Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein CK One werd al snel het kenmerkende parfum van de jaren '90 en heeft tot op de dag van vandaag geen van zijn magische aantrekkingskracht op beide seksen verloren. CK One Gewoon niet uit de mode - en is zo universeel draagbaar als een wit Calvin Klein t-shirt.

Calvin Klein CK One kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

CK One is een universele geur van Calvin Klein

In 1994 CK One heeft de introductie van Unisex Parfum een revolutie Calvin Klein teweeggebracht in de hele parfumindustrie. Het parfum stond voor creativiteit, vooruitgang en uniciteit. Alleen al in Duitsland werden jaarlijks ongeveer 2 miljoen mensen gebruikt CK One Calvin Klein . Het is bewezen dat de meeste volgelingen van vroeger tot op de dag van vandaag trouw zijn gebleven CK One aan het parfumCalvin Klein . Met zijn heldere noten CK One verfrist Calvin Klein Unisexparfum zowel de mannen- als de vrouwenwereld.

Met geuren van verse bergamot, fresia en kardemom in de topnoot, verrast het in eerste instantie met een levendige en energieke noot. In het hart volgen delicate viooltjes en groene thee. De basis is warm en zacht met amber, eikenmos en muskus. Deze combinatie van geselecteerde geuren maakt het parfum zowel erotisch als zeer natuurlijk.

CK One Calvin Klein is en blijft een creatie met cultstatus en geniet zowel toen als nu een ononderbroken populariteit. Op zijn best zouden er 20 flacons per minuut verkocht zijn. Tot op de dag van vandaag bereiken innovatieve campagnes nieuwe doelgroepen en blijven CK One ze parfum zo succesvol maken.

Zelden is een geur zo fris geweest - een uitstekende eigenschap die van Calvin Klein de creatie al lang geleden een internationale klassieker heeft gemaakt.

Kopnoten
Mojito
Citroen
Hartnoten
Jasmijn
Viooltje
Roos
Lelietje-van-dalen
Iriswortel
Muskaat
Basisnoten
Cederhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein CK One met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 6 klant adviezen
Commentaar Cougge van 28. november 2014
Super verzorging

Mannelijke geur, niet opdringerig, niet zoet, zeer aangenaam op de huid, verzorgt en verkwikt de huid. Met de grote fles van 250 ml doe ik driekwart jaar, zonder dat de geur vervliegt.

Commentaar Fustrut van 30. september 2014
Wat een set!

Heb al veel verschillende geuren geprobeerd maar kom hier toch iedere keer weer op terug. Ik houd van afwisseling maar deze geur zal altijd in mijn verzameling blijven naast andere geuren. Top! Vooral in deze set voor een prima prijs!

Commentaar Woughts1990 van 06. september 2014
Calvin Klein CK One Deo

Fijn product, zuinige pomp. Ik gebruik deze deodorant dagelijks en voel me 24 uur beschermd. Laat geen transpiratiesporen achter in de kleding. Mijn favoriete deo.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-61%