Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Calvin Klein CK One Gold

De geur +

Calvin Klein CK One Gold, de friszoete unisex geur

De Calvin Klein CK One Gold Gold geur is gelanceerd door het gelijknamige bedrijf Calvin Klein. Het wereldberoemde label produceert kwaliteitsvolle kledingstukken met een onmiskenbare eigen stijl en op het eerste gezicht verbonden met het merk. Calvin Klein richtte 1967 zijn kleding bedrijf op in New York en is nu één van de toonaangevende ontwerpers van onderkleding, jeans en accessoires.

In aanvulling hierop worden onder de merknaam ook parfumreeksen gemaakt. Eén van hen is Calvin Klein CK One Gold. Calvin Klein CK One Gold is één van de weinige unisex parfums op de parfummarkt en wordt aangeboden als beperkte editie alleen als Eau de Toilette in twee maten te koop. Lichaamslotion, douchegel of aftershave, die met de geur vermengd zijn, worden niet aangeboden vanwege de beperking.

Niet alleen mannen en vrouwen kunnen nog genieten van deze geur. Maar waarom kunnen mannen en vrouwen een parfum in gelijke mate bij zich dragen? Enerzijds komt dit door de geurfamilie: het houtachtige aspect komt naar voren. Houtige geurenfamilies zijn voorlopig neutraal. Maar het hangt ook af van de overige aroma' s.

Fig, bergamot en salie geven het parfum een licht taartnootje, maar dit wordt verzacht door neroli, jasmijn en violet in de kernnoot en in de b>base noot door Vetiver, gujakwood en patchouli. Deze componenten zorgen voor een geur die warmte, zekerheid en zachtheid uitstraalt, zoals bij een zonsondergang in de zomer. De geur van Calvin Klein CK One Gold is jeugdig en casual. Het is gereserveerd en plezierig. Na het aanbrengen komt er slechts een licht zoetachtige geur uit, maar na korte tijd wordt het licht fris.

Kopnoten:
Vijg
Bergamot
Salie
Hartnoten:
Neroli
Jasmijn
Viooltje
Basisnoten:
Vetiver
Guajakhout
Patchoeli

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-54%1