Daarom waren Carlos Benaïm, Harry Frémont, Jacques Cavallier-Belletrud, Pascal Gaurin, Clement Gavarry en Jean-Marc Chaillan verantwoordelijk voor de Eternity-serie. Misschien heeft een van die parfumeurs Calvin Klein Eternity Flame het ook ontworpen. Welke neus het ook was, ze is erin geslaagd om een meer dan waardige nieuwe geur te creëren voor deze geweldige lijn. Dames en heren houden van de respectievelijke versie van Calvin Klein Eternity Flame , vooral omdat het zo heerlijk tijdloos en draagbaar is. Het zijn gewoonweg prachtige geuren.

Rechte lijnen met elegantie

De fles Calvin Klein Eternity Flame is geen onbekende. Het presenteert zich als een slanke hoge rechthoek, met rechte lijnen en een zilveren kap waarin de sproeikop is verwerkt. Al in 1988 kwam Calvin Klein de fles voor de wereldberoemde geur Eternity op het toneel. Sindsdien zijn alle geuren die het woord Eeuwigheid met zich meebrengen in deze fles gekleed, ook al veranderen de kleuren van tijd tot tijd. Het heeft Calvin Klein Eternity Flame een delicate rosé kleur, die afkomstig is van de geur zelf.

Het ontwerp van de klassieke Eternity fles is gemaakt door Pierre Dinand. Sinds het begin van de jaren vijftig stelt de geniale Fransman zijn creativiteit als ontwerper ter beschikking. Het begint allemaal met een willekeurig ontworpen verpakking voor een chemisch product. Dit werd zo goed ontvangen dat hij alle verpakkingen mocht maken. Als Rocha's kloppen en om een flesje vragen, vindt Pierre Dinand zijn bestemming. Honderden ontwerpen volgen, zoals het ontwerp van de Calvin Klein Eternity Flame fles.

De specerij ligt in de beknoptheid

Ook de campagne Calvin Klein Eternity Flame is een sterk ingekorte versie van de clip naar Eternity van Cary Fukunaga en Willy Vanderperre. Jake Gyllenhaal, Lilya Kebede en de schattige 4 jaar oude Leila zijn een familie die genieten van een ontspannen ochtend. De vader speelt met de dochter, de dochter knuffelt met de moeder. Dit is een clip van 10 seconden van de oorspronkelijke clip van 1 minuut. Aan het einde zijn de flessen Eeuwigheid even vervaagd. Dan verschijnen de flessen voor Calvin Klein Eternity Flame hem en haar, die samen geadverteerd worden.

Bij de clip hoort ook een fotogalerij met de drie als gezin, waarin de ouders het kind liefdevol beschermen. De clip is bedoeld om de liefde in de familie weer te geven die vandaag de dag belangrijker is dan ooit tevoren. Deze liefde is altijd de belangrijkste motor in de geschiedenis van de mensheid geweest en heeft moeders en vaders aangemoedigd tot onbegrijpelijke inspanningen voor het welzijn van kinderen. Eeuwigheid betekent eeuwigheid. Een term die niet alleen past bij het verleden, maar ook bij het heden en de toekomst. Want door de kinderen leeft men eeuwig door, om zo te zeggen een eeuwig leven te bereiken.

Calvin Klein Eternity Flame is geen verrukkelijke geur. Het is meer geschikt voor dagelijks gebruik, net als het origineel uit de late jaren tachtig. Met deze geur richt het label zich op vrouwen en mannen die met beide benen stevig op de grond staan, die weten wat ze wel en niet willen en die zichzelf niet als het belangrijkste in het leven beschouwen.Calvin Klein Eternity Flame