Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Calvin Klein CK All, de frisse unisex geur van citroenhout

Calvin Klein CK All wil voortbouwen op het succes van Calvin Klein CK One en staat sinds 2017 op de parfumplank. Net als het succesvolle parfum uit 1994 is Calvin Klein's CK All een uniseks geur die gerevitaliseerd en fris is. Kort na de introductie trof hij veel volgers aan. De heldere en verfrissende geur spreekt zowel mannen als vrouwen aan en geeft je eenaanlokkelijke noot.

CK All is universeel toepasbaar voor iedere gelegenheid, voor jong en oud en voor mannen en vrouwen. Veel mensen zijn nu al enthousiast over de Calvin Klein CK Unisex geuren en er zijn altijd nieuwe fans. De Calvin Klein CK All Spray heeft een verfrissende, opgewekte geur. Op het eerste gezicht ruikt u de pittige geur van citrusvrucht, op de voet gevolgd door vetiver en lelie. De Rhabababer Nuance in deze geurmix heeft een aantrekkelijk effect.

Het parfum is zeer helder en recht. De topnoten van de geur zijn mandarijn sinaasappel, berfamot en pompelmoesbloesem. Jasmijn, lelie, rabarber en freesia vormen de hartslag. En de basisnota's zijn vetiver, muskus en amber. Een geweldige harmonische mengeling die de hele linie overtuigt.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Calvin Klein is erg populair en heeft een cult status in de parfum industrie. Met CK All zijn ze er in geslaagd om een nieuwe citroen, ambitieus parfum te creëren dat al vele fans heeft. De parfumontwerpers Alberto Morillas en Harry Fremont hebben bij Calvin Klein CK All een geweldige prestatie geleverd.

Twee sterren parfumeurs gemaakt Calvin Klein CK Alle

De twee parfumeurs Alberto Morillas en Harry Fremont creëerden niet alleen de klassieke ck one, maar ook de nieuwe Calvin Klein CK All. Alberto Morillas is één van 's werelds grootste parfumeurs. Hij werkte voor Firmenich vanaf de leeftijd van 20 en bleef het ambacht van de parfumeur leren. Harry Fremont is ook een ware parfumgigant in de wereld van parfums. Hij heeft gewerkt aan veel Calvin Klein uniseks geuren, waaronder CK one Summer 2007 en CK one Summer 2008.

Modern, fris en sprankelend, Calvin Klein CK All is een herinterpretatie van de klassieke ck one geur in overeenstemming met de veranderende tijden. Echter, het parfum lijkt houtachtig, complex en veelzijdig, presenteert de lichtheid en het minimalisme van het ontwerp.

De beproefde geurcomponenten citroen en groene thee maken net zo goed deel uit van Calvin Klein CK als van ck one. Met de nieuwe geur, echter, wordt het gespeeld met meer fris degenen van Paradisone en Firmenich. De Calvin Klein klassieke geur is voortdurend verder ontwikkeld en aangepast aan de moderne generatie. Sprankelend, fris en altijd Zack. Er wordt gestreefd naar een leven op de snelle rijstrook waarin alles mogelijk is.

Unisex is nog steeds een gewaagde stap in de wereld van parfum, maar zoals je kunt zien met de klassieke geur ck een, het is de moeite waard. Mannen en vrouwen krijgen niet alleen steeds meer gelijke kansen en worden gelijk behandeld, ze mogen zich ook gelijk kleden en uiteindelijk zijn er niet alleen kleuren voor iedereen, maar ook nieuwe geuren.

Calvin Klein CK Alle flessen zijn fascinerend met hun eenvoudige elegantie.

Timeless, elegante en witte dit is hoe de Calvin Klein CK All fles zich presenteert. Het weerspiegelt de eenvoud en Timelessness Calvin Klein CK Allen als een geur en in de fles. U koopt een spray die verpakt is in een eenvoudige witte fles. Zonder veel franjes en met lichte en discrete inscriptie. Het appelleert zowel vrouwen als mannen en impept met zijn eenvoud.

Het puristische ontwerp van de geuren is bekend bij Calvin Klein en past zeer goed in het concept, met name voor uniseks geuren. De frisse parfummix is afkomstig uit de gewone witte fles en laat een vrolijke noot achter. De buitenverpakking is gemaakt van gerecycleerd papier en presenteert de bekende ontwerpstandaarden van Calvin Klein. Het karton is ook grijs en wit en maakt indruk met Minimalisme. De Calvin Klein CK Alle flessen worden op de doos getoond en de buitenverpakking geeft u een blik op de binnenkant.

Campagne voor Calvin Klein CK Zwart-wit gefilmd

In de jaren negentig revolutioneerde Calvin Klein de wereld van de parfums met de unisex geur CK en inspireerde velen met een minimalistische stijl en een frisse geur. De jeugdcultuur en het minimalisme werden in beeld gebracht. De nieuwe Calvin Klein CK All parfum is nu om de huidige generatie te weerspiegelen, in het verlengde van de beproefde Calvin Klein CK:

Minimalisme is ook een topprioriteit in de huidige reclamecampagne voor Calvin Klein CK All en de eenvoud van de witte fles wordt weerspiegeld in de reclamespot. De witte fles staat voor een gebied dat op een nieuwe en onbegrensde manier beschreven kan worden. Grenzen en etiketten verdwijnen en het parfum toont de saamhorigheid van een frisse en moderne levensstijl.

De sociale verwachtingen worden verworpen en obstakels worden niet getolereerd, ieder mens is belangrijk als individu en komt op de eerste plaats. De sociale conventies moeten worden vrijgesproken. De saamhorigheid en het gevoel van saamhorigheid moeten gevormd worden. Nieuwe verhalen moeten worden geschreven en dit zonder beperkingen en grenzen van buitenaf. Het moet fris, modern en levend geleefd en bemind worden.

"be one. be all. be.ck all. the new parfum.". Zo draagt Calvin Klein CK All in zijn zwart-wit reclamespot de titel. Calvin Klein houdt met zijn campagnes altijd gelijke tred met de tijd en pakt actuele onderwerpen op en verpakt ze in foto's en muziek. Deze eenvoudige en minimalistische plek past bij het uniseks concept van het parfum en Calvin Klein heeft met dit concept de toon gezet rond de witte Calvin Klein CK All fles.