Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Mooie wenkbrauwen maken deel uit van een succesvolle make-up. De Chanel Crayon Sourcils cosmetische lijn is een zeer goede hulp bij het definiëren van dit belangrijke deel van het gezicht. Het uitzicht wordt geopend door gemodelleerde en goed onderhouden wenkbrauwen. Dit maakt de ogen tot het middelpunt van de aandacht en daarom moeten de wenkbrauwen de make-up zo goed mogelijk ondersteunen.

De Chanel Crayon Sourcils zijn ideaal voor deze taak, omdat ze met de geïntegreerde kwast niet alleen verantwoordelijk zijn voor de perfecte kleur, maar ook voor de perfecte vorm van de wenkbrauwen. Dit hoogwaardige Chanel Crayon Sourcils wenkbrauwpotlood definieert het uiterlijk, het wordt intenser en daarom behoren deze beautyapparaten altijd tot een professionele make-up.

Bij Chanel speelt echter niet alleen de verschijning een rol. Ook de verzorging van deze exclusieve decoratieve cosmetica is altijd een centraal punt in het onderzoek naar de best mogelijke formule. Daarom gebruiken Chanel Crayon Sourcils ook veel natuurlijke ingrediënten die de huid en de fijne haren beschermen en verzorgen. Daartoe behoren natuurlijke wassen die niet alleen de wenkbrauwen omhullen, maar ook een gemakkelijke en comfortabele toepassing garanderen.

Innovaties zijn ook altijd verantwoordelijk voor het succes van een formule bij Chanel Cosmetics. Zo worden fixeermiddelen gebruikt om het houvast te verlengen, waardoor de make-up er lang mooi blijft uitzien. En Chanel zet met haar textuur ook een stap in de toekomst. De poederextuur van de Chanel Crayon Sourcils zorgt ervoor dat de kleurpigmenten gelijkmatig verdeeld zijn en dat een zeer natuurlijke look vanzelfsprekend is.

Ondanks deze hoge pigmentatie kan dit wenkbrauwpotlood zeer snel en voorzichtig verwijderd worden. Eenvoudig verwijderen van make-up is in ieder geval gegarandeerd. Daarnaast zijn de Chanel Crayon Sourcils onder oogheelkundig toezicht getest en daarom ook geschikt voor contactlensdragers. Dit maakt ze een goede keuze voor elke vrouw die haar eigen type nog beknopter en effectiever wil definiëren.

Het design

De verpakking van de Chanel Crayon Sourcils houdt in wat u van Chanel verwacht. Daarbij wordt niet alleen rekening gehouden met de inhoud, maar moet het totaalpakket kloppen. Daarom wordt de look gedomineerd door elegant zwart en de Chanel belettering is discreet, maar nog steeds zeer aangenaam voor het oog.

Maar ondanks deze esthetiek is het belangrijkste wat er verborgen zit onder de twee elegante en smalle doppen aan de uiteinden van de Chanel Crayon Sourcils potlood. Een hoogwaardige borstel aan de ene kant en een gemakkelijk te slijpen lood aan de andere kant, dit zijn de dingen die deze wenkbrauw potlood zijn extra klasse te geven.

Het assortiment

De Chanel Crayon Sourcils zorgen niet alleen voor de wenkbrauwen, ze zijn er vooral om ze perfect te modelleren en te geënsceneerd. De kleursamenstelling van de pigmenten is van groot belang. Ze zijn zo goed op elkaar afgestemd dat van de vier beschikbare nuances er altijd een te vinden is die een zeer natuurlijke uitstraling kan bereiken.

Het lood is zacht genoeg om de individuele haren te bedekken met de effectieve formule zonder een rechte lijn te creëren. Dit voorkomt op betrouwbare wijze de gevreesde balken boven de ogen. Daarom moeten de Chanel Crayon Sourcils ook in korte slagen toegepast worden, met deze techniek worden verreweg de beste resultaten behaald.

Bij het vraagstuk van de natuurlijkheid gaat de aandacht echter vooral uit naar de kleuren. Omdat zij de dragers van de look zijn en zo goed mogelijk moeten overeenkomen met de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen. Daarom is de Chanel Crayon Sourcils Sculptant 10 Blonde Clair variant bijzonder geschikt voor blondines en roodharige vrouwen. Het ondersteunt de natuurlijke look en geeft het meer volume en diepte.

De Chanel Crayon Sourcils Sculptant 30 Brun Naturel is beschikbaar voor wenkbrauwen waarvan de natuurlijke tint meer in het midden ligt, om de wenkbrauwen te modelleren en zo meer intensiteit te geven. De optimaal op elkaar afgestemde Chanel Crayon Sourcils bevinden zich ook aan de donkere kant van het spectrum.

De Nuance Chanel Crayon Sourcils Sculptant 40 Brun Cendré geeft donkerdere wenkbrauwen een geheel nieuwe lichtheid en kan nog steeds gebruikt worden in dramatische avondsmake-up. Dit blijkt ook uit de Nuance Chanel Crayon Sourcils Sculptant 60 Noir Cendré, die zich uitstekend aanpast aan donkerbruine tot zwarte wenkbrauwen. Ook al zijn ze afhankelijk van huid- en haartype, deze vier nuances hebben veel gemeen: ze zijn altijd geschikt om vakkundig te benadrukken of nog meer expressie te geven.