Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

21 391
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chanel Cristalle Eau Verte

De geur +

Chanel Cristalle Eau Verte - Een geur van natuurlijke groene frisheid

De Eau de Toilette Concentrée Chanel Cristalle Eau Verte presenteert een betoverend elegante geur voor vrouwen die de groene, frisse natuur vangt en de zintuigen laat bloeien met subtiele bloemige noten. Eau Verte betekent groen water. De geur is een aanvulling op Chanel 's Cristalle parfumcollectie als een prachtige variatie op Eau de Toilette Cristalle - het origineel uit 1974.

Chanel Cristalle Eau Verte ontvouwt een ontspannen sfeer van frisse lucht in de groene natuur, waar een kristalhelder zonlicht doorheen sprankelt en een delicate bloemengeur van bloeiende magnolia's betoverend opstijgt. De geurbeleving begint met een groene, verfrissende en frisse topnoot van fijne hesperide noten zoals bergamot, limoen, neroli en Siciliaanse citroen. De heerlijk bloemige noten van magnolia bloeien op deze groene citrusfrisheid met een nobele delicatesse in het hart van de geur. In de basisnoot ronden de fascinerende nuances van jasmijn absolue en irissen de geur perfect af.

Een meesterlijk samengesteld parfum vol zuiverheid en helderheid dat niet alleen de zintuigen verkwikt als lente- en zomergeur en op elegante wijze de vrouwelijkheid benadrukt, maar ook de drager te allen tijde omhult met een zorgeloos aura met zijn vleugje groene natuur in het stralende licht.

Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
2009

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten