Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Chanel Le Crayon Yeux contour pennen zetten de perfecte scène voor de ogen. Elke nuance van de Chanel Le Crayon Yeux eyeliner potloden heeft een applicator aan de bovenkant en een slijper. Hierdoor kan de mijn indien nodig worden geslepen en blijft het werk nauwkeurig. De speciale Chanel Le Crayon Yeux cosmetische slijper is hygiënisch en zorgt ervoor dat het lood niet breekt. De complete set is bijzonder praktisch wanneer verschillende nuances worden gebruikt. Zo heeft elk zijn eigen slijper en kan verkleuring door slijpresten worden uitgesloten.

De textuur wordt gekenmerkt door zijn speciale soepelheid en tegelijkertijd zijn compactheid. Dit houdt de balans tussen nauwkeurig en gemakkelijk glijden in stand. Dit beschermt de gevoelige huid van het ooglid. Chanel Le Crayon Yeux bevat plantaardige oliën, microkristallijne wassen en een vitamine E-derivaat. Het kamille-extract is ook voedend en kalmerend. Vooral de oogcontour is zeer gevoelig en kan snel geïrriteerd raken door cosmetica. Bovendien kunnen rimpels en lijntjes zich sneller ontwikkelen door grof aanbrengen of zwaar wrijven tijdens het verwijderen van de make-up. Chanel Le Crayon Yeux is gemakkelijk aan te brengen en net zo gemakkelijk en voorzichtig te verwijderen.

De formule van Chanel Le Crayon Yeux is onder oogheelkundig toezicht getest. Contactlensdragers kunnen ze ook zonder aarzelen gebruiken. De ogen kunnen klassiek worden ingekaderd op de bovenste of onderste wimperlijn. Dit condenseert de wimpers optisch en bepaalt de vorm van de ogen. Chanel Le Crayon Yeux eyeliner potloden zijn ook ideaal voor meer ongewone kat ogen of donkere rook ogen. De gladde textuur kan worden gemengd met de geïntegreerde applicator. Deze is gemaakt van latex en licht afgeschuind. De kleur kan ook worden gebruikt als oogschaduw of als basis voor andere kleuren. De contourbokken zijn veelzijdige all-round producten. Als het snel moet, kun je een goede make-up maken met een potlood. De kleuren van de Chanel Le Crayon Yeux serie zijn vrij neutraal en kunnen op vele manieren gecombineerd worden. De onopvallende kleuren kunnen tegelijkertijd op de betreffende oogkleur worden afgestemd. Zo doen ze ze glanzen.

Het design

De Chanel Le Crayon Yeux contourb potloden voor de ogen zijn ontworpen als klassieke kajals. De potloden met lood kunnen indien gewenst geslepen worden. Dit zorgt ervoor dat de tip altijd nauwkeurig blijft en optimale resultaten mogelijk zijn. De slijper is inbegrepen in de set en er is een latex applicator aan de bovenkant van het potlood. Deze heeft een licht afgeschuinde vorm en kan gebruikt worden om de verf te fineren. Chanel Le Crayon Yeux potloden kunnen ook als oogschaduw worden aangebracht. Aan de bovenrand is ook een streep in de betreffende kleurnuance te zien. In het midden is het schrift van Chanel Paris te lezen in metallic glanzend goud. Twee doppen beschermen het lood en de applicator tegen afbreken of verkleuren.

Het assortiment

De Chanel Le Crayon Yeux oogcontour potloden bieden definitie en kleur voor expressieve ogen. Als kohl met lood hebben ze hun eigen slijper en zijn daarom altijd klaar voor gebruik. Er is ook een latex applicator op de top. Het kan gebruikt worden om de kleur te vervagen of te corrigeren. Op deze manier kunnen rokerige rookogen of nog natuurlijker uitziende ogen worden verzonnen. De kleuren kunnen ook gebruikt worden als oogschaduw of primer op het gehele ooglid.

De textuur van de Chanel Le Crayon Yeux pennen is zowel zeer compact voor een nauwkeurige toepassing en zeer glad voor een glad gevoel. Dit wordt bereikt door een combinatie van verschillende oliën van plantaardige oorsprong en microkristallijne wassen. Bovendien is de formule van Chanel Le Crayon Yeux verrijkt met een vitamine E-reserve en kalmerend kamille-extract. De gevoelige zone van het oog wordt verzorgd en irritaties van het oog worden voorkomen. De verf kan ook gemakkelijk verwijderd worden tijdens het verwijderen van de make-up. Dit vermindert de vorming van fijne rimpels door wrijven. Chanel Le Crayon Yeux eyeliner potloden zijn getest onder oftalmologisch toezicht en zijn ook geschikt voor contactlensdragers.

Naast de klassieke basiskleuren zijn er ook diverse modieuze nuances. Niemand is te opzichtig, maar ze blijven allemaal donkerder en discreet. De subtiele variaties kunnen worden gebruikt om uw eigen oogkleur te benadrukken en deze intenser te laten lijken. De Chanel Le Crayon Yeux Crayon Contour des Yeux Précision 01 Noir in het zwart blijft de klassieker. Zelfs een bruin zoals de Chanel Le Crayon Yeux Contour des Yeux Précision 02 Brun Teak behoort tot elke make-up collectie. Het donkerbruin ziet er gladder uit en past bij alle heetste pastatinten. Een variatie in chocoladebruin is Chanel Le Crayon Yeux 66 Brun-Cuivré. Donkerblauw als denim is de kleur Chanel Le Crayon Yeux 19 Blue Jean. Zeer herfstig is het donkerrode bruin van Chanel Le Crayon Yeux 58 Berry. Het zet ook een klein kleuraccent met make-up in bruine tinten. Het zilvergrijs van Chanel Le Crayon Yeux 61 Silver, dat een licht metallic glans heeft, past bij Smokey Eyes. De Nuance Chanel Le Crayon Yeux 69 Gris Scintillant is daarentegen een vrij klassiek donkergrijs. Chanel Le Crayon Yeux 68 Khaki Doré past ook in het kleurenpalet van de koelere seizoenen. De mengeling van donkergroen, bruin en goud harmoniseert vooral met groene en bruine ogen.