Geen resultaten resultaat: resultaten:

Calvin Klein Beauty

De geur +

Een heerlijke geur vol contrasten

Beauty is de Duitse vertaling van de naam van de lichte geurcreatie Calvin Klein Beauty, die het modehuis in 2010 lanceerde. Calvin Klein Beauty is een zeer bloemige geur die vertelt over lichtheid, sensualiteit en, natuurlijk, vrouwelijkheid. Het is niet alleen om deze reden dat hij spreekt met moderne, jonge vrouwen, jong van hart, die van het leven houden en er ten volle van willen genieten. Een prachtige geur die de innerlijke schoonheid van de drager onderstreept en vakkundig benadrukt samen met haar andere sterke punten.

Calvin Klein Beauty presenteert zich in termen van geurkarakter op een zeer eenvoudige, minder opdringerige en zeer natuurlijke manier. Dit komt omdat het niet dik wordt toegepast en met te intensieve accenten wordt gespeeld. In plaats daarvan komen geselecteerde noten van ambrette samen in de tedere kop, jasmijn in het levendige hart en ceder in de minimaal bittere afdronk.

Bij Calvin Klein Beauty zijn ze het resultaat van een compromisloze combinatie en versmelten tot een uiterst contrasterende geur - een van de meest sensuele vrouwengeuren van de afgelopen jaren. En dit is waarschijnlijk de formule voor het succes van de betoverende essentie. De geur is net zo veelzijdig als de vrouwen die het dragen - het ene moment zoet en zacht, het andere vrouwelijk en speels en het volgende moment verleidelijk en sensueel.

Kopnoten
Ambrette
Hartnoten
Jasmijn
Basisnoten
Cederhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Calvin Klein Beauty met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Donot1991 van 12. september 2014
Calvin Klein Beauty Set met Body-Lotion

Beauty van Calvin Klein is een zeer mooie, warme geur die aangenaam opvalt. In verbinding met de zijde-achtige body lotion en de eau de parfum voel je je met het parfum als in een heerlijke wolk... De dag kan beginnen...

Commentaar Wountim85 van 15. augustus 2014
heerlijk zachte geur

Dit parfum is voor mij ene echt gegronder. De goede keuze voor vrouwen tussen 30 en 45. Door de zachte geur is dit parfum een echte drromgeur voor mij. Zeer aan te raden!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-66%