Calvin Klein Eternity Air voor vrouwen - de luchtige frisse geur

Calvin Klein Eternity Air for Women ontwikkelt een heerlijk verkwikkende, dynamische en adembenemende geur voor vrouwen. Calvin Klein Eternity Air is traditioneel verkrijgbaar als parfum in een mannelijke en een vrouwelijke versie. Deze vrouwelijke geur vertegenwoordigt een moderne variant van de iconische, bloemige frisse Calvin Klein Eternity (Eternity) voor Vrouw, die al in 1988 verscheen. Eternity Air for Women is bloemig, fruitig en aromatisch sensueel met een frisse, luchtige en sfeervolle bries, die wordt bereikt door de nieuwe "Sky-of-the-Sky-Accord". De geur heeft een bedwelmende frisheid en lichtheid en roept natuurlijke, levendige en energieke sensaties op. Eeuwigheidslucht voor vrouwen van Calvin Klein symboliseert de aantrekkelijke essentie van sensualiteit en de constante band van eeuwige liefde.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De contrasterende en meesterlijk uitgebalanceerde compositie opent met een fruitige, vitaliserende en verfrissende topnoot van grapefruit, zwarte bes absolue en het hemelse Sky-of-the-Sky akkoord. De bloemige hartnoot presenteert een zeer aangenaam aromatisch boeket van pioenrozen, lelies uit de vallei en een perenakkoord. De basisnoot is aangenaam verleidelijk met de sterk aansprekende sensuele noten van cederhoutolie in harmonie met amber en muskus, die het parfum een zekere diepte en fascinatie geven.

De Franse parfumeur achter Calvin Klein Eternity Air voor vrouwen

De frisse vrouwengeur "Air" uit Calvin Klein's Eternity-collectie is gemaakt door de Franse parfumeur Laurent Le Guernec. Met de fijn en meesterlijk gecomponeerde moderne interpretatie Calvin Klein Eternity Air for Women sluit hij perfect aan bij de frisse klassieker Eternity for Woman en vangt hij de basisgeest olfactorily en heerlijk.

Laurent Le Guernec staat bekend om zijn heldere, heldere en nauwkeurig samengestelde geuren, die vol passie, emoties en leven zitten. Zijn geur creaties fantastisch weerspiegelen zijn bewustzijn en waardering voor kunst, creativiteit en esthetiek. De parfums van Laurent Le Guernec combineren zijn passie voor detail en de waardevolle kennis van de traditionele Franse parfumkunst met een eigentijds Amerikaans tintje.

Geboren en getogen in Parijs in 1967, zijn professionele interesse in parfumerie ontwikkeld tijdens zijn studie chemie aan de Universiteit van Parijs. Laurent Le Guernec ging naar de ISIPCA parfumschool in Versailles en werkte voor de grondstoffenfabrikant Laboratoire Monique Rémy in Grasse. Tot zijn mentoren behoorden parfumeur Pierre Bourdon en Givaudan-meester Jean-Claude Ellena. Hij verhuisde in 1991 naar de Verenigde Staten en werkte voor Fragrance Resources en Mane. Sinds 2002 is Laurent Le Guernec parfumeur bij International Flavors & Fragrances Inc. (IFF).

Naast Calvin Klein Eternity Air for Women, creëerde Laurent Le Guernec een verscheidenheid aan bekende en populaire premiumgeuren. Zijn werken omvatten Obligatie nr. 9 Madison Square Park (2011), Obligatie nr. 9 Park Avenue (2003), Obligatie nr. 9 High Line (2010), Ralph Lauren Big Pony 3 for Women (2012), Katy Perry Killer Queen (2013), Vince Camuto Fiori (2013) en A Lab on Fire Paris*LA (2014).

Hemelsblauwe fles in traditioneel Eeuwigheidsontwerp

De Calvin Klein Eternity Air for Women fles wordt gepresenteerd in een elegant ontwerp dat overeenkomt met de originele Calvin Klein Eternity for Women geur. Deze sprayfles werd in 1988 ontworpen door de beroemde Franse ontwerper Pierre Dinand, die de fles een jaar later ook ontwierp voor zijn mannelijke tegenhanger Eternity for Men. Hij ontwierp ook flessen voor onder meer Armani, Yves Saint Laurent en Moschino.

Ondanks het uniforme ontwerp van de fles heeft de Calvin Klein Eternity Air for Women een speciale eigenschap die is afgestemd op de individualiteit van het parfum. De kubusvormige fles van massief, helder glas glanst in een delicate, lichte hemelsblauwe kleur, wat duidt op de inspiratie en de geurnaam "Air" (lucht), maar ook op het frisse, luchtige geurkarakter en het "Sky of the Sky Chord" als speciaal ingrediënt. Een ontwerp dat, net als de geur binnenin, de mooiste facetten van de atmosfeer van de hemel vangt.

Ik draag uw hart met me mee

De vrouwengeur Calvin Klein Eternity Air for Women is in 2018 geïntroduceerd samen met de mannengeur Calvin Klein Eternity Air for Man. Het parfumpaar is een moderne herinterpretatie van het oorspronkelijke duo Eternity for Women (1988) en Eternity for Men (1989). Deze geuren hebben altijd olfactorisch aangesproken emotionaliteit en eeuwige liefde, net als in reclamecampagnes.

Calvin Klein Eternity Air weerspiegelt het gevoelige verhaal tussen drijfvermogen, vrolijkheid en sensualiteit. De geur is gebaseerd op een ongebruikelijke mix van natuurlijke en energetische sensaties, gestimuleerd door bedwelmende frisheid. Eeuwigheid Lucht belichaamt de essentie van sensualiteit en de onwankelbare band van eeuwige liefde. Het kenmerkende luchtige geurakkoord "Sky of the Sky" is vernoemd naar een uittreksel uit het liefdesgedicht "Ik draag je hart mee" van dichter E.E. Cummings. Dit gedicht wordt in de reclamespot Calvin Klein Eternity Air geciteerd door de acteurs Liya Kebede en Jake Gyllenhaal.

Calvin Klein Eternity Air for Women wordt vertegenwoordigd door het Ethiopische supermodel Liya Kebede, die tevens actrice, ontwerper en VN-ambassadeur is bij de WHO. Liya Kebede presenteert de vrouwengeur in enkele shots en samen met Hollywoodster Jake Gyllenhaal en de vierjarige Leila als fictieve familie in een poëtische reclamefilm die zowel de vrouwengeur als de mannengeur presenteert. De commercial werd geregisseerd door de beroemde regisseur en Emmy-prijswinnaar Cary Fukunaga. Deze prachtige film toont de essentie van sensualiteit en de onlosmakelijke band van oneindige liefde tussen moeder en dochter, vader en dochter, het hele gezin en de betekenis van Calvin Klein Eternity Air.