Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein CK free

De geur +

Calvin Klein CK vrij, de geur van de aquatische frisse mannen

Calvin Klein CK free is een mannengeur die het gevoel en de inspiratie van grenzeloze vrijheid, avontuur, koelheid en zelfstandigheid uitdraagt. Een mannelijk, aromatisch en subtiel houtachtig parfum voor de moderne, zelfbepaalde en casual man. Zijn aangename lichtheid, eenvoud, eenvoud, aquatische frisheid en zonnige warmte zorgen ervoor dat de aantrekkelijke aromatische geur een bevrijdende inspiratie en een welkome metgezel wordt, vooral in het dagelijks leven vol beperkingen, blokkades, stressvolle moeilijkheden, melancholie of conventies.

Het aangenaam ronde, harmonieuze boeket opent met een nonchalante nonchalantie een inspirerende, buitengewone topnoot van jeneverbessen, absint, steranijs en de exotische frisse jackfruit. De aroma's verenigen de aromatische mannelijke hartelijke noot van koffie, suede, tabaksbladeren en Zuid-Afrikaanse bucku (Agathosma betulina), die charme, onconventionaliteit en zelfvertrouwen uitstralen. Sensueel warm en natuurlijk, de houtachtige grondnoot van eikenhout, Texaans cederhout, tropisch ijzerhout en patchoeli vervolledigt de geurbeleving en geeft het parfum een langdurig effect.

Calvin Klein CK free bedekt de man met lichte keit en verfrissende energieën. Met zijn aroma's inspireert en bezielt het boeket de man om zijn leven met al zijn facetten op een lichtvoetigere, zelfbevorderende, ontspannen en ontspannen manier te benaderen, in plaats van verstrikt te raken in een complex en omslachtig web van compromissen, complicaties en beperkingen. Een ideale alledaagse geur, die niettemin charme uitstraalt en aantrekt en op unieke wijze de wens oproept naar een nieuwe, ongedwongen, avontuurlijke en vrijheidsvolle manier van leven.

Kopnoten
Steranijs
Jeneverbes
Alsem
Jack fruit
Hartnoten
Koffie
Tabak
Suède
Basisnoten
Eik
Patchoeli
Ceder

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein CK free met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar Himmest93 van 12. december 2014
Prima aanbod

Tegen deze aanbieding kon ik geen nee zeggen. Mooie combi uit eau de toilette en deo stick. Mooie lijn! Beveel ik graag verder aan.

Commentaar Twounwhe1971 van 09. december 2014
Zeer aangenaam

Deze geur is zeer discreet, geeft geen enkele allergische reactie op de huid. Beveel ik iedereen graag aan die problemen heeft met zijn huid. Houdt lekker lang.

Commentaar Scia1965 van 14. juli 2014
Fris en licht

Een frisse, niet te aanwezige geur. Een aangename geur die niet te zwaar is, maar lekker licht en fris. Aan iedereen aan te bevelen die van een frisse geur houd.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-61%