Fris, licht en blauw als de lucht boven de zee

De frisse mannengeur Calvin Klein Eternity Air for Men werd in het voorjaar van 2018 gelanceerd. Het wordt op de markt gebracht door Coty, een van de grootste bedrijven in de parfumindustrie. De fruitige en frisse noten in Calvin Klein Eternity Air for Men worden aangevuld met de typische akkoorden van de zee en het strand.

Dit begint met de topnoot, die inspireert met jeneverbessen, mandarijnen en ozonnoten. Paarse bladeren met groene appels en lavendel worden gebruikt in de hartnoot. Deze aroma's worden aangevuld met ambergris, patchouli en seemoos in de basis.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Calvin Klein Eternity Air for Men is een lichte zomergeur waarvan de duurzaamheid niets te wensen overlaat. Calvin Klein Eternity Air for Men is als een lichte zeewind die een frisse lucht in je dagelijkse leven brengt. Calvin Klein Eternity Air for Men is bijzonder effectief op warme lentedagen en natuurlijk in de zomer. De Eau de Toilette is gericht op alle mannen die de voorkeur geven aan discrete mannelijke maar lichte geuren. Calvin Klein Eternity Air for Men straalt een heerlijke levendigheid uit die altijd en overal past.

Succesvol sinds 1904

Het bedrijf Coty uit New York werd in 1904 opgericht door François Coty. Als wereldwijd parfum- en cosmeticabedrijf heeft het meer dan 10.000 werknemers. Dit geldt ook voor tal van parfumeurs die verfrissende creaties als Calvin Klein Eternity Air for Men creëren. Al de eerste geuren van Calvin Klein werden ontwikkeld door Coty Nasen. Vele andere merken die Coty vertrouwen om hun geuren te ontwikkelen en op de markt te brengen zijn onder andere Cerruti, Chloé, Miu Miu Miu, Roberto Cavalli, Playboy, Jil Sander en Bottega Veneta. Wereldsterren zoals Beyonce, Jennifer Lopez, Katy Perry en Enrique Englesias geven Coty de opdracht om de geuren te ontwikkelen die onder hun naam zijn ontwikkeld.

Calvin Klein en Coty werken al vele jaren samen en daarom zijn de nieuwste creaties net zo succesvol als de klassiekers Obsession, Eternity, Truth, CK One of Euphoria. Van 1978 tot op heden zijn er in totaal 170 geuren ontstaan die zich in zeer verschillende richtingen bewegen. Zelfs nadat Calvin Klein zijn bedrijf in 2002 aan Phillips-Van Heusen Corporation verkocht, bleef het merk Coty trouw.

Coty's grote begrip van het merk Calvin Klein wordt niet alleen weerspiegeld in de geuren. Coty neemt immers de verantwoordelijkheid voor alle geuren. Net als bij Calvin Klein Eternity Air for Men omvat dit natuurlijk ook het ontwerp van de flacon en de marketing. Coty weet dat Calvin Klein een vrij sportieve, casual lijn volgt, weet dat vrouwen en mannen even enthousiast zijn over mode, accessoires en geuren. Dit is nog een reden waarom Calvin Klein geuren geen signatuur of statement geuren zijn, maar de kleine luxe voor elke dag.

Zomerig en elegant

Op het eerste gezicht onderscheidt de Calvin Klein Eternity Air for Men-fles zich door zijn heldere blauwe kleur. De tweede blik is ook de moeite waard, want de elegante vorm van de fles met zilveren dop is gewoonweg inspirerend. De rechthoekige basisvorm versmalt naar boven door zachte bogen die eindigen in de slanke sluiting.

Welke van Coty's getalenteerde ontwerpers de fles hebben ontworpen is helaas niet bekend. Maar de prachtige kleurencombinatie weerspiegelt de levendigheid van de zomer, wanneer de lucht zich in een stralend blauw over de zilverglanzende zee uitstrekt en een lichte bries door de lucht trekt. Het draagt de geur van de zee naar je toe en doet je onvrijwillig denken aan een dag op zee. Op blote voeten in het zand lopen en ontspannen op vakantie. De Calvin Klein Eternity Air for Men-fles is gewoon een succes en kan natuurlijk ook veilig worden gehanteerd door iets grotere mannenhanden. De geur en fles passen hier perfect bij elkaar.

"Ik draag je hart met me mee".

Calvin Klein Eternity Air for Men en Calvin Klein Eternity Air for Women wordt met dezelfde clip geadverteerd door de Amerikaanse directeur Cary Fukunaga. Een klein meisje rent slaperig naar de camera toe, de volgende foto toont haar met een baard Jake Gyllenhall. Het meisje drijft de acteur door de baard en klimt dan in bed met een donkerharige schoonheid, model Liya Kebede. Daar knuffelen Liya Kebede en het kind samen, terwijl Jake Gyllenhall pretendeert iets over de voet van het kind te horen dat het kind doet lachen.

Tijdens deze beelden klinkt een zachte mannenstem die in het Engels zegt: "Ik draag je hart met me mee, ik draag het in mijn hart. Ik ben nooit zonder". Dan antwoordt de stem van een vrouw: "Waar ik ook ga, je gaat met me mee. Ik draag je hart". Hij antwoordt: "Ik draag het in mijn hart. Samen citeren ze het gedicht I Carry Your Heart With Me van E.E. Cummings.

Dan wordt Calvin Klein Eternity Air for Men genoemd als de nieuwe geur en worden de twee flessen voor mannen en vrouwen getoond. De eenvoud van de foto's met een gelukkig gezin in de vroege ochtend staat voor de grootste liefde in het leven, die van zijn familie. Calvin Klein Eternity Air for Men is voor mannen die zichzelf niet als het belangrijkste in het leven zien. Ze weten wat ze willen en wat ze niet nodig hebben. Ze weten precies wanneer het tijd is voor lichtheid, ontspanning en onzorgvuldigheid. Je moet met je voeten stevig op de grond staan. Alleen wie zichzelf accepteert en liefheeft, kan anderen accepteren en liefhebben.