Een voor iedereen

De geur Calvin Klein wordt in 2018 CK One Platinum Edition gelanceerd. Verantwoordelijk voor de creatie zijn de parfumeurs Ilias Ermenidis en Pierre Negrin. Met negen rijke aroma's creëren ze een frisse en fruitige geurbeleving voor mannen en vrouwen die duidelijk mainstream is. In de topnoot worden Granny Smith appels gemengd met aldehyden en kardemom. De hartnoot van Franse lavendel, rode kaneel en roze peper is ook kruidig. Het geeft aanleiding tot een basisnoot van kasjmierhout, amber en vetiver. De fijne fruitigheid van de appels en de versheid van de vetiver en de kruiden geven de eau de toilette een heerlijke diepte die je niet zou verwachten van een eau de toilette. Het is Calvin Klein niet alleen CK One Platinum Edition aangenaam om te dragen en uiterst veelzijdig, het is ook een lichte geur die in je geheugen blijft hangen. Calvin Klein Het bewijst ook gemakkelijk CK One Platinum Edition dat je geen bijzondere nichegeuren nodig hebt om goed verzorgd door het leven te gaan. Mainstream kan zo mooi zijn als er meesterlijke parfumeurs bij betrokken zijn.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Culturen ontmoeten elkaar en verenigen zich

Ilias Ermenidis en Pierre Negrin CK One Platinum Edition zijn de twee parfumeurs van Calvin Klein Ilias Ermenidis en Pierre Negrin. Ilias Ermenidis werd geboren in Istanbul en verhuisde op tienjarige leeftijd naar Athene. De geuren van zijn jeugd en adolescentie hebben een beslissende invloed op hem en bepalen zelfs zijn carrièreambities. Nadat hij geleerd heeft dat het studeren van de scheikunde aan het ISPICA in Versailles een verplichte voorbereiding is, bijt hij zich een weg er doorheen. Maar uiteindelijk maakt hij het en studeert hij af aan de beroemde parfumschool. Als junior parfumeur werkt hij voor Creations Aromatiques, dat nu deel uitmaakt van Symrise. In 1996 ging hij uiteindelijk naar Firmenich en bleef hij eersteklas geuren maken. Inmiddels heeft hij meer dan honderd geuren gecreëerd. Zijn klanten zijn onder meer Gwen Stefani, Avon, Kenzo, Gucci, Daniel Hechter, Salvador Dali en Yves Saint Laurent. Pierre Negrin, het tweede deel van het Calvin Klein CK One Platinum Edition team is geboren in Grasse, zoals zoveel andere parfumeurs. Zijn familie is nauw betrokken bij de productie en verwerking van geurgrondstoffen, zodat zijn leven voorgeprogrammeerd is. Maar hij komt in opstand en wil bij voorkeur fotograaf worden. Op een zomer heeft de student natuurkunde en scheikunde een baan nodig, en een vriend helpt hem om er een te krijgen in een parfumlaboratorium. En het overkwam Pierre Negrin, die zijn carrière veranderde en parfumeur werd. Maar hij leert zijn vak niet op een van de bekende parfumscholen, maar in de parfumlaboratoria van de wereld. Ondertussen werkt hij ook voor Firmenich en heeft hij meer dan 60 geuren gecreëerd. Zijn klanten zijn merken als Tom Ford, Donna Karan, Givenchy, Ralph Lauren, en natuurlijkCalvin Klein .

De fles blijft bijna hetzelfde

De fles in Calvin Klein de fles CK One Platinum Edition is afkomstig van de smederij van Fabien Baron. In principe is het het ontwerp van de originele CK One fles, die sinds 1994 voor alle CK One geuren wordt gebruikt. Alleen de kleur wordt gewijzigd. Soms is het glas mat, soms versierd met afbeeldingen. In het geval van een Calvin Klein fles wordt er een metalen huid CK One Platinum Edition op de fles aangebracht om deze een volledig nieuwe look te geven. Wanneer Fabien Baron, de meester van de flacons, deze vorm ontwerpt, kan hij zich niet voorstellen dat het ooit zal dienen als container voor een hele familie van geuren. Fabien Baron is al meer dan 30 jaar een van de belangrijkste ontwerpers in de schoonheidsindustrie. De innovatieve en frisse ontwerpen worden gevierd door 's werelds grootste merken, niet alleen vanwege de langlopende CK One-fles, die voor hen Calvin Klein wordt CK One Platinum Edition heruitgegeven.

Een icoon heeft geen reclame nodig

Fans van het merk wachten altijd reikhalzend Calvin Klein uit naar de nieuwe geuren van het merk. Het is dus niet verwonderlijk dat Calvin Klein het CK One Platinum Edition al een populaire geur is, zelfs zonder een uitgebreide reclamecampagne. Af en toe zie je een fotoreclame met de flacon van Calvin Klein een fles CK One Platinum Edition tegen een wazige, nachtelijke achtergrond. Het is om te Calvin Klein suggereren dat Calvin Klein het CK One Platinum Edition een mooie geur is voor de avond. In feite kan men de Eau de Toilette dragen wanneer en waar men maar wil. De ontwerper Calvin Klein zelf, die graag sportief en casual is, houdt van eenvoudige en praktische ontwerpen. Hoge kwaliteit is voor hem belangrijker dan stijlelementen die er chique uitzien maar onpraktisch of, erger nog, niet functioneel zijn. Daarom zijn de geuren van ons Calvin Klein altijd echte allrounders. De ontwerper wil helemaal geen nichegeuren creëren, want zijn mode is niet alleen gemaakt voor een elitecirkel van mensen. Met zijn mode en zijn geuren Calvin Klein richt hij zich tot iedereen die van het leven en het leven houdt, ongeacht waar ze vandaan komen. Het is voor hem belangrijker waar je naartoe wilt. En het is voor deze zeer doelgerichte mensen dat de Calvin Klein CK One Platinum Edition Een geur die altijd zowel vrouwen als mannen inspireert en inspireert.