Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Een heerlijke geur vol contrasten

Beauty is de Duitse vertaling van de naam van de lichte geurcreatie Calvin Klein Beauty, die het modehuis in 2010 lanceerde. Calvin Klein Beauty is een zeer bloemige geur die vertelt over lichtheid, sensualiteit en, natuurlijk, vrouwelijkheid. Het is niet alleen om deze reden dat hij spreekt met moderne, jonge vrouwen, jong van hart, die van het leven houden en er ten volle van willen genieten. Een prachtige geur die de innerlijke schoonheid van de drager onderstreept en vakkundig benadrukt samen met haar andere sterke punten.

Calvin Klein Beauty presenteert zich in termen van geurkarakter op een zeer eenvoudige, minder opdringerige en zeer natuurlijke manier. Dit komt omdat het niet dik wordt toegepast en met te intensieve accenten wordt gespeeld. In plaats daarvan komen geselecteerde noten van ambrette samen in de tedere kop, jasmijn in het levendige hart en ceder in de minimaal bittere afdronk.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Bij Calvin Klein Beauty zijn ze het resultaat van een compromisloze combinatie en versmelten tot een uiterst contrasterende geur - een van de meest sensuele vrouwengeuren van de afgelopen jaren. En dit is waarschijnlijk de formule voor het succes van de betoverende essentie. De geur is net zo veelzijdig als de vrouwen die het dragen - het ene moment zoet en zacht, het andere vrouwelijk en speels en het volgende moment verleidelijk en sensueel.

alle klanten beoordelen positieve
Calvin Klein Beauty
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen

Commentaar van
Calvin Klein Beauty Set met Body-Lotion
Beauty van Calvin Klein is een zeer mooie, warme geur die aangenaam opvalt. In verbinding met de zijde-achtige body lotion en de eau de parfum voel je je met het parfum als in een heerlijke wolk... De dag kan beginnen...
Commentaar van
heerlijk zachte geur
Dit parfum is voor mij ene echt gegronder. De goede keuze voor vrouwen tussen 30 en 45. Door de zachte geur is dit parfum een echte drromgeur voor mij. Zeer aan te raden!

Sophie Labbé creëerde Calvin Klein Beauty

De professionele "Nez" (neus) van de prachtig vrouwelijke en bloemige lichte geur Calvin Klein Beauty is de Franse parfumeur Sophie Labbé. Ze studeerde parfumerie aan het beroemde ISIPCA in Versailles en vervolgens aan de parfumschool Givaudan in Genève. In 1992 trad Labbé toe tot International Flavours & Fragrances Inc. in Parijs.

Sophie Labbé studeerde aanvankelijk chemie. De belangstelling voor de parfumkunst wekte en beïnvloedde de ontmoeting met parfumeur Jean Kerléo, die onder andere de oprichter is van de Osmothèque in Versailles, het belangrijke geurenarchief. Hij introduceerde haar in alle geuren en parfumerieën die ze had ontdekt.

Sophie Labbé zegt dat er in haar professionele carrière niets opzettelijk was gepland. Ze volgde onverwacht de juiste weg. En met groot succes. In de loop van haar carrière heeft ze een verscheidenheid aan de beste parfums voor grote merken gecreëerd. Deze omvatten Bvlgari, Givenchy, Hugo Boss, Cacharel, Giorgio Armani en Valentino. Sophie Labbé werkte deels met veel bekende parfumeurs. Met Carlos Benaim creëerde ze de geur Cacharel Promesse, met Dominique Ropion en Carlos Benaim Givenchy Very Irresistible for Women of met Bvlgari Mon Jasmin Noir met Olivier Polge. Tot haar parfumcreaties behoren ook Lancôme Ô d'Azur en Gianni Versace Couture.

Niet alleen met Calvin Klein Beauty bewees Sophie Labbé haar instinct voor bijzonder vrouwelijke composities die schoonheid, sensualiteit en zachtheid op indrukwekkende wijze tot uitdrukking brengen. In 1996 creëerde ze Givenchy Organza, een parfum met bloemige noten zoals tuinhoningduivel, jasmijn, pioenrozen en iris, als eerbetoon aan de vrouwelijkheid en een hymne aan de eeuwige schoonheid. In 2005 werd ze bekroond met de Prix François Coty.

Schoonheid, helderheid, tegenstrijdigheden

De Calvin Klein Beauty fles is net zo eenvoudig en doordacht als de geur zelf. Hier komen de ingehouden ovale vorm en de frisse en levendige goudgele parfumvloeistof samen. Deze laatste glinstert in de fles Calvin Klein Beauty en lijkt vooral in combinatie met de zilveren schelp te schitteren. De prachtige fles, die buitengewoon goed in de hand van de gebruiker ligt, is gemaakt van edel en helder kristalglas. Een blikvanger is enerzijds de eerder genoemde vloeistof, maar anderzijds een zeer sterke bodem en een verdikte buitenmuur, die steeds smaller wordt naar de sluiting toe.

De afgeronde en langwerpige dop, een horizontaal op de fles gemonteerde cilinder die als een hamerhaak op de fles is bevestigd, creëert tegenstrijdigheden - en onderstreept de diversiteit die inherent is aan de geur. De fles is versierd met het kleine en zeer eenvoudige opschrift Calvin Klein Beauty. Bij Calvin Klein Beauty domineren schoonheid en helderheid, die onderling afhankelijk lijken te zijn, ook de fles.

Actrice Diane Kruger is het gezicht van Calvin Klein Schoonheid

De vrouwengeur Calvin Klein Beauty werd in 2010 gelanceerd. Het parfum werd gepromoot in een foto- en filmcampagne. Voor de pure, heldere en zeer vrouwelijke geur Calvin Klein Beauty plantte het bekende modemerk een elegant en verfijnd reclameconcept dat de essentie van de geur weerspiegelt.

Het gezicht van de reclamecampagne en de vertegenwoordiger van de geur is de wereldberoemde in Duitsland geboren actrice Diane Kruger. Haar natuurlijkheid, schoonheid, haar gereserveerde natuur, haar onopvallende look en haar absolute gevoel voor stijl en haar voorbestemde Diane Kruger om Calvin Klein's Beauty geur te presenteren. Diane Kruger werd beroemd met films als Wolfgang Petersens Troja, Quentin Tarantinos Inglourious Basterds of Jon Turteltaubs Das Vermächtnis der Tempelritter. Ze speelde haar tot nu toe alleen puur Duitse rol in Fatih Akins Aus dem Nichts. Ze nam de beslissing om in de reclamecampagne te verschijnen zodra ze in contact kwam met de geur. Ze was opgewonden.

De reclamefilm toont haar met haar natuurlijke schoonheid en zachte uitstraling in een witte zijden jurk van Calvin Klein. Ze spreekt in ingehouden elegantie over de geur en emotionele momenten. Ze legt echter in het Engels uit: "Het is iets wat je niet ziet. Vertrouwen. Onopvallend; zuiver; wijs. Iets waar je echt voor wilt zorgen. Het maakt me aan het lachen. Soms doet het me huilen. Het raakt alles. Schoonheid. De nieuwe geur van Calvin Klein. Hun poses en opmerkingen worden herhaaldelijk elegant onderbroken en geaccentueerd door een grote bloem die vervaagt.

De Beauty geur vertegenwoordigt een vrouw die elegant en verfijnd is, vrouwelijk en zelfverzekerd, omringd en gedragen door een bepaald iets.