Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Calvin Klein CK in 2u voor haar - Klassiek ontmoet de Oosterse weelderigheid

The Calvin Klein Klein CK geurreeks in 2u voor haar enchants met zijn oosterse noot, die ook een airy bries frisse geurstoffen brengt. Hier spelen de meest uiteenlopende componenten harmonieus samen. De ronde dans wordt geopend door de topnoot, roze grapefruit en suiker orchideeënshow hier hoe prachtige bloemen gecombineerd kunnen worden met verse citrusgeuren. Afgerond met bergamot en roodbessenbladeren die de topnoot zo elegant en luxe maken.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Het hart van Calvin Klein CK in 2u voor haar geur wordt gevormd door ware exotische geuren. Neon Amber en witte cactus combineren zich in een melange die unusueel en magisch is tegelijk. De grondnoten van amberkleurig en rode cederhout zijn op een volumineus en licht oosterse manier gemaaid. Dit zorgt voor een geurbeleving die elke vrouw een exotische magie geeft zonder dat ze er te zwaar of te zoet uit ziet. Calvijn Klein's klassieke, heldere stijl maakt de Calvin Klein CK in 2u voor haar parfumserie ook een clean touch die deze geuren zo uniek maakt. Deze veelzijdigheid geeft de geur ook zijn veelzijdigheid, het is geschikt voor elke gelegenheid, het is zowel overdag als's nachts een winst.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein CK in 2u for her
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen

Commentaar van
superlekker!
Ik ben heel erg enthousiast over deze geur. Fris en zeer zomers! Past prima bij jonge mensen van 20-40 jaar. Ook de fles is erg mooi. Aanbevelen!

Twee grote namen, één bericht

Carlos Benaim en Loc Dong zijn de meesterbreinen achter het Calvin Klein CK in 2u voor haar parfumserie. Hier werken twee mannen samen die met hun onvergelijkbare handschrift al enige tijd de wereld van de fijne parfums vormgeven. Carlos Benaim is een van de meest succesvolle parfumeurs van de afgelopen decennia. Geboren in Tanger, nam hij al op jonge leeftijd de wereld van exotische geuren in en nam ze mee naar elk van zijn werkplekken. Vandaag is hij de Meester Parfumeur aan de IFF, een samenwerking die verantwoordelijk is voor de meest succesvolle geuren van de afgelopen tijd. Tot zijn creaties behoren geuren voor Calvin Klein, Prada, Ralph Lauren en Yves Saint Laurent. In al deze werken heeft hij de magie van het Oosten ingebed in geuren die tijdloze en indringende klassiekers zijn geworden.

Eveneens succesvol is de tweede kop achter het Calvin Klein CK in 2u voor haar geurassortiment. Loc Dong is geboren in Saigon en brengt ook een gevoel van exotisme en het extravagante met zich mee. En hij was ook verantwoordelijk voor de heetste parfums. Geuren voor Yves Saint Laurent zijn net zo goed een deel van zijn verdienstenlijst als zijn werken voor Michael Kors. Zelfs beknopte namen als Giorgio Armani hebben de diensten van Loc Dong gebruikt om parfums naar de wereld te brengen die kort na hun vrijlating klassiekers zijn geworden. De Calvin Klein CK in 2u voor haar parfumserie dankt haar grootse succes aan deze ongelooflijk getalenteerde parfumeurs.

Zo licht als champagne - Calvijn Klein CK in 2u voor haar

De Calvin Klein CK flesje in 2u voor haar geurreeksen is niet alleen zo licht dat het met fantastisch gemak in elke handtas kan worden opgenomen, het laat op het eerste gezicht al zien dat dit een perfume van de extra klasse is. Het ontwerp is goed doordacht en absorbeert het idee van geur. Deze combineert het extravagante met een helder purisme.

Het flesje is gemodelleerd op een fles Champagne en is gemaakt van een overeenkomstige kwaliteit glas. Het bovenste deel verbergt het zicht op de inhoud, een helder wit draagt het sign van het edele merk en laat door de beknopte initialen zien dat hier een speciale geur verborgen zit. Elegantie en een sense voor extravagantie vormen samen een container die de belofte van het parfum uitdraagt. Hierdoor is de Calvin Klein CK in 2u voor haar geurreeks een heerlijke luxe voor dagelijks gebruik.

De moderne tijd: Calvin Klein CK in 2u voor haar

Een modern stel in een film van de extra klasse, dus Calvin Klein adverteert zijn onvergelijkbare Calvin Klein CK in 2u voor haar parfumserie. Zo onmiskenbaar als het parfum is ook de claim van deze plek. Een jong, stedelijk paar toont een dynamiek die alleen metropolen kunnen creëren. Hier dynamiek en meer dan een hint van erotiek zijn de essences die de boodschap van het parfum over te brengen. De plek laat dus zien dat de focus hier niet slechts op één doelgroep ligt, maar op al diegenen die urban style op hun banieren hebben gezet.

Ook de printcampagne voor de Calvin Klein CK in 2u voor haar parfumserie is modern. De boodschap die Calvin Klein graag "technosexual" noemt, vindt u ook hier. Een achtergrond die er geen twijfel over laat bestaan dat het in een van de heetste metropolen ligt, dient als achtergrond voor het paar dat al van de plek bekend is. Ook hier liggen de speciale accenten op de koele flessen en de sexy houding van de geliefden. Zo raakt de reclamecampagne van het CK in 2u voor haar rij midden in het pulserende hart de tijdgeest.

Deze geur is de trend voor de Duizendjarigen en wordt zo ook de ambassadeur van zijn tijd. Dat blijkt ook uit de korte stijl van de campagne, die doet denken aan korte boodschappen zoals SMS. De digitale generatie staat hier centraal in de media en Calvin Klein bewijst dat er ook in tijden van digitalisering nog ruimte is voor passie en plezier. Campagne en geur worden zo een gemeenschappelijke drager van de tijdgeest.