Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Calvin Klein Escape for Men

De geur +

Calvin Klein Escape for Men, de fruitige geur van verse mannen

Calvin Klein Escape For Men - de geur voor de zelfbewuste man: ?Met deze geur Calvin Klein is een compositie geslaagd die pure verleiding maar ook ervaring signaleert. Toch is het een geur vol natuurlijkheid die mannelijke accenten zet. De topnoot wordt verfrist met grapefruit, bergamot, jeneverbes, eucalyptus en kostbare houtsoorten, alvorens over te gaan naar mediterrane aroma's zoals cipres, rozemarijn en salie in de hartnoot.

Dit geeft de langhoudende mannengeur Escape For Men een onderscheidende maar kruidige noot. De exclusieve geur wordt afgerond met warm sandelhout, patchoeli, mos en vetiver. Calvin Klein Escape For Men is een verfijnde geur die in 1993 op de markt verscheen. Het wat zoete aroma verdwijnt na verloop van tijd en laat de mannengeur bij uitstek achter zich. De verleider, de man, de overwinnaar, allemaal verenigd in Escape For Men.

Een zomeravond die oproept tot vrijheid om aan alle beperkingen te ontsnappen en jezelf onder te dompelen in je eigen wereld. Dit kan op onnavolgbare wijze worden gecombineerd met Escape For Men. Sluit je ogen en duik in een wereld waar de mens nog steeds zichzelf kan zijn.

Topnoten: jeneverbes, mango, meloen, grapefruit, bergamot

Hartnoten: cipres, berk, rozemarijn, waternoten, sparren, salie

Basisnoten: patchouli, sandelhout, eikenmos, amber, vetiver

Kopnoten:
Jenever
Meloen
Mango
Grapefruit
Bergamot
Eucalyptus
Hartnoten:
Cipres
Berk
Rozemarijn
Waternoten
Den
Salie
Basisnoten:
Patchoeli
Sandelhout
Eikenmos
Amber
Vetiver

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Escape for Men met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Butia1982 van 27. augustus 2014
all time classic

Nog altijd een van de fijnste geuren uit het huis van Calvin Klein. Een moderne geur van alle generaties en zeer goede houdbaarheid. Beveel ik graag aan!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-72%1