Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

18 455
toepassen
vandaag tot-55%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Guerlain Aqua Allegoria is een collectie heerlijk frisse geuren. Elk voorjaar voegt Guerlain een limited edition geur toe aan de bestaande collectie.

Wat ze allemaal gemeen hebben is hun eerbetoon aan de natuur en de grondstoffen die zij te bieden heeft. Aqua Allegoria zijn vrouwengeuren voor vrolijke, aangename momenten.

Guerlain Aqua Allegoria goedkoop kopen

De geur +

Zoet en bloemig: het vrouwenparfum Guerlain Aqua Allegoria

In een stijlvolle compositie van bloemen en fruit betovert Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia met een zomers, warm en fris boeket. Het opent met citroen en bergamot in de topnoot, wordt in het hart gecombineerd met tropisch fruit en jasmijn, evenals een vleugje ylang-ylang, en vervaagt dan in de basis met een accent van tuberoos, een vleugje vanille en muskus.

Elegantie en een sterke persoonlijkheid komen in het spel met een vrouwelijke uitstraling en een focus op een speciaal moment. Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia is een geur voor de vrouw die alles in het leven wil bereiken zonder zichzelf al te serieus te nemen. Sensualiteit en verleidelijke momenten komen zonder enige inspanning van haar kant, want dit boeket blijft niet onopgemerkt en wekt duidelijke bewondering op bij mannen.

Vrouwelijkheid en kracht hoeven elkaar niet uit te sluiten, maar worden verenigd in de symbiotische geur van Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia. Een nobele geur die betovert!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten