De geur

De Calvin Klein CK CK One Red Edition for Him parfum werd gelanceerd in 2014 en zet een succesvolle geurenreeks voort. CK - het zijn geuren met een stedelijke flair, speciaal ontworpen voor jonge en dynamische mensen.

Calvin Klein CK Eén Rode Uitgave voor hem is een hommage aan de zelfbewuste stadsbewoner. Succesvol en intelligent, sportief en met een gevoel voor stijlvolle mode weet hij van elk moment te genieten. Hij werkt hard en als de avond komt, is hij vaak te vinden in zijn favoriete club. Samen met zijn vrienden viert hij het leven en vandaag de dag dat hij zijn liefde gevonden heeft.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De kruidige geur Calvin Klein CK One Red Edition for Him begint met fruity noten van aromatische peer van Azië. In het hart combineert deze geur met een kenmerkend suèdearoma, dat door de frisheid van zwarte peper tot vibreren gebracht wordt. Zoete en verkwikkende gembernoten vormen een ander aspect van de geur. In de basis van Calvin Klein CK One Red Edition for Hem voel je maskuline muskus tonen, gecombineerd met de Tonka boonka en de effectieve dierenarts.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein CK One Red Edition for Him
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
CK Red
Een speciale versie van CK One. Ik heb de gewone One al jaren en was verrast deze tegen te komen. Heel lekker

De parfumeur

Calvin Klein onthult niet altijd de namen van de parfumeurs die zijn parfums maken. De naam van de parfumontwerper die het parfum Calvin Klein CK One Red Edition voor hem ontwierp, werd ook niet gepubliceerd door het bedrijf. Het modemerk laat herhaaldelijk gerenommeerde parfumeurs nieuwe geuren ontwikkelen.

Calvin Klein Secred Obsession werd opgericht door Calice Becker, de dochter van in Frankrijk geboren Russische emigranten. Calice Becker is ook de neus achter vele geuren van By Kilian of Oscar de la Renta.

Dominik Robin, een van de toonaangevende parfumontwerpers van vandaag, heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van verschillende parfums uit de populaire Euphoria-serie van Calvin Klein. Zijn partners waren Carlos Benaim, een oorspronkelijk Marokkaanse parfumeur, en Loc Dong, een getalenteerde parfumeur met Vietnamese roots. Loc Dong ontwikkelde samen met Carlos Benaim een andere geur uit de CK-serie - Calvin Klein CK IN2U Her.

De fles

De Calvin Klein CK One One Red Edition for Him parfum wordt verkocht in een fles die typisch is voor deze productreeks. De fles presenteert zich als een klassiek vierkant met licht afgeronde hoeken, ondergedompeld in edele rookzwarte. Gestileerde letters C en K glanzen rood op de donkere achtergrond, verder naar beneden in kleinere letters "één","voor hem" en "Calvin Klein" kunnen gelezen worden.

Due qua praktische afmetingen en vorm past de fles met de Calvin Klein CK One Red Edition for Him parfum gemakkelijk in de hand. De verstuiver helpt om het parfum spaarzaam af te geven.

De reclame

De reclame voor het parfum Calvin Klein CK One Red Edition for Hem benadrukt het dynamische jeugdige karakter van dit parfum. Op de reclameposter en in de korte reclamevideo - zowel in discreet rood als geel met een snufje grijs en zwart - danst een groepje jongeren in een club.

Een uitbundig dakterras vol passie en onbevangenheid, dit is de geur CK One Red Edition for him, 2014.

Als je danst, ontmoeten de ogen van een man en een vrouw elkaar - is het misschien het lot en horen ze bij elkaar? Misschien was het maar een kort moment, een glimlach, een aanraking - in een seconde vergeten alsof het er nooit was geweest. Ze dansen alsof er geen morgen is, en als de kamer te klein wordt, gaan ze de straat op, de nacht op, om verder te dansen onder de regen.

Op de voorgrond van de reclameposter staan twee flessen met de geur Calvin Klein CK One Red Edition voor hem en haar. De kleur van de twee flessen sluit perfect aan bij de dominante tonen van het beeld.

Helaas zijn er op dit moment geen producten in deze collectie beschikbaar.