Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Chanel Le Volume Révolution de Chanel - de perfecte formule voor een intense look

De Mascara Chanel Le Volume Révolution de Chanel is de nieuwste ontwikkeling van het huisChanel . De revolutionaire eigenschappen geven het oog een adembenemend glamoureuze uitstraling. Nu kan de droom om de natuurlijke schoonheid in één oogopslag te intensiveren in een mum van tijd werkelijkheid worden. Bijna geen enkel ander haute couturehuis weet als geen ander zijn veeleisende klanten wereldwijd Chanel te inspireren. Ook deze keer zijn de schoonheidsexperts van Chanel een avontuurlijke staatsgreep geslaagd: Chanel Le Volume Révolution de Chanel werd ontworpen voor de zelfbewuste en actieve vrouw van vandaag. In slechts enkele minuten tijd zorgt de mascara voor een buitengewone schoonheidsbehandeling: het condenseert en verzorgt de wimpers en geeft ze tegelijkertijd een natuurlijke swing. Daarom benadrukt ze de schoonheid van de blik en de ogen. De kromming van de wimpers zorgt ervoor dat de ogen groter lijken, wat ook het jeugdige silhouet van het gezicht ondersteunt.

Het zijn de grote geheimen van adembenemende schoonheid die Chanel in elk van zijn producten zijn verwerkt. Ook in Chanel Le Volume Révolution deChanel , ook in Le Volume Révolution de, worden een aantal van de principes toegepast die de schoonheden van de film- en modewereld helpen om hun baanbrekende successen te behalen. Met Chanel Le Volume Révolution de Chanel is het de high-tech borstel die in de eerste plaats zorgt voor de verdichting en vermenigvuldiging van het volume. Dit borsteltje, uitsluitend gemaakt voor Chanel 3D-printing, is gemakkelijk vast te houden, gemakkelijk te gebruiken en garandeert een perfecte scheiding en modellering van de wimpers. Dit wordt mogelijk gemaakt door een precieze borsteltechniek in de stijl van een honingraat. Zowel het revolutionaire materiaal als de unieke vorm van de borstel zorgen voor de absorptie van de optimale hoeveelheid mascara. Deze komt volledig en gelijkmatig vrij tijdens het aanbrengen. Zo Chanel creëert Chanel Le Volume Révolution de een glamoureuze, natuurlijke look voor elke bestelling. Tegelijkertijd wordt elke afzonderlijke wimper voorzien van de waardevolle actieve bestanddelen - op de lange termijn verhoogt dit de dichtheid van de wimpers en hun natuurlijke stevigheid. Het bedrijf Chanel heeft een patent op het penseel dat in tal van stappen is ontwikkeld - we hebben het hier over meer dan 100.

Het is de rijpe formule met hoogwaardige verzorgende stoffen (waaronder rijst en bijenwas) die elke afzonderlijke wimper zachtjes omhult. Daarnaast bevordert een provitamine een sterkere groei. De uitstekende eigenschappen van deze revolutionaire formule garanderen de soepelheid van de wimpers. Dankzij de combinatie van het exclusieve high-tech borsteltje en de revolutionaire formule wordt het volume van de wimpers gelijkmatig bevorderd. Een film van polymeren ontvouwt een beschermend effect en fixeert het uiterlijk. Chanel Le Volume Révolution de Chanel werd getest onder oogheelkundige controle. De mascara is ook zeer geschikt voor contactlensdragers.

Chanel Le Volume Révolution de Chanel - de heruitvinding van de stijl

Het is geen toeval dat het modehuis Chanel de belichaming is geworden van schoonheid en succes. Eenvoudig op het eerste gezicht laat het de toeschouwer onmiddellijk zien wat er werkelijk belangrijk is en wat een unieke aantrekkingskracht heeft: "Stijl bestaat uit het weglaten van het overbodige", zo beschreef de schilder Anselm Feuerbach het ooit. Chanel Le Volume Révolution de Chanel volgt deze gedachte - maar niet zonder de verveling te ontkennen: het oppervlak van de zwarte flacon imiteert de wimpers van deze mascara in zijn textuur. Het geeft een voorgevoel van de gelijkmatige textuur van de inhoud, van zijn gelijkmatigheid en zachte kracht. Het internationaal bekende logo, bestaande uit twee met elkaar verweven "C's", siert de bovenkant van het deksel. Chanel Zonder Chanel het feit dat er geen verleidelijk en subtiel spel zou zijn met het licht van de omgeving, reflecteert de structuur van de flacon als de kroonluchter van een balustrade in de balzaal, wordt deze aangevuld met de klassieke witte letters op de bovenrand van de flacon.

Innovatief, krachtig en uniek - Chanel Le Volume Revolutie en Chanel

Vulkaan, Jungle Green, Intense Teal en Deep Eros - de kleuren van Chanel Le Volume Révolution Chanel zijn als de verleiding van een exclusieve vakantiebestemming. De verwenervaring voor schoonheid ligt binnen handbereik: verpakt in een spannende en innovatieve formule en klaar voor gebruik, kan de klant vier prachtige kleuren verwachten. Met dit kleurenpalet toont het huis Chanel een onfeilbaar gevoel van innovatieve glamour. De perfecte symbiose van formulering, technologie en trend is een mijlpaal in de wereld van de decoratieve cosmetica. Chanel Le Volume Révolution de Chanel biedt kleuren die doen denken aan de ontwakende ochtend van een eiland uit het Verre Oosten. De kleuren, die voorzien zijn van hoogwaardige pigmenten, verrassen door hun subtiele intensiteit. Elke kleur bevat de kracht van de rijzende zon. Subtiel verschijnt het samenspel tussen intense kleur en licht - het weerspiegelt de richtlijn van de Coco Chanel die ooit zei: "elegantie is weigeren".

Met het kleurenpalet rond Chanel Le Volume Révolution de the label Chanel weigert het label met succes de gebruikelijke strijd om aandacht. De lijn is ontworpen voor de vrouw die haar eigen stijl viert - zelfverzekerd en verfijnd. De kleuren zijn betoverend energiek en mysterieus: vulkaan met een intense, rijke antracietkleurige tint; junglegroen, een groen met de intensiteit van een regenwoud in de ochtendzon; intense wintertaling, een onbeschrijflijke blauwe tint met een zacht vleugje groen en de mysterieuze kracht van zachte zeegolven; diepe ero's, een paars tintje dat doet denken aan het indrukwekkende kleurenspectrum van een zonsondergang die in de zee duikt. Chanel Le Volume Révolution de Chanel la Révolution de la Révolution de l'évolution de la urbanité pakt de stedelijke trend aan en zet kleurrijke accenten. Met de ontroerende intensiteit van zijn kleuren speelt de mascara in een eigen klasse. Deze kleuren weerspiegelen niet alleen de sublieme stijl van de kokosnoot Chanel - door hun intensieve pigmentatie en hun edele nuances zijn ze ook niet te kopiëren. Chanel Le Volume Révolution de Chanel vertegenwoordigt een nieuwe lijn van kleuren, een eigentijdse benadering van trend en elegantie. Passend bij de mascara, wacht een ongebruikelijke reeks oogschaduwen en potloden voor oogmake-up om ontdekt te worden.