Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Calvin Klein CK vrij, de geur van de aquatische frisse mannen

Calvin Klein CK free is een mannengeur die het gevoel en de inspiratie van grenzeloze vrijheid, avontuur, koelheid en zelfstandigheid uitdraagt. Een mannelijk, aromatisch en subtiel houtachtig parfum voor de moderne, zelfbepaalde en casual man. Zijn aangename lichtheid, eenvoud, eenvoud, aquatische frisheid en zonnige warmte zorgen ervoor dat de aantrekkelijke aromatische geur een bevrijdende inspiratie en een welkome metgezel wordt, vooral in het dagelijks leven vol beperkingen, blokkades, stressvolle moeilijkheden, melancholie of conventies.

Het aangenaam ronde, harmonieuze boeket opent met een nonchalante nonchalantie een inspirerende, buitengewone topnoot van jeneverbessen, absint, steranijs en de exotische frisse jackfruit. De aroma's verenigen de aromatische mannelijke hartelijke noot van koffie, suede, tabaksbladeren en Zuid-Afrikaanse bucku (Agathosma betulina), die charme, onconventionaliteit en zelfvertrouwen uitstralen. Sensueel warm en natuurlijk, de houtachtige grondnoot van eikenhout, Texaans cederhout, tropisch ijzerhout en patchoeli vervolledigt de geurbeleving en geeft het parfum een langdurig effect.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Calvin Klein CK free bedekt de man met lichte keit en verfrissende energieën. Met zijn aroma's inspireert en bezielt het boeket de man om zijn leven met al zijn facetten op een lichtvoetigere, zelfbevorderende, ontspannen en ontspannen manier te benaderen, in plaats van verstrikt te raken in een complex en omslachtig web van compromissen, complicaties en beperkingen. Een ideale alledaagse geur, die niettemin charme uitstraalt en aantrekt en op unieke wijze de wens oproept naar een nieuwe, ongedwongen, avontuurlijke en vrijheidsvolle manier van leven.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein CK free
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen

Commentaar van
Prima aanbod
Tegen deze aanbieding kon ik geen nee zeggen. Mooie combi uit eau de toilette en deo stick. Mooie lijn! Beveel ik graag verder aan.
Commentaar van
Zeer aangenaam
Deze geur is zeer discreet, geeft geen enkele allergische reactie op de huid. Beveel ik iedereen graag aan die problemen heeft met zijn huid. Houdt lekker lang.
Commentaar van
Fris en licht
Een frisse, niet te aanwezige geur. Een aangename geur die niet te zwaar is, maar lekker licht en fris. Aan iedereen aan te bevelen die van een frisse geur houd.

Twee sterren parfumeurs gemaakt Calvin Klein CK vrij

De mannelijke geur Calvin Klein CK-vrij is gemaakt door twee gerenommeerde parfumeurs namens Calvin Klein. Dit is de Mexicaanse parfumeur Rodrigo Flores-Roux en de Amerikaanse parfumeur Ellen Molner.

Rodrigo Flores-Roux studeerde biologie en verhuisde in 1989 naar Frankrijk om de kunst van de parfumproductie te studeren aan de beroemde ISIPCA parfum- en cosmeticaschool in Versailles. Hij studeerde bij Givaudan Parijs onder leiding van Jean Claude Ellena. Na zijn afstuderen werkte hij als junior parfumeur bij IFF in zijn geboortestad Mexico City en vijf jaar later bij IFF in New York City. Rodrigo Flores-Roux is Senior Parfumeur in Givaudan sinds 2007.

Rodrigo Flores-Roux creëerde een verscheidenheid aan fijne geuren voor bekende merken. Sommige daarvan zijn bijvoorbeeld John Varvatos For Men (2004), John Varvatos Dark Rebel (2015), Arquiste Èl (2016), Arquiste Boutonniere No. 7 (2012), de uniseksgeuren Donna Karan Essence (2005) of de parfumcollectie "Velvet" van Dolce & Gabbana. Voor Calvin Klein creëerde Rodrigo Flores-Roux het parfum "CK vrij" en het parfum "Reveal Men" (2014) samen met de parfumeurs Marypierre Julien en Olivier Gillotin.

Ellen Molner, de tweede "neus" na Calvin Klein CK vrij, is een Vice President en Executive Parfumeur van Givaudan Fine Fragrances, de grootste geur- en smaakfabrikant ter wereld. Ellen Molner begon haar carrière als professioneel en succesvol parfumeur in de jaren 1970 met een trainingsprogramma bij Roure Bertrand Dupont onder leiding van gerenommeerde parfumeurs in New Jersey. Ze werkte samen met Givaudan voor IFF en heeft een reeks van uitstekende geuren gemaakt gedurende haar hele carrière.

Het gaat onder meer om Ralph Lauren Polo Black (2005) en Polo Double Black (2006), Jennifer Lopez Deseo for Men (2008), Jennifer Lopez Deseo for Woman (2008) en de mannengeur Guess Suede (2007). In 2009 ontving Ellen Molner voor haar werk als parfumeur de Lifetime Achievement Award van de American Society of Parfumers.

Het gratis flessenontwerp van Calvin Klein CK herinnert u aan "Flachmann".

De fles van het CK gratis Eau de Toilette presenteert het merk van modeontwerper Calvin Klein in een artistiek design, waarvan het constructieve ontwerp doet denken aan een "flesje". Een platte zakfles, die vooral door wandelaars, jagers en reizigers wordt gewaardeerd. Kenmerkend zijn de rechthoekige, sterk afgeronde, platte vorm, de hoge schouders van de fles, waarop het brede platte deksel ter bescherming van de spuitkop rust, en de ontbrekende fles hals.

The curved zijden en afgeronde hoeken van de flacon zijn associatief voor een leven dat soepel rond loopt zonder hoeken, randen en obstakels. Praktisch gezien is de fles comfortabel en comfortabel in de hand bij het spuiten van de eau de toilette. Net als een kolf is de fles gemakkelijk mee te nemen en in kleding te vervoeren. Het maakt niet uit in welke richting het pad naar of in de vrijheid leidt, de Eau de Toilette Calvin Klein CK vrij kan altijd bij de man zijn en comfortabel weggestouwd worden.

force, kracht, roestbaarheid en nuchtere aardheid belichamen de versterkte zijden van de glazen flacon en de dikke glazen bodem. Het transparante heldere glas, dat aan de zijkanten door een onopvallende blauwe glinstering is omringd, laat het licht vrij door met zijn even heldere geurige water naar binnen. De omgeving op de achtergrond schijnt duidelijk in de fles. Enkel de ingetogen en smatig afgebeelde tekst met de geurnaam CK vrij voor mannen versiert het glasfront, terwijl de merknaam op vloerniveau staat. Het flacon ontwerp vertaalt op vakkundige wijze de mannelijkheid, eenvoud en vrijheid waarvoor de geur van deze mannen staat, symbolisch in eenvoudige elegantie en originele vorm.

Reclamecampagne voor Calvin Klein CK gratis geschoten in de woestijn

De mannengeur CK free is in 2009 gelanceerd door het modemerk Calvin Klein. De reclamecampagne werd geleid door de gerenommeerde Franse artdirector Fabien Baron, die tevens creatief directeur is van Calvin Klein. In foto en film vertegenwoordigt de beroemde Noord-Iers-Britse acteur en model Jamie Dornan op indrukwekkende wijze de mannelijke geur Calvin Klein CK vrij.

Dit werk is in 2010 gemaakt onder leiding van Art Director Fabien Baron.

Jamie Dornan is wereldberoemd als acteur, vooral door zijn hoofdrollen in de trilogie "Fifty Shades of Grey" en in de serie "The Fall" (IFTA Award 2014) en in de historische film "Marie Antoinette", waarin hij in 2006 zijn speelfilmdebuut maakte. Jamie Dornan is niet alleen een zeer populaire en getalenteerde acteur in film, televisie en theater.

Jamie Dornan heeft als model gewerkt in tal van succesvolle reclamecampagnes voor grote merken, waaronder Calvin Klein, Giorgio Armani, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfinger, Hugo Boss, Bvlgari en Dior. Jamie Dornan is niet alleen het gezicht van de geur Calvin Klein CK vrij, maar ook van de mannen geur Dior Homme.

De reclamevideo van de campagne is opgenomen in het woestijnlandschap door de Silurian Dry Lake Bed bij Baker in Californië. In de film rijdt Jamie Dornan in een historische cabrio over het opgedroogde meer. Hij reflecteert in het felle zonlicht onder de open hemel en omgeven door de eindeloze uitgestrektheid van het vinden van de lange weg in het leven. Hij stapt uit de auto, kijkt om zich heen en denkt na over welke kant hij op wil.

Hij realiseert zich dat hij nu vrij is, geniet van zijn innerlijke en omringende vrijheid en verdergaat op zijn eigen weg naar de toekomst. Calvin Klein CK free is niet alleen een geweldige geur, maar staat ook voor een levenshouding en het gevoel en bewustzijn van vrijheid.