Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Escape

De geur +

Having ontsnapte aan het alledaagse leven en genoot van het moment, dit is precies wat Calvin Klein's vrouwengeur Escape maakt. De spannende samenstelling van de geur is het resultaat van een fruitige frisse en licht aromatische hoofdnoot. Het bestaat uit nuances van appel, lychee en zwarte aalbes. De aromatische en fruitige frisheid wordt aangevuld met de sensuele zee van bloemen van de hartnoot. Voor dit doel werden essences verkregen uit zoet-intensieve jasmijn, lelie-achtige lelie-van-de-dalley en volbloedroos.

Het spannende, houten grondnootje vervolledigt dan de compositie met fijne muskus, warm sandelhout en karamelachtige tonka. Zo creëert Calvin Klein een nobele vrouwengeur die de geheimen van tintelende passies, verborgen verlangens en onbenaderbare dromen tot leven brengt. De zintuiglijke bloemcompositie is spannend en vol energie, om te ontsnappen aan het dagelijks leven met al zijn kracht en te duiken in een totaal andere wereld vol emoties, zinnelijkheid en verlangen.

Escape is een geur die de moderne en onafhankelijke vrouw van vandaag werkelijk doet dromen. De vrouwengeur van Calvin Klein schreeuwt letterlijk om het hier en nu te genieten van het hier en nu en om morgen geen enkele gedachten te verspillen. Hoewel het parfum een nogal zware geur is, is het tegelijkertijd zeer nobel en onopvallend en daarom ideaal voor dagelijks gebruik. Bovendien is Escape verkwikkend fris en gaat het lang mee in vergelijking met de geur van andere vrouwen.

Kopnoten
Appel
Abrikoos
Cassia
Eikenmos
Hyacint
Kamille
Koriander
Lychee
Mandarijn
Meloen
Hartnoten
Kruidnagel
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Anjer
Perzik
Roos
Basisnoten
Amber
muskus
Sandelhout
vanille
Vetiver
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Escape met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Noren1974 van 01. augustus 2014
Escape!

Een heerlijke, feminiene geur. Ruikt ook zeer fris. Jammer dat de geur een paar jaar geleden uit het assortiment van Calvin Klein genomen is. Ook heel jammer dat de bodylotion er niet meer is...

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-71%