Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Contradiction

De geur +

Calvin Klein Tegenspraak, de bloemrijke kruidige vrouwengeur.

Calvin Klein Contradiction is een geur die vakkundig een lichte bloemige noot combineert met woodige, verleidelijke noten. Dat maakt de geur aantrekkelijk en tegelijkertijd licht en inspirerend. De luxueuze geur van het Calvin Klein label is een combinatie van speels topnootje, kruidige hartnootje en bedovervallende basisnoot.

De klassieke openers uit het bloemen segment werden gebruikt voor de topnoot. Een contradictie met een compositie van roos, pioenroos, lelie, orchideeën en jasmijn en een vleugje lelie van het dal. De hartnoot is samengesteld uit rijpe en onmiskenbaar spannende Brombeerere, lila, peer en eucalyptus.

Jasmijn fungeert als overgang tussen de topnoot en de hartnoot. Tot slot zorgt de basisnota ervoor dat de drager er oriëntaals sensueel uit ziet . Sandelhout, muskus- en tonkabonen worden hier zorgvuldig maar effectief gebruikt. De veelheid aan geurelementen zijn zo perfect op elkaar afgestemd dat ze een harmonieuze compositie creëren, die vrouwelijkheid en extravagantie uitstraalt naar vrouwen van alle leeftijden.

De geurbeleving Contradiction leidt van de vrolijke speelsheid als opmaat tot de volwassen vrouwelijkheid van het goed ontworpen middendeel tot de extravagantie van zelfbewuste vrouwelijkheid en tenslotte tot de finale. De noble geur is een beleving voor de zintuigen en herinnert aan de verhalen van duizend en een nacht.

Kopnoten
Roos
Pinksterroos
Lelie
Orchidee
Jasmijn
Lelietje-van-dalen
Hartnoten
Braambes
Peer
Eucalyptus
Jasmijn
Sering
Basisnoten
Tonkaboon
muskus
Sandelhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Contradiction met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Posion van 11. juli 2014
Pure Luxe!

Mijn absoluut lievelingsparfum! Fris elegant, niet zoet precies mijn smaak. Heerlijk om overdag maar ook 's avonds te dragen. In de winkel moeilijk te krijgen. Gelukkig bij jullie nog wel te bestellen!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-67%