Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

17 525
toepassen
vandaag tot-56%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Aqua Allegoria is een verzameling van heerlijk frisse geuren. Elk voorjaar voegt een beperkte geur toe aan Guerlain de bestaande collectie.

Wat ze allemaal gemeen hebben is hun eerbetoon aan de natuur en de grondstoffen die ze te bieden heeft. Aqua Allegoria zijn vrouwengeuren voor gelukkige, aangename momenten.

Guerlain Aqua Allegoria goedkoop kopen

De geur +

Bloemig-zoet: de vrouwelijke geur Guerlain Aqua Allegoria

In een style compositie van bloemen en vruchten, betovert Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia met een zomers, warm en vers boeket. De eerste noten zijn citroen en bergamot in de topnoot, paring in het hart met tropisch fruit en jasmijn, evenals een hint van ylang-ylang en voeg in de basis in het accent van tuberoos, een hint vanille en musk.

Elegance en een sterke persoonlijkheid komen in het spel met een vrouwelijke aura en de focus op een speciaal moment. Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia is een parfum voor vrouwen die alles in het leven willen bereiken en zich niet zo serieus willen nemen. Sensualiteit en verleidelijke momenten treden op zonder persoonlijke tussenkomst, omdat dit boeket niet onopgemerkt blijft en duidelijk bewonderd wordt door de mensen.

Femininity and strength need not be mutually exclus, but unite in the symbiotic geur of Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia. Een edel watertje dat betovert!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten