Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Calvin Klein Unisexparfum - Moderne Fascinatie voor vrouwen en mannen

Met zijn CK One en CK-geurlijnen biedt het New Yorkse couturehuis een veelzijdig aanbod van Calvin Klein Unisexparfum. De eerste unisex-geur werd in 1994 gelanceerd met de originele geur uit de CK One-parfumcollectie. Het draagt de handtekening van de beroemde parfumeurs Alberto Morillas en Harry Fremont. Het aromatische citrus parfum presenteert vrouwelijke geuren met viooltje, roos, jasmijn en lelietjes van de vallei. Iriswortel, kruidige nootmuskaat, kardemom, mos en ceder voegen geaccentueerde mannelijke accenten toe. Ambergris, muskus en fijn sandelhout laten de geuren smelten tot een harmonieus geheel.

Het internet biedt vele mogelijkheden om online een fascinerend Calvin Klein uniseks parfum te kopen.

CK One en CK - Twee indrukwekkende geurenlijnen op Calvin Klein Unisexparfum

- De geurlijn met de eenvoudige naam CK Be presenteert met CK Be, CK Be We Are One Magnets, CK All en CK2 vier klassiek elegante Unisexparfums met spannende geuren. Het Calvin Klein Unisexparfum CK Be We Are One Magnets 2010 draagt de handtekening van Ann Gottlieb. De parfumeur componeerde een hele symfonie van fijne geuren met een magnetische aantrekkingskracht. In de hartnoot, mandarijnensinaasappel en verse bergamot flirten met delicate taart lavendel, munt en jeneverbes. De hartnoot verhoogt het verslavingspotentieel met sappige rijpe perzik, vers dauwachtige magnolia en een intensief kruidenmengsel. Warme, karaktervolle geuren van muskus, sandelhout, opopanax, virginia ceder en tonkaboon completeren het magnetisme in de basisnoot.

Dames en heren kunnen het fascinerende Calvin Klein Unisexparfum op het internet kopen.

- De CK One Calvin Klein lijn bestaat uit 21 unisex geuren, waaraan elk jaar een nieuwe zomerse creatie wordt toegevoegd. De zomeredities worden gepresenteerd in subtiel gekleurde flessen met een trendy design. De jeugdig frisse Calvin Klein Unisexparfum CK One Scene wordt gedomineerd door aromatische gember, bijgestaan door mandarijn, lelietjes van de vallei en ylang-ylang. De basisnoot van de geur biedt een fascinerende geur van kruiden, laurier, amber, patchoeli, muskus en een vleugje vanille. Een echte cult-geur, waaraan het speciale gemberaroma veel sprankelende moderniteit verleent.

Online winkels bieden geïnteresseerden en verzamelaars de mogelijkheid om het elegante en moderne Calvin Klein Unisexparfum te kopen tegen een redelijke prijs.

Harmonieuze liefdesverhalen en opgewonden pers - de Calvin Klein CK2-campagne

Zoals bijna alle campagnes van het label zorgen de Calvin Klein parfumcommercials altijd voor enige opwinding. De campagnes zijn een succes en bereiken hun doel: maximale aandacht.

De lancering van de uniseksgeur Calvin Klein CK2 ging gepaard met een plek die op een gevoelige manier vier betoverende liefdesverhalen presenteert. De Amerikaanse sterfotograaf Ryan McGinley heeft de koppels, waaronder een koppel van hetzelfde geslacht, vakkundig geënsceneerd in Puerto Rico. De koppels zijn volgens Calvin Klein hen een symbool van de passie van de moderne jeugd, die hun liefde vrijuit leeft.

Een waardige campagne die op duurzame wijze de levendige moderniteit van de unisex geuren van het label laat zien. CK2, het spannende Calvin Klein Unisexparfum wordt online aangeboden.

Calvin Klein Unisexparfum biedt spannende geurcreaties voor zelfbewuste, moderne dames en heren. Ongebruikelijke, trendy themacomposities worden in evenwicht gebracht met geuren van klassieke elegantie. Een groot aantal gerenommeerde internationale parfumeurs heeft de geurlijnen tot leven gewekt. De parfums spreken dus zowel jonge potentiële klanten aan als elegante mannen en vrouwen van volwassen leeftijd. De exclusieve geuren van Unisexparfums konden zo Calvin Klein uitgroeien tot echte trendsetters in de jonge Unisexparfums sector. Calvin Klein Uniseks parfum is goedkoop en op veel plaatsen verkrijgbaar.

Preisübersicht

Hier bei easyCOSMETIC können Sie verschiedene Calvin Klein Unisexparfums günstig kaufen. Um Ihnen für Ihre Online-Bestellung eine bessere Übersicht zu bieten, haben wir nachfolgend einen Preisvergleich der Unisexparfums von Calvin Klein erstellt:

günstigstes Calvin Klein Unisexparfum teuerstes Calvin Klein Unisexparfum
Calvin Klein CK One 200 ml Shower Gel: € 8,99Calvin Klein CK One Gold Set: € 75,99