Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Calvin Klein CK in 2u voor hem, voor de man van vandaag

Calvin Klein CK in 2u voor hem werd gemaakt voor de man die de voorkeur geeft aan de houtachtige, maar frisse samenstelling van een parfum. De Eau de Toilette, die een lichte zomergeur heeft, is zowel geschikt voor de sportieve man als voor de elegante heer. Een onmiskenbare geur die verleidelijk is, maar niet al te zwaar. De geuren zijn oosterse, houtachtige en frisse geuren. De topnoot betovert met pomelobbladeren en limoen. Het resultaat is een frisse en lichte geur die zowel's avonds als's ochtends kan worden aangebracht. De hartnoot van de Calvin Klein CK in 2u bestond voor hem uit peper en cacao. De houtachtige noot verschijnt in deze eau de toilette met een basisnoot van vetiver, koele muskus en cederhout. Alle essences worden precies op elkaar afgestemd. Na toepassing ontstaat de fruitige geur van de pomeloblaadjes met kalk. stimulerend, verkwikkend en vers tegelijk. Iets later ontwikkelt zich de hartnoot, die uit peper en cacao is ontstaan. Zoete cacao en de licht felle peper hebben een vitaliserend, maar onopvallend effect. De warmte van het lichaam leidt vervolgens tot de ontwikkeling van houtachtige ingrediënten zoals muskus, witte ceder en activatoren. De geur doet denken aan een man die van de natuur houdt en nonchalant is, maar toch overeenkomt met het moderne beeld van de mens.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein CK in 2u for him
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
onverslaanbaar gunstig
Voor 5 euri minder dan bij de parfumerie heb ik hier drie keer de hoeveelheid van deze eu de toilette. Kwaliteit, prijs en snelle levering. Warme aanbeveling!

Calvin Klein CK in 2u voor hem - een creatie van parfumeur Bruno Jovanovic.

Calvin Klein CK in 2u werd voor hem gemaakt door ervaren parfumeur Bruno Jovanovic. Het is zijn ervaring en goede intuïtie dat het Calvin Klein CK in 2u voor hem is geworden wat het nu is. Een succesvolle parfumsamenstelling gecreëerd door vele ingrediënten en een fijne neus van parfumeurs, geeft een gevoel voor een olfactorische mix. Bruno Jovanovic heeft van de wereld van parfums zijn doel in het leven gemaakt. Op niet minder parfumschool dan in Versailles, leerde hij bedachtzaam en dromerig welk parfum eruit kan zien als een schilderij. Zonder enig concept en met universele schoonheid, volgens Immanuel Kant's verklaring, creëerde hij de grote Calvin Klein CK in 2u voor hem geur met een uitstekende neus en visie voor trends en tijdgeest. Tegenwoordig is Bruno Jovanovic een senior parfumeur. De parfumproducent IFF neemt de filosofie van Kant over, waar Bruno Jovanovic echt zijn creativiteit tot uitdrukking brengt. Zijn werken zijn onder meer het parfum Frédéric Malle - Monsieur of Frédéric Malle - Dries van Noten par Frédéric Malle.

De ontwikkeling en voltooiing van een goed parfum kan tussen de 6 en 18 maanden in beslag nemen. Vaak is er alleen een idee in het begin, een schets. Eerst worden twee of drie rauwe geuren gemengd. Deze geven het eerste abstracte beeld van het parfum. Parfumeurs als Bruno Jovanovic gaan stap voor stap aan de slag met alle mogelijke composities tot de juiste balans gevonden is. Een van de belangrijkste uitdagingen is echter het vinden van perfectie. De persoonlijkheid en de inhoud van het oorspronkelijke idee mogen niet worden vergeten. Ook Calvin Klein CK werd in 2u voor hem gemaakt. Een parfum voor de moderne man van vandaag. Een uitstekend eau de toilette voor elke dag. Meer unieke creaties van Bruno Jovanovic worden met spanning verwacht.

Calvin Klein CK in 2u voor hem in 2u - een onmiskenbare geur met een heerlijke fles

Perfumes moet niet alleen een effect hebben door de geur, maar ook de fles moet in het brandpunt staan. De fles van de Calvin Klein CK in 2u voor hem is van het fijnste glas en lijkt op een fles. In het bovenste gedeelte ziet het parfum eruit als een melkfles. Onmiskenbaar en met het typische cK logo heeft deze fles een hoge herkenningswaarde. Hieronder is de transparante basis zichtbaar, waardoor het parfum een blauwachtige glinstering krijgt. Deze trendigenen fles weerspiegelt de moderne tijdgeest. Een eye-catcher die een dynamisch en jong effect heeft. De fles is eigentijds en betovert door zijn vormgegeven design. Het heeft een goede grip. De impressie van de Calvin Klein CK in 2u voor hem flessen overtuigt met hoge kwaliteit en creëert een onmiskenbare en grote blikvanger op elk dressoir. Calvin Klein CK geven in 2u voor hem als geschenk of jezelf een traktatie geven, is in ieder geval een goed idee: de unieke geur in deze fles wordt in het voordeel van elke man getoond.

Calvin Klein CK in 2u voor hem - de reclamecampagne

De spot van Calvin Klein CK's reclamecampagne in 2u voor hem begint met een jongeman op een werkplatform op een hoogbouw. Hij kijkt naar beneden en is een mooie vrouw die de straat afloopt. Ze kijkt om zich heen en lijkt iets te zoeken terwijl de man een brandtrap afgaat. Dan staan de twee plotseling tegenover elkaar, kijken naar elkaar en nemen elkaar bij de hand. Hij trekt haar in een huisingang en dan begint ze op te stijgen. Maar opeens duwt ze hem ver weg. Nu trekt ze een raster uit een muur die de twee van elkaar scheidt. Daarna kunt u de man de trap op zien lopen en om zich heen kijken. De vrouw kijkt ook achter haar aan. Het ziet er naar uit dat ze niet gevonden wil worden terwijl ze met de lift naar boven gaat. Als de plek voor hem verandert in Calvin Klein CK in 2u, kan de toeschouwer de man parallel de trap op zien rennen. Hoger en hoger stijgt de lift waarin de vrouw zich bevindt, met een kleine glimlach. De toeschouwer kan de man weer sneller en sneller de trap op zien lopen. De vrouw merkt het en glimlacht meer en meer. Als ze allebei aan de top aankomen, loopt de vrouw hem voor door semi-transparante plastic gordijnen. Hij loopt achter haar aan en duwt de gordijnen met zijn handen naar rechts en links. Dan kijken de twee ineens heel dicht tegen elkaar aan en kijken diep in elkaars ogen. Zij zit op een bank aangezien zij zijn hoofd naar haar trekt en hem kust. De commercial is niet alleen bedoeld voor Calvin Klein CK in 2u voor hem, maar ook voor de vrouwengeur Calvin Klein CK in 2u voor hem.