Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Calvin Klein Encounter, de houtachtige en kruidige mannengeur.

onmiskenbaar, mannelijk, verleidelijk en fascinerend - de geur van de mannen Calvin Klein Encounter presenteert zich als een olfactorische cocktail van een speciale soort. De geur van de ontmoeting is een bijna verslavende mix van verfrissende fruitigheid, vurige aroma's van rum, krachtige specerijen, floraal exotisme, warme noten van cognac, sensuele houtsoorten en bedwelmende muskus. In tegenstelling tussen frisheid en warmte, ontvouwt Calvin Klein Encounter een vuurwerk van indrukwekkende aroma's die een ondubbelzinnige mannelijkheid uitdrukken en de eau de toilette tot een geur van verlangen maken. In de hartnoot worden de aroma's van kruidige peper, Egyptische jasmijn en exotische oosterse patchoeli, gecombineerd met de warme noten van cognac, gepulseerd. De fundering legt de houtachtige basisnoot, die een onweerstaanbare sensualiteit uitstraalt met agro-hout (Oud) en Atlas cederhout, terwijl muskus zijn aantrekkingskracht ontwikkelt.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Calvin Klein Encounter wordt gekarakteriseerd door zijn buitengewone karakter. Het parfum omhult de man met een onweerstaanbaar aansprekende, mysterieuze en zeer mannelijke aura en ontbrandt een wenste passie. Het benadrukt onmiskenbaar de moderne, zelfbewuste en aantrekkelijke mannelijkheid van een man.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Encounter
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
Zeer lekker
Een van de lekkerste geurtjes die ik ooit heb gehad. Ik ontdekte hem bij iemand op straat die ik toen gewoon heb aangesproken om te vragen wat hij droeg. En nu heb ik hem ook gekocht.

Twee sterren parfumeurs gemaakt Calvin Klein Ontmoetingen

De uitzonderlijk mooie geur Encounter is ontwikkeld in samenwerking met parfumeur Honorine Blanc en parfumeur Pierre Négrin voor het modehuis Calvin Klein. Honorine Blanc, geboren in Libanon, kwam op 16 jarige leeftijd naar Parijs. Voordat ze de kunst van het parfum, studeerde ze wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Honorine Blanc voltooide haar studies met een masterdiploma. Ze raakte geïnteresseerd in parfumerie omdat ze ontdekte dat parfums een wereld creëren waarin de zintuigen kunnen zweven.

Ere Blanc wilde in zo'n wereld leven en studeerde parfumerie aan de beroemde parfumschool ISIPCA in Versailles, werkte samen met de bekroonde parfumeur Sophia Grojsman en liep stage bij de IFF. Honorine Blanc werkte vervolgens voor Fragrance Resources. Sinds 2005 werkt ze als parfumeur voor de Zwitserse parfumfabrikant Firmenich en heeft ze al een groot aantal populaire parfums gemaakt voor gerenommeerde merken als Yves Saint Laurent, Cacharel, Ralph Lauren, Mercedes-Benz, Juicy Couture en Beyoncè. Eer BLANC's creaties zijn onder andere Calvin Klein Encounter, Calvin Klein Deep Euphoria (2016), Ralph Lauren Polo Explorer (2007 met Harry Frémont) en Mercedes-Benz VIP Club Black Leather (2015).

De Franse parfumeur Pierre Négrin werd geboren in de parfumstad Grasse in het zuiden van Frankrijk en komt uit een familie die al generaties lang met parfums en planten werkt. Nadat hij eigenlijk fotograaf wilde worden, leerde hij tijdens een stage het universum van de parfumerie kennen en besloot hij parfumeur te worden. Opgeleid in verschillende parfumlaboratoria, ging hij als parfumeur naar Mexico en later naar de Verenigde Staten. Sinds 2008 werkt hij als parfumeur in het New York Fragrance Center in Firmenich.

In 1990 ontving Pierre Négrin de Internationale Prijs van de Franse Parfumeursvereniging (SFP) voor zijn parfumcreaties. Tot zijn werken behoren Donna Karan Be Delicious Men (2005 met Olivier Gillotin), Ralph Lauren Polo Black (2005 met Ellen Molner) en Amouage Interlude Man (2012). De twee parfumeurs hebben fantastisch werk verricht met de mannengeur Calvin Klein Encounter.

Calvin Klein Encounter flesje inspireert met elegante verschijning

De fles van de Eau de Toilette Calvin Klein Encounter boeit evenzeer als de inhoud ervan. Vervaardigd uit een massief, zwaar en kwalitatief hoogwaardig glas, de rechthoekige fles betovert zich met zijn afgeschuinde facetten. Deze zorgen ervoor dat een sprongoptiek met een kunstmatig asymmetrische architectuur in het flessencentrum ontstaat en bieden een interessant contrast met de ongecompliceerde, symmetrische flaconvorm.

Mystic en mannelijk, het kleurontwerp van de glazen flacon wordt gepresenteerd in een diep nachtblauw, dat tegelijkertijd sublieme elegantie uitstraalt en, samen met slanke glazen facetten, een effectieve lichtspeling onthult. Het opzetstuk op het glazen lichaam van glanzend zilverkleurig brons maakt het uiterlijk stijlvol af. Deze eyecatcher, in zijn constructieve vorm, vormt een aanvulling op de geometrische optiekenvan het glasachtige lichaam en bevat de gespierde, krachtige, metalen sproeikop. De transparante, schuine onderzijde van de flessenkap maakt de symmetrische rechthoekige vorm van de fles compleet. De Encounter fles straalt mannelijk, elegant design luxe en een indrukwekkende originaliteit uit.

Acteur Alexander Skarsgård is het gezicht van Calvin Klein Ontmoetaar

De mannengeur Calvin Klein Encounter werd in 2012 gelanceerd. De Engelse naam van het parfum "Encounter" betekent "encounter". In films en foto's richt de reclamecampagne zich op de aantrekkelijke mannelijkheid van de moderne, zelfbewuste man, die altijd zijn gevoelens onder controle heeft, en de smachtende, spannende ontmoeting tussen man en vrouw. De campagne vertelt een verhaal van verlangen, verlangen en verlangen tussen de twee door, dat als een film in een korte film op indrukwekkende wijze wordt verbeeld.

De geliefde dame in deze video is het Nederlandse model Lara Catherina. De creatieve richting werd ingeslagen door Fabien Baron.

Het gezicht van het parfum Calvin Klein Encounter en de hoofdpersoon van de reclamefilm wordt vertegenwoordigd door de Zweedse acteur Alexander Skarsgård samen met het Nederlandse model Lara Stone aan zijn zijde. Alexander Skarsgård is acteur, regisseur, model en zoon van de wereldberoemde acteur Stellan Skarsgård. Alexander Skarsgård staat wereldwijd bekend om zijn rol als aantrekkelijke vampier in de serie "True Blood".

Deze indrukwekkende commercial is ook mystiek donker over sensuele verleiding en verlangen. De spannend geënsceneerde film speelt zich af in de donkere nacht aan een steile kust van een stormachtige zee, waar een huis in moderne architectuur tussen de kliffen staat. In de slagregen rijdt een man door de nacht in een auto, terwijl een vrouw in het huis alleen staat te wachten verlangend aan het raam. De man ziet de vrouw in de regenachtige duisternis kijken. Hij stapt uit de auto en gaat op zoek naar wat een vreemd huis lijkt. In de lift, die door de camera is vastgelegd, zoekt hij rustig, zelfverzekerd en zelfsturend door het huis.

Hij kijkt aandachtig rond, observeert en waarneemt, terwijl de vrouw doorgaat naar het dakterras. Eindelijk ontmoeten ze elkaar daar. Hij nadert haar, streelt haar zachtjes, kijkt in haar ogen en kust haar met diepe sensualiteit en hartstochtelijke tederheid, terwijl de golven gevaarlijk de diepe en steile kliffen in de zwarte nacht slaan. Een expressieve productie die het parfum en de man die het draagt vakkundig verbeeldt.