Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het Franse modehuis Chanel is vandaag de dag over de hele wereld bekend. Het werd opgericht in 1910 door mode-ontwerper Gabrielle 'Coco' Chanel, die nog steeds wordt beschouwd als een icoon van de modewereld vandaag. Ze was niet alleen een van de eerste vrouwen die dit beroep veroverde, ze durfde ook voor het eerst mode van een vrouw voor vrouwen te maken. Het prestigieuze huis biedt echter al lang niet meer alleen hoogwaardige en exclusieve kleding en accessoires aan voor modebewuste vrouwen en mannen, maar ook parfums en make-up. Maar ook hier richten we ons vooral tot klanten die hoge verwachtingen hebben.
Kwaliteit en innovatie staan dus altijd op de voorgrond, wat zeker ook zijn prijs kan kosten. Dit is echter eerlijk en betaalbaar als je de totale prijs-prestatieverhouding in ogenschouw neemt. En: U kunt ook veel geld besparen door online te kopen. Daarnaast spreekt Chanel's trendy Chanel Le Teint Ultra Compact lijn vrouwen van alle leeftijden en interesses aan. Er zijn dus evenveel jonge als volwassen vrouwen onder de enthousiaste klanten van het bedrijf - en ook een man die veel belang hecht aan zijn uiterlijk en het wil optimaliseren met cosmetische producten, zoals die uit de Chanel Le Teint Ultra Compact-serie. Want dat is precies waar de hoog gepigmenteerde primers in het assortiment voor staan: voor een perfecte maar natuurlijk mooie teint.
Met de Chanel Le Teint Ultra Compact lijn heeft Chanel een praktische compacte make-up gecreëerd die de voordelen van make-up en poeder heel specifiek combineert. Het dekt onzuiverheden, oneffenheden en betrouwbaarder af, maar zorgt ook voor een matte afwerking die de make-up extreem langdurig maakt. De make-up is echter zo handig dat deze gemakkelijk overal mee naar toe kan worden genomen en op elk moment kan worden vernieuwd.

Het design

Schoonheid, klasse en elegantie, dat zijn de dingen waar de oprichter Coco en het Huis Chanel voor stonden en nog steeds voor staan. Dit is ook merkbaar in het productontwerp van het bedrijf. Want Chanel vertrouwt niet op felle kleuren of ongewone ontwerpen. Zacht gebogen vormen worden meestal gecombineerd met elegante kleuren. Dit geldt ook voor de Chanel Le Teint Ultra Compact lijn. Alle producten zijn verkrijgbaar in een handig en mooi blik met licht afgeronde hoeken en randen die de aandacht trekken.
Zoals zo vaak bij Chanel werd de kleur op glanzend zwart gezet. Aan de andere kant is het witte Chanel-logo, dat op de bovenkant van het blik is ingebed, een blikvanger. De glanzende, zwarte elegantie domineert ook het interieur van het blik. Naast het product, dat ook het Chanel logo siert, is er echter ook een klein sponsje waarmee de make-up kan worden aangebracht en verfrist.

Het assortiment

De trendy en populaire Chanel Le Teint Ultra Compact lijn van Chanel belooft een vlekkeloze en perfecte teint van 's morgens tot 's avonds. Het Chanel Le Teint Ultra Compact gamma combineert een hoog gepigmenteerde primer als compacte make-up, die kleine oneffenheden zoals onzuiverheden, roodheid en nog veel meer op een gerichte en betrouwbare manier afdekt. Bovendien zorgt de poederachtige consistentie van de make-up voor een matte maar natuurlijke finish die lang aanhoudt. Bovendien versmelt hij letterlijk met de huid en wordt bijna transparant, wat zorgt voor absolute natuurlijkheid met een optimaal dekkend vermogen. De poederdeeltjes die in de serie worden gebruikt absorberen de talg en controleren de gebieden van de huid die door glans worden beïnvloed - maar zij doen dit zonder de huid uit te drogen.
Actieve ingrediënten zoals zink en polysacharide zorgen voor vele uren comfort en duurzaamheid. Ze worden ondersteund door pigmenten die zijn behandeld met aminozuren, waardoor de teint in bijna elke situatie even mooi en mat blijft. Dit zorgt ervoor dat de Chanel Le Teint Ultra Compact lijn geschikt is voor alle huidtypen. En: Alle producten hebben een geïntegreerde zonweringsfactor van 15.
Niet alleen de droge, gevoelige, normale en ook gemengde huid krijgt echter de nodige aandacht. Verschillende kleurnuances zorgen ervoor dat echt elk huidtype de juiste make-up vindt. Nuances zoals Chanel Le Teint Ultra Compact 10 Beige en 20 Beige zijn bijvoorbeeld gericht op zeer lichte huidtypen. De tinten 30 Beige en Chanel Le Teint Ultra Compact 40 Beige veranderen langzaam in een medium kleur, terwijl de tinten 50 Beige en 60 Beige zijn gericht op een iets donkerdere huid. Producten zoals de praktische Recharge 10 Beige, Recharge 20 Beige, Recharge 40 Beige, Recharge 50 Beige, Recharge 60 Beige en Chanel Le Teint Ultra Compact Recharge 30 Beige kunnen tegen lage kosten worden bijgevuld.