Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

prijs +

54 114
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Azzedine Alaïa Blanche

De geur +

Azzedine Alaïa Alaïa Blanche, de poederig-zoete geur voor vrouwen

Na de zwarte geurserie Azzedine Alaïa Alaïa lanceert de voormalige modeontwerper nu eind 2016 zijn tegenhanger: Azzedine Alaïa Alaïa Blanche. Het is als het ware de aanvulling op de eerste geur, als het ontbrekende deel van een geheel, als yin zonder yang. Beide geurseries benadrukken vakkundig de vele facetten van een vrouw.

Terwijl de zwarte Alaïa-geur doet denken aan hete en sensuele nachten in het Oosten, is de Alaïa Blanche-geur gecreëerd na een bezoek aan het Alhambra in Grenada, in het zuiden van Spanje. Wie kent ze niet en zou willen dat ze ze konden zien: de witte amandelbomen in Spanje. De topnoot schildert deze zuidelijke indrukken met witte amandel en witte bloemen. Na deze korte reis naar het zonnige Spanje wordt de hartnoot aangevuld met heliotroop om een unieke bloemengeur te creëren.

Heliotroop komt uit het Grieks en betekent "naar de zon gekeerd". Deze naam past perfect bij deze bloem, die niet alleen een onmiskenbare geur verspreidt, maar die ook de zon lijkt te vangen. Wanneer deze warme, zomerse geur na een paar uur is vervaagd, neemt de basisnoot met muskus, dierlijke en poederachtige noten en een vanille-absoluut je mee op een speciaal soort zintuiglijke reis. Het resultaat is dat Alaïa Blanche een poederige lichtheid heeft als een briesje en tegelijkertijd warm en sensueel is.

Kopnoten:
witte bloesems
Hartnoten:
poederachtige geuren
Basisnoten:
vanille
muskus
Parfümeur:
Marie Salamagne
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

meer Azzedine Alaïa +

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten