Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Hugo Boss HUGO Red kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Hugo Boss HUGO Red - een dynamische geur voor heren

Hugo Boss heeft verschillende geuren voor de gentleman op de markt. Hugo Boss HUGO Red is een erg contrasterende geur die opwinding en uitdaging belooft. Hier werden fougere-notes vermengd met fruitcomponenten. Het resultaat is de geur van een mannengeur die ongekend is. De contrasten zijn al in het prelude zichtbaar. Galban hars geeft de topnoot een frisse en groene nuance met een enigszins bittere ondertoon. De reusachtige venkel uit de Oriënt harmonieert heel spannend met de roze peper en grapefruit.

Tezamen geeft de eerste indruk van Hugo Boss HUGO Red een fruitige, bittere geur die vrij mannelijk is. In de hartnoot wordt het nog weelderiger met de vruchteninhoud. Zure rabarber en exotische ananas voegen er hun fijne delen aan toe. Hugo Red verschijnt daardoor niet langer zo zoet en zacht als men zou denken, maar eerder fruitig en pittig. Tonkabonen en amberkleurige tonkabonen voegen zich dan bij de rijke basis. Deze basis geeft de geur een aardse en originele touch met een bepaalde romigheid. De tonkaboon heeft een subtiele vanillegeur, licht zoetig maar niet zacht. In het akkoord met amber kan de tonkaboon bij Hugo Red een bijzonder sensuele en weelderige glans uitstralen.

Kopnoten
Galbanum
Grapefruit
Roze Peper
Hartnoten
Ananas
Rabarber
Ceder
Basisnoten
Amber
Auto-anaal
Tonkaboon

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hugo Boss HUGO Red met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 4 klant adviezen
Commentaar Hisir1972 van 15. november 2014
Super deo

Ik vind de geur al helemaal geweldig. Nu heb ik ook eens de deo stick geprobeerd en ik ben erg enthousiast over hoe goed deze werkt.

Commentaar Brithinew van 12. november 2014
Red

Heerlijke geur van Hugo Boss en zeker in deze verpakking erg gunstig. Ik heb hem voor de verjaardag van mijn beste vriend gekocht. Hij was er erg blij mee.

Commentaar Roince van 03. augustus 2014
frisse geur voor elke dag

Hugo Boss Red gebruik ik iedere dag. Het is een frisse, niet opdringerige geur die niet snel vervliegt. Door het grapefruit werkt de geur dynamisch zonder te sterk te zijn.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-51%