Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Een opwindende kans van geluk en fantasie

Chanel's Chance-reeks van geuren is allemaal geïnspireerd op de oprichter van het bedrijf, Coco Chanel. De onconventionele trendsetter greep een unieke kans en werd 's werelds meest succesvolle modeontwerper. Dit is precies wat opportuniteitsgeuren belichamen: opportuniteiten verschijnen plotseling en verdwijnen weer. Het is belangrijk om ze op het juiste moment te herkennen en in beslag te nemen.
Chanel Chance Eau Fraîche weerspiegelt een vrouw die zin heeft voor het juiste moment en voor unieke kansen. Een vrouw die kansen heeft omdat ze die aura, die mentaliteit heeft. De frisse Chanel Chance Eau Fraîche geur met bloemige noten opent in de topnoot met citroen en ceder. De hartnoot geeft warmte en een opwindende sensualiteit aan de geurbeleving met akkoorden van jasmijn, roze peper en waterhyacint. Teak, muskus en patchoeli onderstrepen de warme noot in de basis van het parfum.
Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Naast Eau de Toilette reinigt en voedt Chanel Chance Eau Fraîche Shower Gel de huid zachtjes en omhult het lichaam met de warme, bloemige geur van Chance. Chanel Chance Eau Fraîche Body Lotion voorziet de huid de hele dag van zijdezacht vocht en wordt snel geabsorbeerd.

Het genie van de sterparfumeur Jacques Polge

Jacques Polge, een van de meest succesvolle parfumeurs van onze tijd, creëerde de frisse, vrouwelijke geur Chanel Chance Eau Fraîche in 2007. De Fransman groeide op in Avignon en volgde een traditionele parfumopleiding in Grasse, waar ook Patrick Süskind's roman "Parfum" speelt. Grasse wordt beschouwd als de hoofdstad van parfum.
Sinds 1978 is Jacques Polge een van Chanels belangrijkste parfumeurs en ontwierp hij wereldberoemde geuren voor het label. Zijn bekendste creaties zijn Chanel Coco (1984), Chanel Égoïste (1990), Allure Homme (1999) en Bleu de Chanel (2010). Hij is slechts de derde parfumontwikkelaar bij Chanel in de geschiedenis van het bedrijf, opgericht in 1909, en daarmee een hoeder van de traditie. Hij heeft de filosofie van Mademoiselle Chanel geïnternaliseerd en weet precies hoe ze de geuren zou willen als ze nog leefde.
Jacques Polge zelf vermijdt de schijnwerpers, bijna niemand kent hem. Hij houdt van de vrijheid die hij kan genieten zonder gekend te zijn. Alleen de geuren zijn naar verluidt beroemd. Soms werkt hij enkele jaren aan een parfum in een onopvallend, steriel laboratorium. Maar hij haalt zijn inspiratie uit de natuur. Geuren zijn voor hem poëtisch, en dat is precies wat je herkent in zijn creaties voor Chanel. De bescheiden en onopvallende Polge draagt zelf geen parfum, omdat hij zegt dat het hem zou storen op het werk.
Chanel werd opgericht door de onconventionele ontwerper Coco Chanel en werd al snel beroemd om zijn kleine zwart en de geur Chanel No. 5 evenals de elegante tweed jassen. De hoge kwaliteit van handgemaakte mode en zorgvuldig samengestelde geuren spreekt voor zich en straalt luxe en pure vrouwelijkheid uit.

Kans in klassieke elegantie gehuld

De Chanel Chance fles is elegant, eenvoudig en klassiek. De edele glazen flacon presenteert zich smal en rond en straalt puristische charme uit. Het opschrift "Chance" in het wit is te zien in het midden van de voorzijde en "Chanel" in het zwart daaronder. Helemaal onderaan de fles zit de toevoeging "Eau Fraîche" in een delicaat pastelroze dat de delicate vrouwelijkheid van het parfum vertegenwoordigt.
Het onopvallende ontwerp van de belettering weerspiegelt de luxueuze oorsprong van het parfum en geeft het tegelijkertijd voldoende ruimte om voor zichzelf te werken. De flessenhals is omzoomd met een zilveren ring en bekroond met een eenvoudige, matte kubusvormige sluiting van mat glas, die contrasteert met de ronde vorm van de fles. De twee klassieke geometrische vormen worden op een onconventionele en interessante manier gecombineerd. De kostbare vloeistof in de Chanel Chance Eau Fraîche fles doet zijn naam eer aan: de geur schittert door het glas in een vrolijke, frisse lichtgroene, die doet denken aan zorgeloze lentedagen en een boeket bloemen.

Lichtvoetige vrolijkheid in combinatie met vrouwelijke elegantie in de commercial

De Chanel Chance Eau Fraîche reclamecampagne is wendbaar, vrolijk en sportief, maar toch ongelooflijk elegant. De reclamefilm is over het geheel genomen erg kort met elf seconden en benadrukt zo de boodschap van de geur: Een kans komt onverwacht en gaat snel weer voorbij - dus je moet hem meteen pakken!
Met de groene, frisse geur van Chanel's Chance Eau Fraiche, is alles mogelijk!
De vlek begint met een jonge blonde vrouw die Chanels typische witte handschoenen draagt en een overmaatse Chanel Chance Eau Fraîche-fles grijpt en in de lucht gooit. Ze wervelt hem rond om te lachen en schopt hem dan steeds weer met haar knieën op alsof de fles een voetbal is. Plotseling opent de dop als door een onzichtbare kracht en stroomt de lichtgroene vloeistof uit de fles. De jonge vrouw slaagt er echter in de fles snel te sluiten en draait haar wijsvinger lachend om.
Het model draagt Chanel Chance Eau Fraîche commercieel een vlecht, de klassieke Chanel tweed jas in de bijpassende lichtgroene, weelderige parelkettingen en sportieve, korte witte stoffen broek en witte laarzen met een lichte hak. Het belichaamt de sportieve, frisse elegantie van Eau Fraîche, waar vrouwelijkheid niet wordt verwaarloosd door de zachte, warme noten van Chanel Chance Eau Fraîche geur.
De muziek op de achtergrond lijkt vrolijk, sensueel vrouwelijk en spontaan. Aan het eind van de vlek wordt een afbeelding met een roze achtergrond en de woorden "Chanel Chance Eau Fraîche" weergegeven. Jean-Paul Goude regisseerde de film. De Franse grafisch ontwerper, fotograaf en commercieel directeur heeft bij verschillende gelegenheden commercials gemaakt voor Chanel. In 1991 stelde hij Paradis voor het parfum Chanel Coco Vanessa voor door haar af te beelden als een vogel in een kooi.