Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein CK One Red Edition for Him

De geur +

De Calvin Klein CK CK One Red Edition for Him parfum werd gelanceerd in 2014 en zet een succesvolle geurenreeks voort. CK - het zijn geuren met een stedelijke flair, speciaal ontworpen voor jonge en dynamische mensen.

Calvin Klein CK Eén Rode Uitgave voor hem is een hommage aan de zelfbewuste stadsbewoner. Succesvol en intelligent, sportief en met een gevoel voor stijlvolle mode weet hij van elk moment te genieten. Hij werkt hard en als de avond komt, is hij vaak te vinden in zijn favoriete club. Samen met zijn vrienden viert hij het leven en vandaag de dag dat hij zijn liefde gevonden heeft.

De kruidige geur Calvin Klein CK One Red Edition for Him begint met fruity noten van aromatische peer van Azië. In het hart combineert deze geur met een kenmerkend suèdearoma, dat door de frisheid van zwarte peper tot vibreren gebracht wordt. Zoete en verkwikkende gembernoten vormen een ander aspect van de geur. In de basis van Calvin Klein CK One Red Edition for Hem voel je maskuline muskus tonen, gecombineerd met de Tonka boonka en de effectieve dierenarts.

Kopnoten
Peer
aldehyde
Hartnoten
Suède
Zwarte Peper
Gember
Basisnoten
Vetiver
Tonkaboon
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein CK One Red Edition for Him met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Minch1981 van 22. december 2014
CK Red

Een speciale versie van CK One. Ik heb de gewone One al jaren en was verrast deze tegen te komen. Heel lekker

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten