Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De geur

De euforie zal niet eindigen met deze cosmopolitische, vrouwelijke en betoverende geur . Calvin Klein Eindeloze oneindige Euphoria betoverd en verleid, laat nieuwe wegen inslaan en laat zien dat elke vrouw een diva, vamp en een zakenvrouw kan zijn. Calvin Klein's droomachtige compositie van nuances versmelt eindeloze euforie tot een drukte van emoties en omhult je in een warmer, beschermend en individueel sluierwerk. Tangerine, bergamot en fijne kersenbloesem openen deze geur in de topnoot. Het pulserende hart wordt gekenmerkt door rozen en viooltjes en de basis is gemaakt van sandelhout, muskus en groene bamboe. Een zachte melodie klinkt en klinkt diep in de geest, laat de zintuigen dwalen en voelt veel intenser aan. Feit is dat Calvin Klein Endless Euphoria zelfvertrouwen biedt en een onvergetelijke, aansprekende en gedenkwaardige uitstraling. Een parfum voor elke dag dat je wilt genieten en niet als een onopvallende geest in de menigte wilt doorbrengen.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Endless Euphoria
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Calvin Klein Endless Euphoria
Topgeur van CK. Bijzondere variant van de normale Euphoria die ik al jaren gebruik. Mooi hoe CK iedere keer weer met een verrassende variant komt.

De parfumeur

Bruno Jovanovic werd geboren in 1975 in Frankrijk en wijdde zijn leven aan de wereld van de parfums. Hij voltooide zijn opleiding aan de ISIPCA parfumerieschool en leerde van gerenommeerde parfumeurs alles wat zijn werk vormgeeft en wordt beschouwd als de basis van de parfumerie handel. Doorslaggevend voor zijn succes en de vele geuren naast Calvin Klein Endless Euphoria is echter zijn creativiteit, die hij laat uitvloeien en in zijn nuances doordringt. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft Jovanovic al lang zijn weg gespeeld in de hogere divisie van parfumeurs, het creëren van "Fierce" voor Abercrombie & Fitch, "Puls" voor Beyonce, "Endless Euphoria" en "CK IN2U voor hem" voor Calvin Klein, "Onde Extase" voor Georgio Armani en "Jil" met Oliver Polge voor Jil Sander. Deze nuances zijn slechts uittreksels uit zijn werk, want Jovanovic staat niet stil en is altijd op zoek naar inspiratie, naar nieuwe ideeën en creaties, die hij met veel emotie en gevoeligheid kan realiseren. Jovanovic heeft zelfs voor de modepaus Karl Lagerfeld gewerkt en heeft al aan de zeer individuele en hoge eisen van de ontwerper voldaan.

De fles

Tender roze als een kinderjarendroom, vegend als de gedachten van moderne vrouwen en stabiel als de liefde die onbreekbaar is en diep geworteld in het hart, presenteert de fles van Calvin Klein Endless Euphoria zich. Het silhouet begint met een smalle basis, waarover het glazen lichaam in een roze vorm oprijzen en verjongt de flessenhals. In tegenstelling tot de edgeless design van de fles, is de sluiting hoekig en wordt geleverd in een metallic roze. Luxurious, luxueus en een beetje speels, de fles gaat mee zonder enige extra versiering, zonder glamour en glamour en rapporten van Luxury van een ongeslepen diamant.

De reclame

De wereld is roze, bedekt met een delicate sluier en vol nieuwe indrukken. De aantrekkelijke en verleidelijke dame van de reclamecampagne kijkt wulps de camera in en ziet eruit als een meisje dat veel te snel is uitgegroeid tot een vamp. Deze campagne wil vrouwen laten zien hoe gemakkelijk het leven kan worden gemaakt met een parfum als Calvin Klein Endless Euphoria volgens hun eigen wensen en hoe weinig verandering nodig is. Meer passie, meer zelfvertrouwen en een sterke eigen wil moeten voortaan een metgezel worden in het dagelijks leven. Wie Calvin Klein Endless Euphoria kiest, ervaart zichzelf als de ster van zijn eigen reclamecampagne en kan een manetende diva worden, een onschuldige roze dame of een meisje dat de eerste geheimen van het volwassen leven, liefde en verleiding leert. Calvin Klein Endless Euphoria is een parfum voor vrouwen die hun fantasie veel ruimte geven en het meisje nooit helemaal in zichzelf hebben opgegeven. De achtergrond van je eigen campagne kan in verschillende ontwerpen worden gepresenteerd en zal altijd resulteren in geluk en vreugde, liefde en lichtvoetigheid van jongs af aan.

In de campagne voor Endless Euphoria presenteert Vanessa Axente zich dromerig, vrij en nonchalant op een schijnbaar eindeloze, warme zomerdag.