Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De verfrissende geur van stedelijke avonturiers

Maak een reis door het bruisende leven van de grote stad en wek de energie van een stedelijke avonturier met Hugo Boss HUGO Urban Journey.
Het moderne mannenparfum verrast door zijn fruitige karakter. Het frisse boeket opent met levendige citrusnoten van sinaasappel en langbladige kardemomdistel uit Nepal gecombineerd met intense kardemom. De buitengewone combinatie in de topnoot wordt gevolgd door de mannelijke hartnoot. Zwarte thee en de aquatische nuances van Cascalone bepalen het hart van het parfum. De houtachtige basisnoot, die speelt met exotisch guaiachout, zoet sandelhout en eikenmos, vormt hier een harmonieus tegenwicht tegen.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
De samenstelling van frisse, fruitige en intense aroma's resulteert in een mannelijke geurbeleving die de zintuigen stimuleert. Met zijn frisse en intense aromatische noten straalt Hugo Boss HUGO Urban Journey de energie en actiezucht uit die je nodig hebt voor je avonturen in de stadsjungle. De zelfbewuste, balsamico geur maakt dat je iets nieuws wilt ontdekken. Dompel jezelf onder in het stedelijke avontuur. De intensieve geurbeleving met zijn lange levensduur weerstaat het snelle tempo van het rijden in de stad. Het aromatische karakter en de fruitige frisheid geven je precies de juiste energiekick om elke dag opnieuw stedelijke avonturen te beleven.

Geurbelevenissen gecreëerd door de besten

Pure avontuurlijke geest, grenzeloze energie en pure vastberadenheid: met de geurnoviteit Hugo Boss HUGO Urban Journey is het beroemde mode- en lifestylebedrijf trouw gebleven aan zijn onmiskenbare signatuur. Het doel was om een mannelijke geur vol dynamiek te creëren die zou passen bij het snelle en snelle leven van de moderne metropool. Met zijn heldere lijnen, frisheid en moderne ontwerpen staat het Amerikaanse merk voor de klassieke urban lifestyle. Hugo Boss kenmerkt zich door een grote variëteit en een uitstekende kwaliteit. Trendsetters wereldwijd associëren de naam Hugo Boss niet alleen met klassieke en elegante mode, maar ook met eersteklas parfumcreaties voor vrouwen en mannen.
Hugo Boss vertrouwt op een aantal gerenommeerde parfumeurs om haar buitengewone geuren te creëren. Onder hen zijn vele grote namen zoals Will Andrews, die Hugo Red ontwierp, Beatrice Piquet, die Hugo Deep Red of Sophie Labbe creëerde, die Hugo Just Different creëerde. Hugo Boss is in staat geweest om verschillende sterren te betrekken bij de creatie van geuren: Zo componeerde de Duitse Ursula Wandel het bekende vrouwenparfum Hugo Woman. De legendarische Eau de Parfum Hugo en de Hugo Spray Editon zijn ontwikkeld door sterparfumeur Bob Aliano.
Veel van de parfumeurs die hun talent en vaardigheid hebben bijgedragen aan de uitstekende reputatie van Hugo Boss geuren werden opgeleid aan de legendarische Ecole Givaudan. De gerenommeerde Parijse parfumschool geniet wereldwijd een uitstekende reputatie met haar harde en elitaire opleiding. Niet in de laatste plaats profiteert het Amerikaanse parfum- en modemerk hiervan, zoals de adembenemende dames- en herengeuren zoals Hugo Boss HUGO Urban Journey op indrukwekkende wijze laten zien.

Stedenbouw met karakter

Het stedelijke karakter van Hugo Boss HUGO Urban Journey wordt niet alleen weerspiegeld in de kosmopolitische geurcompositie vol mannelijke energie en frisheid, maar ook in het opvallende design van de fles. Hugo Boss blijft trouw aan zichzelf door de lancering van zijn nieuwe geur voor de moderne metropolitan Warrior in zijn iconische fles. De hippe flaconlook van de Hugo geuren is inmiddels cultus geworden. Al meer dan twintig jaar staat het legendarische flesontwerp voor de vastberadenheid en energie van de Hugo man en drukt de onmiskenbaarheid van de geuren uit.
Het mode- en lifestylemerk zet bij Hugo Boss HUGO Urban Journey een bijzonder accent met zijn minimalistische kleurstelling. Het betongrijs doet denken aan het typische beeld van moderne steden: wolkenkrabbers torenen op tot grote hoogte. Met hun kubistische vormen structureren grijze betonnen gebouwen het stadsbeeld. Het vertakte netwerk van betonnen straten loopt als levenslijnen door het organisme van de grote stad, waarin het leven pulseert. Het gereduceerde uiterlijk onderstreept het onderscheidende karakter van de stedelijke mannengeur.

Voor sterke mannen die zich overal ter wereld thuis voelen

Londen, New York City, Los Angeles: wie kiest voor Hugo Boss HUGO Urban Journey is thuis in de metropolen van de wereld. In 2018 lanceerde het gerenommeerde parfum- en modemerk Hugo Boss een moderne, limited edition geur voor sterke mannen die de stedelijke wereld zelfbewust ontdekken en graag verder gaan dan zichzelf.
Het rolmodel voor de kosmopolitische avonturier en getuigenis van de Hugo Boss HUGO Urban Journey campagne is niemand minder dan Hollywoodster Zac Efron. Als geen ander belichaamt de Amerikaanse acteur en zanger de slimme Hugo man die vol avontuur en energie aan de pols van de tijd leeft. Als Californiër symboliseert Zac Efron het ontspannen stadstype van de mens, die zich met zijn koelbloedigheid volledig aan de stedelijke drukte geeft zonder zich door het hectische tempo te laten beklemtonen. In de geest van Hugo Boss HUGO Urban Journey kent de beroemde filmster het spannende leven van een stadsvreiziger die tussen de metropolen heen en weer springt en de wereld met stijl en charme verovert. Hij staat voor mannen die precies weten wat ze willen en een exclusieve stedelijke levensstijl waarderen.
De gelimiteerde oplage van Hugo Boss HUGO Urban Journey voldoet aan de hoge eisen van exclusiviteit van de doelgroep. De limited edition geur is gericht op mannen die alle uitdagingen met vertrouwen en stijl aankunnen. Hugo Boss HUGO Urban Journey wekt de wilde, avontuurlijke kant bij mannen. Zweef als Zac Efron in de tv-spot boven de daken van de wereld en voel je vrij als een vogel. De stad en de wereld staan aan je voeten met hun eindeloze mogelijkheden. Aarzel niet, reik er gewoon naar. Spring in uw stedelijke avontuur.