Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Encounter

De geur +

Calvin Klein Encounter, de houtachtige en kruidige mannengeur.

onmiskenbaar, mannelijk, verleidelijk en fascinerend - de geur van de mannen Calvin Klein Encounter presenteert zich als een olfactorische cocktail van een speciale soort. De geur van de ontmoeting is een bijna verslavende mix van verfrissende fruitigheid, vurige aroma's van rum, krachtige specerijen, floraal exotisme, warme noten van cognac, sensuele houtsoorten en bedwelmende muskus. In tegenstelling tussen frisheid en warmte, ontvouwt Calvin Klein Encounter een vuurwerk van indrukwekkende aroma's die een ondubbelzinnige mannelijkheid uitdrukken en de eau de toilette tot een geur van verlangen maken. In de hartnoot worden de aroma's van kruidige peper, Egyptische jasmijn en exotische oosterse patchoeli, gecombineerd met de warme noten van cognac, gepulseerd. De fundering legt de houtachtige basisnoot, die een onweerstaanbare sensualiteit uitstraalt met agro-hout (Oud) en Atlas cederhout, terwijl muskus zijn aantrekkingskracht ontwikkelt.

Calvin Klein Encounter wordt gekarakteriseerd door zijn buitengewone karakter. Het parfum omhult de man met een onweerstaanbaar aansprekende, mysterieuze en zeer mannelijke aura en ontbrandt een wenste passie. Het benadrukt onmiskenbaar de moderne, zelfbewuste en aantrekkelijke mannelijkheid van een man.

Kopnoten
Kardemom
Mandarijn
Rum
Hartnoten
Cognac
Jasmijn
Peper
Basisnoten
muskus
Oud
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Encounter met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Honte1997 van 16. december 2014
Zeer lekker

Een van de lekkerste geurtjes die ik ooit heb gehad. Ik ontdekte hem bij iemand op straat die ik toen gewoon heb aangesproken om te vragen wat hij droeg. En nu heb ik hem ook gekocht.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-30%