Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

21 391
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De frisse, citrusachtige Chanel Chance Eau Fraîche combineert vakkundig citrus en houtachtige noten. De geur is onverwacht, jong en verfrissend anders.

De neus achter elke Chanel geur gecreëerd tussen 1978 en 2015 is Jacques Polge.

Chanel Chance Eau Fraîche goedkoop kopen

De geur +

Een spannende kans op geluk en fantasie

De geuren in Chanel 's Chance serie zijn allemaal geïnspireerd op de oprichter van het bedrijf, Coco Chanel. De onconventionele trendsetter greep een unieke kans en werd de meest succesvolle modeontwerper ter wereld. Dit is precies wat de Chance-geuren belichamen: kansen die plotseling opduiken en weer verdwijnen. Het is belangrijk om ze op het juiste moment te herkennen en te grijpen.

Chanel Chance Eau Fraîche weerspiegelt een vrouw die gevoel heeft voor het juiste moment en voor unieke kansen. Een vrouw die kansen krijgt omdat ze deze uitstraling heeft, deze mentaliteit. De frisse Chanel Chance Eau Fraîche geur met bloemige noten opent met topnoten van citroen en cederhout. De hartnoot voegt warmte en een spannende sensualiteit toe aan de geurbeleving met akkoorden van jasmijn, roze peper en waterhyacint. Teakhout, muskus en patchoeli benadrukken de warme noot in de basis van de geur.

De eau de toilette wordt aangevuld met Chanel Chance Eau Fraîche Shower Gel, die de huid zacht reinigt en verzorgt en het lichaam hult in de warme, bloemige geur van Chance. De Chanel Chance Eau Fraîche Body Lotion voorziet de huid de hele dag van zijdezachte hydratatie en trekt snel in.

Kopnoten:
Parfümeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten