Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Calvin Klein Escape for Men, de fruitige geur van verse mannen

Calvin Klein Escape For Men - de geur voor de zelfbewuste man: ?Met deze geur Calvin Klein is een compositie geslaagd die pure verleiding maar ook ervaring signaleert. Toch is het een geur vol natuurlijkheid die mannelijke accenten zet. De topnoot wordt verfrist met grapefruit, bergamot, jeneverbes, eucalyptus en kostbare houtsoorten, alvorens over te gaan naar mediterrane aroma's zoals cipres, rozemarijn en salie in de hartnoot.

Dit geeft de langhoudende mannengeur Escape For Men een onderscheidende maar kruidige noot. De exclusieve geur wordt afgerond met warm sandelhout, patchoeli, mos en vetiver. Calvin Klein Escape For Men is een verfijnde geur die in 1993 op de markt verscheen. Het wat zoete aroma verdwijnt na verloop van tijd en laat de mannengeur bij uitstek achter zich. De verleider, de man, de overwinnaar, allemaal verenigd in Escape For Men.

Een zomeravond die oproept tot vrijheid om aan alle beperkingen te ontsnappen en jezelf onder te dompelen in je eigen wereld. Dit kan op onnavolgbare wijze worden gecombineerd met Escape For Men. Sluit je ogen en duik in een wereld waar de mens nog steeds zichzelf kan zijn.

Topnoten: jeneverbes, mango, meloen, grapefruit, bergamot

Hartnoten: cipres, berk, rozemarijn, waternoten, sparren, salie

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Basisnoten: patchouli, sandelhout, eikenmos, amber, vetiver

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Escape for Men
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Topcreme
Dit is een echte Kerstgeur. Ik heb hem opnieuw gekocht. Heerlijk in de badkamer. Ik vind het super om de hele dag in dee lucht rond te lopen.
Commentaar van
all time classic
Nog altijd een van de fijnste geuren uit het huis van Calvin Klein. Een moderne geur van alle generaties en zeer goede houdbaarheid. Beveel ik graag aan!

Calvin Klein Escape for Men is gemaakt door twee sterren parfumeurs

Calvin Klein s Escape For Men is samengesteld door twee parfumeurs. Steve de Mercado en David Apel is de naam. David Apel creëerde ook voor JO MALONE White Jasmin&Mint, Black Orchidee en Purpel Patchouli. De naam Steve de Mercado staat voor geuren als Tommy Summer Cologne 2002, Tommy Hilfiger en Blush Intense. Steve de Mercado staat ook voor geurcreaties voor sterren als Paris Hilton, Gwen Stefani, Jennifer Lopez.

David Apel heeft met zijn fijne neus al creaties ontwikkeld voor sterontwerpers als Ralph Lauren of Tom Ford. Over David Apel is er te melden dat hij een studie aan de parfumeur heeft afgerond. Tot 1997 was zijn werk in Parijs. Daarna keerde hij terug naar de Verenigde Staten en opende hij het Fine Fragrance Creation Center in New York. In 2007 trad hij toe tot het Symrise team, met andere belangrijke ervaringen die hij in zijn luxe geuren verwerkte.

Calvin Klein Niemand kan zich voorstellen dat de maker van het bekende cK merk uit de Bronx (New York USA) komt. In het begin van de jaren '40 ontwikkelde hij moderne kleding voor de dame. Hij had het in eerste instantie moeilijk om zijn zin te krijgen. Richard Calvin Klein studeerde aan het Fashion Institute of Technology.

Als eerste klant was het New Yorkse warenhuis Bonwit klaar om jurken, rokken en jassen voor dames en heren te verkopen. Het Calvin Klein bedrijf dat hij samen met zijn tienervriend Barry Schwartz oprichtte. Voor damessportkleding, herenondergoed en jeans staat cK bekend om zijn rechte en zuivere lijnen. Hij is een van de jongste ontwerpers die de Coty Award (1973, 1974, 1975) heeft gewonnen. De jaren 1982, 1983 ontving hij de Courncil of Fashion Designers of America Award for Design.

Calvin Klein Escape for Men Fles richt zich op de essentie.

Niet alleen de geur van een parfum moet kloppen, ook de presentatie is belangrijk. Een fles kan veel weelde overbrengen en moet voor miljoenen klanten de beslissende factor zijn om de geur te kopen. Ontworpen flacons zijn een ontwikkeling van de moderne tijd. In de 18e en 19e eeuw werden parfums verkocht in reagensachtige containers. Flacons kunnen kleine kunstwerken zijn en zijn een belangrijk onderdeel van parfum.

Calvin Klein Escape For Men is verpakt in een uitzonderlijke en verfijnde glazen fles. De vorm is cilindervormig en voorzien van melkglas, waarbij het parfum mysterieus glinstert als amber. De zilveren kap past perfect bij de mannelijke stijl van de Calvin Klein . Het matte glas van de flacon zorgt voor een fijne elegantie, die wordt weerspiegeld in de edele kap.

Het zilveren deksel bedekt een derde van de fles. Als geheel maakt de fles een meer dan elegante indruk, wat het karakter van de verfijnde en toch zeer gevoelige geur onderstreept.

Campagne voor Calvin Klein ontsnappen aan de mens toont de mens als verleider

Calvin Klein Escape For Men is een kruidige mannengeur met een klassieke achtergrond. Met de beroemde "edgy" reclamecampagnes werden deze meer dan indrukwekkend geënsceneerd door sterfotografen als Bruce Weber. Bekende gezichten zoals Kate Moss, Mark Wahlenberg, Mini Andes of Lara Stone werden geselecteerd voor individuele productadvertenties. Daardoor werden ze al snel begeerde beroemdheden.

Escape For Men is de mannelijke tegenhanger van Calvin Klein Escape, een van Kleins eerste vrouwengeuren. Ook deze geur is al lang een klassieker. Spannende collecties, coole mode in combinatie met puristische accessoires - dat is het modemerk Calvin Klein, dat al tientallen jaren stevig op de markt is. Maar niet alleen zijn mode is zeer gewild, ook de karakteristieke vrouwengeuren met hoogwaardige ingrediënten zijn erg populair.

Naast Calvin Klein Escape For Men zijn er nog andere geuren voor mannen, zoals de spectaculaire cK One Shock, waarvoor een extravagant design is geselecteerd. Deze opstandige geur werd gedragen door de jonge wilden en hun meisjes te allen tijde. Calvijn Klein zorgt voor parfums voor de Heer, met wie hij ook de verleider bij uitstek is overdag en 's avonds.

Met Calvin Klein Euphoria Men werd de juiste mannengeur gecreëerd voor avontuurlijke mannen, voor pure levensvreugde en om zijn persoonlijkheid te benadrukken. Met Escape For Men maakt de reclamecampagne duidelijk wat vrouwen verwachten als mannen zich met deze geur omringen. Ontsnappen streelt de zintuigen en steekt een vuur aan dat de hele nacht aanhoudt.