Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Eternity Air for Men

De geur +

Fris, licht en blauw als de lucht boven de zee

De frisse mannengeur Calvin Klein Eternity Air for Men werd in het voorjaar van 2018 gelanceerd. Het wordt op de markt gebracht door Coty, een van de grootste bedrijven in de parfumindustrie. De fruitige en frisse noten in Calvin Klein Eternity Air for Men worden aangevuld met de typische akkoorden van de zee en het strand.

Dit begint met de topnoot, die inspireert met jeneverbessen, mandarijnen en ozonnoten. Paarse bladeren met groene appels en lavendel worden gebruikt in de hartnoot. Deze aroma's worden aangevuld met ambergris, patchouli en seemoos in de basis.

Calvin Klein Eternity Air for Men is een lichte zomergeur waarvan de duurzaamheid niets te wensen overlaat. Calvin Klein Eternity Air for Men is als een lichte zeewind die een frisse lucht in je dagelijkse leven brengt. Calvin Klein Eternity Air for Men is bijzonder effectief op warme lentedagen en natuurlijk in de zomer. De Eau de Toilette is gericht op alle mannen die de voorkeur geven aan discrete mannelijke maar lichte geuren. Calvin Klein Eternity Air for Men straalt een heerlijke levendigheid uit die altijd en overal past.

Kopnoten
Mandarijn
Jeneverbes
Ozonische notities
Hartnoten
Lavendel
Groene Appel
Viooltjesblad
Basisnoten
Patchoeli
Liverworts
Ambra

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-55%