Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

prijs +

54 71
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Kiton Black

uitverkocht producten +

De geur +

Sinds 2007 is Kiton Black een alternatief van het Italiaanse luxehuis voor het parfum "Men", dat sinds het midden van de jaren negentig bekend is. Elegant, stijlvol en meer geneigd tot understatement, Black overtuigt met een aangename sillage en interessante overgangen van de geuraroma's.

Na het verstuiven wordt de neus verleid door een bloemige, citroenachtige noot. Fris als de dag in de ochtend en aangenaam sympathiek welkom bergamot, viooltjesblad, citroen en rode bessen. Even later zetten de nuances van de hartnoot de toon voor een zachte overgang naar een kruidige en mannelijk-houtachtige sfeer. Kardemom en cederhout gaan samen met cyclamen en viooltjes. Tegen het einde wordt de frisse geur een verleidelijke allrounder. Amber, tonkaboon, vetiver en sporen van leer onderstrepen vakkundig de mannelijkheid zonder in opdringerigheid te vervallen.

De odeur van het traditionele huis siert net zo elegant en tijdloos voor elke gelegenheid als de maatpakken. En zo is het ook met Black. De geur ontwikkelt zich op elke huid een beetje anders - door zijn warme, aardse neigingen is Black meer geschikt voor de donkere seizoenen. Black is zaken, soevereiniteit, sereniteit en seks in één. Onder de mantel van sereniteit verbergt zich de frisse en bloemige ader van het begin, hij sluimert en wordt steeds aantrekkelijker door mannelijke nuances. Het parfum overtuigt niet alleen de heren van de wereld, maar ook de dames.

Kopnoten:
Bergamot
rode bessen
Viooltjesblad
Citroen
Hartnoten:
Cyclamen
Kardemom
Viooltje
Ceder
Basisnoten:
Amber
leder
Tonkaboon
Vetiver
Parfumeur:
Maurice Roucel
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

meer Kiton +

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten