Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Calvin Klein Downtown - de fascinerende vrouwengeur van Calvin Klein

Wie is op zoek naar een frisse en vrouwelijke vrouwengeur moet Calvin Klein Downtown kiezen. Deze geurmengeling onderstreept de natuurlijke uitstraling van de authentieke en moderne vrouw. Het belichaamt zelfvertrouwen, energie en gezelligheid van vivre. De bovenste noot is fris en fruitig. Het accent ligt op rijpe pruimen en groene parels. De basisnota vervolledigt de Eau de Parfum vakkundig en geeft hem een oriëntaalse toets. Extracten van cederhout en zijdezachte muskus zorgen er onder meer voor. De hartnoot zorgt voor een prachtig boeket bloemen en verfrissende puntjes. Essences van gardeniabloesems en roze peper worden geënsceneerd. Al met al levert dit mengsel een wood en frisse geur op. Het heeft een stimulerende werking en onderstreept de schoonheid van de natuur.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Calvin Klein Downtown is een geur die geschikt is voor elke dag en iedere gelegenheid. Er is immers een grote verscheidenheid aan aroma's en geuren te zien die zorgen voor een gevarieerd boeket. De eigentijdse en stedelijk ogende Eau de Parfum heeft ook een verleidelijk en mysterieus touch. Onder andere muskus- en cederhout zorgen voor diepte, sensualiteit en pikantheid. Deze kenmerken vullen zich perfect aan met de fruitige, frisse en bloemige aroma's van Calvin Klein Downtown. Bijzondere aandacht dient uit te gaan naar het verkwikkende en verfrissende effect van dit parfum. Een snuifje peper en de vruchtenextracten van peren en pruimen geven de geur een onweerstaanbare energie. Ontdek de verleidelijke vrouwengeur van Calvin Klein Downtown, beschikbaar als Eau de Parfum en Eau de Toilette.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Downtown
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Kerstcadeau voor mijn dochter
Een geschenkset, mooi verpakt en precies het goede voor mijn 16-jarige dochter. De geur is jeugdig fris en op dit moment ook zeer trendy. Weet zeker dat ze het cadeau prachtig gaat vinden.
Commentaar van
Zoet maar toch fris
Deze heerlijke geur is zoet maar toch ook fris. Een heerlijke zomergeur dus. Hij vlekt niet op kleding. De fles heeft een eenvoudig vorm en is fijn in gebruik. De geur blijft lang hangen. Bij deze site is hij ook goed betaalbaar, altijd prettig toch

Calvin Klein Binnenstad - de meesterlijke vrouwengeur van Ann Gottlieb

Calvin Klein Downtown is ontworpen door de beroemde parfumeur Ann Gottlieb. Gottlieb begon haar carrière bij Estée Lauder en is nu een van de toonaangevende parfumexperts. Ze heeft veel succesvolle parfumseries ontworpen voor toonaangevende internationale merken. Deze omvatten CK One, de Shock for him en Shock for Her serie en de vrouwengeur geheim Obsession. Bestsellers als Honey, Lola, Dot en Oh, Lola zijn gemaakt voor het Marc Jacobs label! Gottlieb ontwierp onder andere CK BE en Calvin Klein Man voor Calvin Klein. Met Calvin Klein Downtown heeft Gottlieb een buitengewone vrouwengeur gecreëerd die frisse, kruidige, sensuele en houtachtige aroma's accentueert. De fruitige en frisse topnoot ontleent zijn karakter aan groene peren en rijpe pruimen. De basisnoot voegt kruidigheid en diepte toe. Calvin Klein Downtown wint dit door extracten van zijdezachte muskus en cederhout, die ook een oosterse toets geven. De vrouwengeur wordt afgerond met een frisse en bloemige hartnoot. Op basis van gardenia bloesems is een rijk boeket bloemen ontwikkeld. Bovendien krijgt de geur veel spitsigheid door roze peper. Al met al is er een veelzijdige vrouwengeur gecreëerd die op een slimme manier een rijkdom aan smaken combineert. Calvin Klein Stad belichaamt energie, levensvreugde en sensualiteit. Het is een parfum dat gedragen kan worden bij verschillende gelegenheden en met verschillende kledingstijlen. Ontdek de moderne en veelzijdige vrouwengeur Calvin Klein Downtown, die verkrijgbaar is als Eau de Parfum en Eau de Toilette.

Calvin Klein Downtown - het elegante flesje

Calvin Klein Downtown is een frisse, fruitige, sensuele en stimulerende damesgeur , verkrijgbaar in een fascinerende fles. De afgeronde glazen flacon met zijn gepolijste en transparante glasoppervlak accentueert het glanzende gehalte in verfijnde roze tot in de perfectie. De fles wordt bekroond met een zilverkleurige dop die de eau de parfum na gebruik netjes en veilig afsluit. Het klassieke design van de fles onderstreept het vrouwelijk en sensueel karakter van Calvin Klein Downtown. Maar de fles is niet alleen een wenselijk verzamelobject, maar blijkt ook zeer praktisch te zijn in het dagelijks gebruik. Door zijn compacte vorm past hij comfortabel in elk bagagestuk en is hij daarom ook geschikt voor onderweg en onderweg. Calvin Klein Downtown is herkenbaar aan de afgeronde glazen fles en het logo van Calvin Klein.

Calvin Klein Binnenstad - de reclamecampagne

Een buitengewone vrouwengeur zoals Calvin Klein Downtown heeft een buitengewone advertentie nodig die de frisheid, sensualiteit en energie van deze eau de parfum benadrukt. Calvin Klein koos de Amerikaanse actrice Rooney Mara als gezicht voor de poster en TV-reclame. Mara brak door met de film "Verblendung" gebaseerd op de roman van Stieg Larsson en werd in 2012 genomineerd voor de Golden Globe en de Oscar. Voor Calvin Klein Downtown is de actrice te zien in een verfijnde tv-commercial.

De plek, uitgevoerd door regisseur David Fincher, is geheel in zwart-wit om de kleur en geur van Calvin Klein Downtown naar voren te brengen. Fascinerende lichteffecten en snelle snijwonden getuigen van energie en verve. In de tv-commercial belichaamt Rooney Mara een zelfbewuste vrouw die haar geheime wensen vervult bij Calvin Klein Downtown. Naast het tv-spotje neemt ook posterreclame voor Calvin Klein Downtown dit motief over. Dit is ook waar de fles van deze eau de parfum wordt gepresenteerd met geselecteerde spiegel en lichteffecten. Vooral het rozegehalte springt in het oog tegen een donkere achtergrond. Dit geeft de indruk van frisheid en energie. Maar er is ook iets mysterieus dat nieuwsgierigheid opwekt over deze nieuwe geur. De veelzijdigheid van Calvin Klein Downtown komt ook naar voren in posterreclame en tv-spotjes. De Eau de Parfum is geschikt voor een breed scala aan gelegenheden en kledingstijlen. Calvin Klein Downtown is geen parfum voor een speciale gelegenheid, maar maakt van elke gelegenheid iets speciaals. Ontdek eau de parfum en eau de toilette van Calvin Klein Downtown.