Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein CK One Shock for her

De geur +

Calvin Klein CK Eén schok voor haar - Een hete zomer in de stad

De warmte van een zomerse dag in de stad, verlevendigd door weelderige aroma's, felgekleurde kleuren en ongebreidelde levensvreugde - het parfum Calvin Klein CK One Shock for Her maakt van deze bedwelmende flair een geurervaring. De in 2011 geïntroduceerde bloemen-oriëntale geur voor zelfbewuste, moderne vrouwen fascineert met intensieve akkoorden in ongewone combinaties. Overweldigende en onweerstaanbare, bloemige, zoet-fruitige en sensuele nuances betoveren de zintuigen.

De geuropening is discreet fris en zacht. De topnoot van sierlijke passiebloem, delicate rode papaver en volle bloeiende pioenroos verspreidt de charme van een milde zomerwind, die de eerste hints van de volgende volheid van aroma's met zich meebrengt. Mexicaanse chocolade en bitterzoete bramen domineren het geurakkoord. Bewitching jasmijn en dauwrijke narcissen voegen sierlijke vrouwelijke elegantie toe met een zachte toets van bloesem. De basisnoot van Calvin Klein CK One Shock for Her is pure sensualiteit. De betoverende geur van vanille, warme, zachte muskus en onweerstaanbare ambergris associëren een opwindend zwoele zomeravond. Na talrijke uniseks composities is de langverwachte eerste zomergeur van het luxe label Calvin Klein uniek door de diepte en intensiteit van de accenten. De langdurige Sillage is vol glamour, sensualiteit en elegantie.

Kopnoten
Klaproos bloem
Passiebloem
Pinksterroos
Hartnoten
Braambes
Jasmijn
Cacao
Narcis
Basisnoten
Amber
muskus
Patchoeli
vanille

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein CK One Shock for her met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Sitimme van 04. september 2014
Vrouw

Deze geur is echt waanzinnig. Het ruikt vruchtig-zoet maar ook fris. Prima te dragen voor elke dag . Deze geur heeft mijn vorige lievelingsgeur van de troon gestoten. Absoluut klasse!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-60%