Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein CK All

De geur +

Calvin Klein CK All, de frisse unisex geur van citroenhout

Calvin Klein CK All wil voortbouwen op het succes van Calvin Klein CK One en staat sinds 2017 op de parfumplank. Net als het succesvolle parfum uit 1994 is Calvin Klein's CK All een uniseks geur die gerevitaliseerd en fris is. Kort na de introductie trof hij veel volgers aan. De heldere en verfrissende geur spreekt zowel mannen als vrouwen aan en geeft je eenaanlokkelijke noot.

CK All is universeel toepasbaar voor iedere gelegenheid, voor jong en oud en voor mannen en vrouwen. Veel mensen zijn nu al enthousiast over de Calvin Klein CK Unisex geuren en er zijn altijd nieuwe fans. De Calvin Klein CK All Spray heeft een verfrissende, opgewekte geur. Op het eerste gezicht ruikt u de pittige geur van citrusvrucht, op de voet gevolgd door vetiver en lelie. De Rhabababer Nuance in deze geurmix heeft een aantrekkelijk effect.

Het parfum is zeer helder en recht. De topnoten van de geur zijn mandarijn sinaasappel, berfamot en pompelmoesbloesem. Jasmijn, lelie, rabarber en freesia vormen de hartslag. En de basisnota's zijn vetiver, muskus en amber. Een geweldige harmonische mengeling die de hele linie overtuigt.

Calvin Klein is erg populair en heeft een cult status in de parfum industrie. Met CK All zijn ze er in geslaagd om een nieuwe citroen, ambitieus parfum te creëren dat al vele fans heeft. De parfumontwerpers Alberto Morillas en Harry Fremont hebben bij Calvin Klein CK All een geweldige prestatie geleverd.

Kopnoten
Citrus flower
Hartnoten
Citrusvruchten
Basisnoten
Amber

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-57%