Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De fris-citricum Chanel Chance Eau Fraîche combineert vakkundig citroen- en houtachtige noten. De resulterende Sillage is onverwacht, jong en verfrissend anders.

De neus achter elk Chanel parfum dat tussen 1978 en 2015 is gecreëerd, is Jacques Polge.

Chanel Chance Eau Fraîche kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Een opwindende kans van geluk en fantasie

Chanel's Chance-reeks van geuren is allemaal geïnspireerd op de oprichter van het bedrijf, Coco Chanel. De onconventionele trendsetter greep een unieke kans en werd 's werelds meest succesvolle modeontwerper. Dit is precies wat opportuniteitsgeuren belichamen: opportuniteiten verschijnen plotseling en verdwijnen weer. Het is belangrijk om ze op het juiste moment te herkennen en in beslag te nemen.

Chanel Chance Eau Fraîche weerspiegelt een vrouw die zin heeft voor het juiste moment en voor unieke kansen. Een vrouw die kansen heeft omdat ze die aura, die mentaliteit heeft. De frisse Chanel Chance Eau Fraîche geur met bloemige noten opent in de topnoot met citroen en ceder. De hartnoot geeft warmte en een opwindende sensualiteit aan de geurbeleving met akkoorden van jasmijn, roze peper en waterhyacint. Teak, muskus en patchoeli onderstrepen de warme noot in de basis van het parfum.

Naast Eau de Toilette reinigt en voedt Chanel Chance Eau Fraîche Shower Gel de huid zachtjes en omhult het lichaam met de warme, bloemige geur van Chance. Chanel Chance Eau Fraîche Body Lotion voorziet de huid de hele dag van zijdezacht vocht en wordt snel geabsorbeerd.

Kopnoten:
citrus
Ceder
Hartnoten:
Jasmijn
Roze Peper
waterhyacint
Basisnoten:
Amber
Iris
muskus
Patchoeli
Teakhout
Vetiver
Parfumeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
2007

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 391
toepassen
vandaag tot-15%1