Geen resultaten Resultaat: Resultaten:

Hugo Boss HUGO Urban Journey

De geur +

De verfrissende geur van stedelijke avonturiers

Maak een reis door het bruisende leven van de grote stad en wek de energie van een stedelijke avonturier met Hugo Boss HUGO Urban Journey.

Het moderne mannenparfum verrast door zijn fruitige karakter. Het frisse boeket opent met levendige citrusnoten van sinaasappel en langbladige kardemomdistel uit Nepal gecombineerd met intense kardemom. De buitengewone combinatie in de topnoot wordt gevolgd door de mannelijke hartnoot. Zwarte thee en de aquatische nuances van Cascalone bepalen het hart van het parfum. De houtachtige basisnoot, die speelt met exotisch guaiachout, zoet sandelhout en eikenmos, vormt hier een harmonieus tegenwicht tegen.

De samenstelling van frisse, fruitige en intense aroma's resulteert in een mannelijke geurbeleving die de zintuigen stimuleert. Met zijn frisse en intense aromatische noten straalt Hugo Boss HUGO Urban Journey de energie en actiezucht uit die je nodig hebt voor je avonturen in de stadsjungle. De zelfbewuste, balsamico geur maakt dat je iets nieuws wilt ontdekken. Dompel jezelf onder in het stedelijke avontuur. De intensieve geurbeleving met zijn lange levensduur weerstaat het snelle tempo van het rijden in de stad. Het aromatische karakter en de fruitige frisheid geven je precies de juiste energiekick om elke dag opnieuw stedelijke avonturen te beleven.

Kopnoten:
Bloemenkaart distel
Sinaasappel
Kardemom
Hartnoten:
zwarte thee
Cascalone
Basisnoten:
Guajakhout
Sandelhout
Eikenmos

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-46%1