Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Het concept

Tweed is een van de stoffen waarop het House of Chanel haar wereldwijde reputatie heeft gevestigd. Zonder deze veelzijdige stof zou de klassieke Chanel-jas nooit in de gelederen van de onbetwiste klassiekers zijn terechtgekomen. De oogschaduwen van de Chanel Les 4 Ombres serie, die de wereld van decoratieve cosmetica hebben verrijkt met vele betoverende kleurnuances, maken ook deel uit van deze traditie.
Kleuren die de ogen diepte geven en de felbegeerde Smokey Eyes look zijn kinderspel geworden met de Chanel Les 4 Ombres oogschaduw sets. De opmerkelijk mooie decors van Chanel Les 4 Ombres combineren kleuren die een indruk achterlaten zonder er opvallend uit te zien. Met hun hulp is een perfecte make-up voor de ogen ook mogelijk zonder de hulp van een visagist. Daarom zijn de Chanel Les 4 Ombres bedoeld voor alle vrouwen die een dramatische uitstraling verkiezen die ook overdag gedragen kan worden. Er zijn geen leeftijdsbeperkingen of bepaalde voorkeuren van een bepaald type.
Chanel Les 4 Ombres is gemaakt voor alle vrouwen die hun look willen perfectioneren zonder uren door te brengen. Met deze filosofie ontwikkelden de oogschaduwen van Chanel Les 4 Ombres zich al snel tot een uiterst populair product dat een onberispelijke schoonheid gemakkelijk maakt voor alle vrouwen.
Het grote succes van deze productlijn is zeker ook te danken aan de hoogwaardige ingrediënten die kenmerkend zijn voor Chanel cosmetica. Vochtinbrengende oliën zorgen ervoor dat de kleurpigmenten van Chanel Les 4 Ombres niet in de micro rimpels kunnen trekken. De kleuren zijn zo sterk gepigmenteerd dat ze enerzijds lang meegaan en anderzijds niet meerdere keren hoeven te worden aangebracht. De oogmake-up zit dus al bij de eerste aanraking van de hoogwaardige applicator. De vier kleuren van de Chanel Les 4 Ombres paletten zijn perfect voor experimenten die altijd nieuwe en onvergelijkbare looks creëren. Chanel maakt duidelijk dat het nog steeds staat voor alles wat vrouwen echt willen.

Het design

Chanel is een van die merken die altijd het risico loopt haar reputatie in gevaar te brengen. Maar het is ook een van de merken die dit gevaar altijd moeiteloos vermijdt. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan het feit dat hier zelfs met het kleinste detail rekening wordt gehouden. Daarom zijn de oogschaduwen van de Chanel Les 4 Ombres serie ingebed in de hoogwaardige verpakking die u van Chanel gewend bent.
In de diepzwarte dozen zit niet alleen een eersteklas spiegel, ook twee applicators maken deel uit van de apparatuur en dat laat niets te wensen over. Bovendien past de Chanel Les 4 Ombres set bijzonder goed in de hand omdat de zijkanten een lichte kromming hebben, er zijn geen harde randen te voelen. Al met al bewijst de verpakking van Chanel Les 4 Ombres oogschaduwen ook de kwaliteit van dit Franse edele merk.

Het assortiment

Kleurintensiteit en helderheid voor de hele dag. Dit is het grote ding dat de Chanel Eye Shadows verenigt. Wat hen onderscheidt is de verscheidenheid van modieuze facetten die worden gedekt door deze oogschaduwen. Het Chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 14 Mystic Eyes is een uitstekend voorbeeld, net als het Chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 36 Intuïtieset, dat indruk maakt met zijn sterke groen.
Chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 41 Fascinatie en Chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 93 Smokey Eyes zijn het bewijs dat Chanel nog steeds een sensatie kan veroorzaken, de intens dekkende kleuren zijn hier bijzonder effectief.
Chanel kan ook zacht zijn in zijn uitstraling, niet alleen de Chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 202 Tissé Camélia laten zien dat dit label kan herinterpreteren elk facet van de mode. het Chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 204 Tissé Vendôme en Chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 208 Tissé Gabrielle sets maken het heel duidelijk dat niets werkt zonder bruin in decoratieve cosmetica. Dit is ook duidelijk te zien in Chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 226 Tissé Rivoli, die boeit met hun opmerkelijke bruine nuances.
Het Chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 224 Tissé Riviera en het oneindig mooie Chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 244 Tissé Jazz.chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 214 Tissé Mademoiselle tonen de veelzijdigheid aan van vier kleuren die zich steeds opnieuw kunnen onderscheiden.
Voor de klassieke Smokey Eyes look is Chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 246 Tissé Smoky de beste keuze, en als u nog dramatischer wilt zijn, Chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 232 Tissé Vénetien is een goed adres. Zachtere looks worden mogelijk gemaakt door het Chanel Les 4 Ombres à Paupières Quatuor 238 Tissé Paris Set. Welke stijl u ook kiest, u vindt altijd de juiste set in het Chanel Eye Shadow-gamma.

De commerciële

Oneindige mogelijkheden: Kansel Les 4 Ombres.