Chanel Pflege

Chanel Pflege kopen tegen een gunstige prijs

Meer info +

Chanel Le Lift - Krachtige verzorging tegen rimpels

De producten van de succesvolle anti-verouderingsverzorgingsreeks Le Lift by Chanel Pflege leveren hun zeer effectieve verzorgingscomplexen continu gedurende twaalf uur. Ze werken zeer specifiek tegen de individuele oorzaken van huidveroudering. Elke vrouw heeft haar eigen levensverhaal, inclusief genetische aanleg, milieu-invloeden en leefomstandigheden. Exclusief Chanel ontwikkeld voor 3,5-DA, activeert het de productie van jonge eiwitten door het lezen van de huidgeschiedenis van elke vrouw. De huid wordt versterkt en gevoed gedurende vele uren. Reeds na 4 weken van deze Chanel verzorging zien de gelaatstrekken er gladgestreken en gestoffeerd uit. Fijne texturen en kostbare oliën in Chanel Le Lift zijn gemakkelijk aan te brengen en laten de huid sensueel aanvoelen.

Chanel Sublimatie, de kracht van fruit

De zeer effectieve anti-verouderingssublimageserie Chanel vermindert de eerste tekenen van huidveroudering. Verrijkt met Planifolia-Éphémères, geven ze de huid een nieuwe glans en elasticiteit. Zeldzame plantenmoleculen worden geëxtraheerd uit de vruchten van Vanille Planifolia en hun effectiviteit wordt verkregen door middel van een speciaal door Vanilla Planifolia ontwikkeld procesChanel . Vitaliteit, kracht en een perfecte uitstraling zijn het resultaat van deze Chanel verzorging. Chanel Sulimage producten hydrateren de huid volledig en geven haar stevigheid en elasticiteit.

De gelaatstrekken zijn steviger en meer gedefinieerd door de nieuwe vorming van collageen en elastine. De producten van Chanel Sublimage maken het ook soepel en de vochtretentiecapaciteit wordt enorm verhoogd door een heparine-bindende factor. De producten uit de serie ruiken discreet naar vanille en zijn verkrijgbaar in drie luxe texturen.

Le Jour - La Nuit - Le Weekend 3 stappen voor een perfecte huidverzorging

Het concept van deze chronologisch activerende verzorging Chanel bestaat uit drie verschillende verzorgingsproducten, die perfect op elkaar zijn afgestemd. Overdag wordt Chanel Le Jour als eerste toegepast. Deze delicate Chanel verzorging stimuleert een mechanisme door middel van een jasmijncomplex dat de vitaliteit van de cellen verhoogt. De huid kan zich beter aanpassen aan individuele omstandigheden en beter omgaan met stress. Chanel La Nuit is de tweede verzorgingsstap en regenereert de huid 's nachts.

Een waardevol extract van wierook en een afgeleide van hyaluronzuur helpen om gestresste cellen weer in balans te brengen. In de ochtend ziet de huid er steviger, meer ontspannen en stralend uit. De derde stap van de chronologisch activerende Chanel zorg is de vernieuwende zorg Le Weekend. Dit zou de huid in het weekend moeten vernieuwen en exfoliëren. Een speciaal Chanel ontwikkeld glycosinezuurcomplex is gecombineerd met rozenwater om de zachte verzorging te ondersteunen. Alle texturen van de Chanel chronologisch activerende verzorgingsreeks zijn delicaat en sensueel en gemakkelijk aan te brengen.

Chanel Hydra Beauty is pure vochtigheid

De Hydra Beauty Chanel care maakt gebruik van camelia, wat zo symbolisch is voor het huis. De Chanel onderzoekers verkrijgen de werkzame stof Camellia Alba PFA uit een eigen proces. Microcapsules behouden het zuivere camelia-extract en geven het geleidelijk aan vrij op de huid. Het werd gecombineerd met Blue Ginger PFA, een krachtige antioxidant. Blue Ginger PFA wordt verkregen uit een unieke gembersoort in Madagascar. Chanel Care Hydra Beauty minimaliseert de huidstress, zorgt voor een perfecte vochtpenetratie en biedt een zeer geconcentreerde bescherming voor de cellen. De huid ziet eruit alsof ze gestoffeerd is en straalt van een nieuwe glans.

Chanel CC Cream de 5-in-1 oplossing voor de perfecte teint.

Chanel CC Cream geeft een onberispelijke teint in één keer. CC staat voor Colour Correction in cosmetica, de crèmes bevatten extra kleurpigmenten en helpen zo de teint in balans te brengen. Chanel CC Cream is verkrijgbaar in drie kleurvarianten en past zich aan alle huidskleuren aan. De Chanel verzorging CC Cream wordt toegepast als een vochtinbrengende verzorging en biedt een pluspunt in verzorging.

Vijf effecten zijn het geheim van deze zorgserie van Chanel . In eerste instantie heeft het een corrigerend effect dankzij de exclusieve anti-aging werking van Prunus Persica. Het stimuleert het immuunsysteem en verhoogt het regeneratievermogen van de huid. Actieve bestanddelen uit de zee hebben een kalmerende werking en versterken de huid tot in de diepere lagen. Hyaluronzuur voorziet het van vocht en een SPF 50 zonbeschermingsfilter biedt extra bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering. Last but not least heeft Chanel CC Cream een corrigerend effect. Pigmentvlekken, roodheid en grote poriën worden verminderd. De zachte textuur van de crème is gemakkelijk aan te brengen en optimaal verdeeld.

Een stralende teint met Chanel Le Blanc

De iconische Coco Chanel parelketting is het model voor deze exclusieve Chanel verzorging. Parels reflecteren het licht en laten de teint stralen. Drie geselecteerde actieve ingrediënten werden gecombineerd in Chanel Le Blanc care. Ascorbylglucosiden reguleren de melaninesynthese en voorkomen pigmentvlekken. Parelextract zorgt voor veel vocht en laat de huid stralen. Extracten van de daglelie versterken dit effect duidelijk. Het Le Blanc-serum biedt dus een drievoudig effect en maakt de teint gelijkmatig, stralend en onberispelijk.

Chanel Soleil Identité zorgt voor een gezonde bruine teint

De kleine serie Chanel Soleil Identité met zelfbruinende gezichtsverzorging zorgt altijd voor een gezonde uitstraling van de huid. Met verschillende zonbeschermingsfactoren kan voor elk huidtype de juiste Chanel verzorging worden gekozen. De lichte, romige consistentie van Chanel Soleil Identité maakt het snel en gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een gelijkmatige, streeploze bruine teint. Eerst moet de crème dagelijks worden aangebracht, zodra de huid de gewenste teint heeft bereikt, kan de toepassing worden herhaald als dat nodig is.

Chanel Body Excellence is een intensieve anti-aging voor het lichaam.

Het zeer effectieve Paarse Bengel PFA-vochtcomplex, ontwikkeld door de Chanel laboratoria, verstevigt de huid van het lichaam en versnelt de dagelijkse celvernieuwing. Door toevoeging van canola olie en Karité boter is Chanel Précision Body Excellence Cream gemakkelijk aan te brengen en te verdelen. De huid wordt gedurende 24 uur intensief gehydrateerd. Met haar edele geur van rozen en jasmijn verwent ze niet alleen het hele lichaam, maar ook de zintuigen.

Beoordeling +

Commentaar Lossing van 28. december 2014
Chanel Hydra

Gemakkelijk aan te brengen en te verdelen, ruikt heerlijk en geeft je huid een zalig gevoel. Een gevoel dat je jezelf echt hebt verwend.

Commentaar Whipeatim91 van 20. december 2014
Oogmakeupremover zonder branden

Ik ben super tevreden met Chanel Biphase Douce. Zelfs zware ookmakeup is super gemakkelijk te verwijderen. Brandt niet in de ogen. Ook om lippenmakeup te verwijderen.

Commentaar Saince van 17. december 2014
Voor het slapen gaan

Na het douchen of voor het slapen gaan geeft deze creme mij een heerlijk gevoel. Lekker om me in te smeren (of te laten insmeren)….

Geld-terug-garantie +

Lijnen +
Productsoort +
prijs +
Resultaten filteren
vandaag tot-27%