Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Annick Goutal Eau d'Hadrien Homme

De geur +

De geur van het parfum Annick Goutal Eau d'Hadrien Homme spreekt zowel mannen als vrouwen aan. Deze geur drukt de gepassioneerde liefde van de parfumeur Annick Goutal voor Italië uit, vooral voor het zonnige zuiden.

Annick Goutal Eau d'Hadrien Homme is een van de eerdere creaties van de parfumontwerper. Geïnspireerd door het beeld van een tuin waar citrusvruchten rijpen, voegde ze een vleugje cipres uit Toscane toe aan de geur. Het parfum Annick Goutal Eau d'Hadrien Homme dankt zijn naam aan het enthousiasme van de parfumeur voor de beroemde roman van Marguerite Yourcenar "I Tamed the Wolf". De herinneringen van keizer Hadrianus".

De geursequentie wordt geopend met de aromatische citrusnoot, die het thema van het parfum bepaalt. De lichte heldere citroen uit Sicilië vermengt zich met de kruidige-bittere grapefruit en de fruitige verse groene mandarijn. De hartnoten zijn exotisch en zoet ylang-ylang en bloemenaldehyde. In de basisnoot is vooral de harsachtige, heldere en wrange cipres te zien.

Zo creëert Annick Goutal Eau d'Hadrien Homme het parfum een beeld van dynamiek en passie en vertelt het een verhaal van zelfrealisatie en romantische liefde.

Kopnoten:
Citroen
sukadevrucht
Grapefruit
Mandarijn
Hartnoten:
Ylang Ylang
aldehyde
Basisnoten:
Cipres
Parfumeur:
Annick Goutal, Francis Camail
Jaar van uitgave:
1988

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-25%1