Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein CK One Red Edition for Her

De geur +

Calvin Klein CK Eén rode editie voor haar: De fruitige, frisse versie van een klassieker

Het Amerikaanse modemerk Calvin Klein werd in 1968 opgericht. Vandaag de dag worden kleding, accessoires, schoenen, horloges, sieraden en huishoudelijke artikelen in het middensegment wereldwijd verkocht. Het label staat niet minder bekend om zijn heerlijke geuren. In 1994 introduceerde Calvin Klein CK One, een uniseks parfum waarvan het succes tot op de dag van vandaag onafgebroken voortduurt.

De beperkte Calvin Klein CK One Red Edition for Her werd in 2014 gelanceerd. Het frisse fruitige aroma van deze vrouwengeur omringt de drager met een zeer bijzondere aura. Het heeft een intens aroma maar is op geen enkele wijze opdringerig, het parfum benadrukt de vrouwelijke kwaliteiten. Als u deze geur aanbrengt, zult u er zeker van zijn dat u er goed op let.

In de topnoot presenteert Calvin Klein CK One Red Edition zich verleidelijk, bloemig en met een onverwachte elegantie. Hier spelen watermeloen en viooltjes samen. In het hart ontvouwt zich een uniek aroma van bloemige noten. De basis wordt gevormd door patchoeli, witte amber en muskus.

De geur gaat lang mee, verkent nieuwe dingen en inspireert elke dag tot nieuwe avonturen. Calvin Klein CK One Red Edition for Her creëert een levendige lichtheid die je doet glimlachen en de nacht verandert in dag.

Kopnoten
Watermeloen
Viooltje
Hartnoten
Bloemen notities
Basisnoten
Wit oranje
Patchoeli
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein CK One Red Edition for Her met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Amensuch van 09. november 2014
Geweldige ontwikkeling

Ik vond het in het begin een beetje moeilijk deze geur te proberen. Maar hij is echt geweldig. Bijzonder, en helemaal niet opdringerig.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-32%