Een voor iedereen

De geur Calvin Klein CK One Platinum Edition wordt gelanceerd in 2018. Verantwoordelijk voor de creatie zijn de parfumeurs Ilias Ermenidis en Pierre Negrin. Met negen rijke aroma's creëren ze een frisse en fruitige geurbeleving voor mannen en vrouwen die duidelijk mainstream is.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
In de topnoot worden Granny Smith appels gemengd met aldehyden en kardemom. De hartnoot van Franse lavendel, rode kaneel en roze peper is ook kruidig. Het geeft aanleiding tot een basisnoot van kasjmierhout, amber en vetiver. De fijne fruitigheid van de appels en de versheid van de vetiver en de kruiden geven de eau de toilette een heerlijke diepte die je niet zou verwachten van een eau de toilette. Calvin Klein CK One Platinum Edition Het is niet alleen aangenaam om te dragen en uiterst veelzijdig, het is ook een lichte geur die in je geheugen blijft hangen. Calvin Klein CK One Platinum Edition het is ook gemakkelijk te bewijzen dat je geen ongebruikelijke nichegeuren nodig hebt om goed verzorgd door het leven te gaan. De geur van de geur Calvin Klein CK One Platinum Edition stelt geen eisen, maar is een mooie metgezel op het werk en in de vrije tijd, zelfs op warme dagen. Mainstream kan zo mooi zijn als er meesterlijke parfumeurs bij betrokken zijn.

Culturen ontmoeten elkaar en verenigen zich

De twee parfumeurs van Calvin Klein CK One Platinum Edition Ilias Ermenidis en Pierre Negrin.
Ilias Ermenidis werd geboren in Istanbul en verhuisde op tienjarige leeftijd naar Athene. De geuren van zijn jeugd en adolescentie hebben een beslissende invloed op hem en bepalen zelfs zijn carrièreambities. Nadat hij geleerd heeft dat het studeren van de scheikunde aan het ISPICA in Versailles een verplichte voorbereiding is, bijt hij zich een weg er doorheen. Maar uiteindelijk maakt hij het en studeert hij af aan de beroemde parfumschool. Als junior parfumeur werkt hij voor Creations Aromatiques, dat nu deel uitmaakt van Symrise. In 1996 ging hij uiteindelijk naar Firmenich en bleef hij eersteklas geuren maken. Inmiddels heeft hij meer dan honderd geuren gecreëerd. Zijn klanten zijn onder meer Gwen Stefani, Avon, Kenzo, Gucci, Daniel Hechter, Salvador Dali en Yves Saint Laurent.
Pierre Negrin, het tweede deel van het Calvin Klein CK One Platinum Edition team is geboren in Grasse, zoals zoveel andere parfumeurs. Zijn familie is nauw betrokken bij de productie en verwerking van geurgrondstoffen, zodat zijn leven voorgeprogrammeerd is. Maar hij komt in opstand en wil bij voorkeur fotograaf worden. Op een zomer heeft de student natuurkunde en scheikunde een baan nodig, en een vriend helpt hem om er een te krijgen in een parfumlaboratorium. En het overkwam Pierre Negrin, die zijn carrière veranderde en parfumeur werd. Maar hij leert zijn vak niet op een van de bekende parfumscholen, maar in de parfumlaboratoria van de wereld. Ondertussen werkt hij ook voor Firmenich en heeft hij meer dan 60 geuren gecreëerd. Zijn klanten zijn merken als Tom Ford, Donna Karan, Givenchy, Ralph Lauren en natuurlijk Calvin Klein .

De fles blijft bijna hetzelfde

De fles Calvin Klein CK One Platinum Edition is afkomstig van de smederij van Fabien Baron. In principe is het het ontwerp van de originele CK One fles, die sinds 1994 voor alle CK One geuren wordt gebruikt. Alleen de kleur wordt gewijzigd. Soms is het glas mat, soms versierd met afbeeldingen. In het geval van de fles wordt een metalen huid Calvin Klein CK One Platinum Edition op de fles aangebracht om deze een volledig nieuwe look te geven.
Wanneer Fabien Baron, de meester van de flacons, deze vorm ontwerpt, kan hij zich niet voorstellen dat het ooit zal dienen als container voor een hele familie van geuren. Fabien Baron is al meer dan 30 jaar een van de belangrijkste ontwerpers in de schoonheidsindustrie. De innovatieve en frisse ontwerpen worden gevierd door 's werelds grootste merken, wat niet alleen te danken is aan het feit dat de langlopende CK One-fles voor hen wordt Calvin Klein CK One Platinum Edition heruitgebracht.

Een icoon heeft geen reclame nodig

Fans van het merk Calvin Klein wachten altijd reikhalzend uit naar de nieuwe geuren van het merk. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het Calvin Klein CK One Platinum Edition al een populaire geur is, zelfs zonder een uitgebreide reclamecampagne. Van tijd tot tijd kunt u een fotoreclame zien met de fles Calvin Klein CK One Platinum Edition voor een wazige, nachtelijke achtergrond. Dit is om te Calvin Klein suggereren dat Calvin Klein CK One Platinum Edition een mooie geur voor de avond is.
In feite kan men de Eau de Toilette dragen wanneer en waar men maar wil. Het is precies deze alledaagse geschiktheid die Coty's Calvin Klein geuren, die door Coty op de markt worden gebracht, tot een echte hit in alle parfumerieën over de hele wereld maakt. Calvin Klein is een cultmerk waarvan de mode, accessoires en natuurlijk de geuren vooral een jong en jong cliënteel aanspreken. De ontwerper Calvin Klein zelf, die graag sportief en casual is, houdt van eenvoudige en praktische ontwerpen. Hoge kwaliteit is voor hem belangrijker dan stijlelementen die er chique uitzien maar onpraktisch of, erger nog, niet functioneel zijn. Daarom zijn de geuren Calvin Klein altijd echte allrounders. De ontwerper wil helemaal geen nichegeuren creëren, want zijn mode is niet alleen gemaakt voor een elitaire kring van mensen. Calvin Klein Met zijn mode en zijn geuren richt hij zich tot iedereen die van het leven en het leven houdt, ongeacht waar ze vandaan komen. Het is voor hem belangrijker waar je naartoe wilt. En de Calvin Klein CK One Platinum Edition . Een geur die altijd zowel vrouwen als mannen inspireert en inspireert.