Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-39%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het parfum Hermès Terre d' Hermès uit 2006 is een waar fenomeen in de parfumwereld. De geur is gewoonweg niet ongepast bij elke man, op elk moment van de dag of nacht.

De aardse, houtachtige geur is altijd een stijlvolle keuze, of het nu in de zomer in Zuid-Frankrijk is, op een feestje, op kantoor of onder de kerstboom.

Hermès Terre d'Hermès goedkoop kopen

De geur +

Terre d'Hermès - Een geurreis vol energie, temperament en sensualiteit

Het Franse familiebedrijf Hermès werd opgericht in 1837 en vindt zijn oorsprong in zadelmakerij en leerbewerking. Vandaag de dag bestaat het assortiment uit luxe artikelen op het gebied van handtassen, schoenen, sieraden en kleding. Het bedrijf heeft ook veel succes met zijn succesvolle parfumlijnen. Deze omvatten Hermès Terre d' Hermès.

Een van de meest succesvolle series wereldwijd is Hermès Terre d' Hermès. Het Terre d' Hermès parfum is verkrijgbaar in twee versies, als eau de toilette en als parfum. De parfumconcentratie is iets heel bijzonders onder de mannenparfums, die over het algemeen alleen verkrijgbaar zijn als Eau de Cologne, Eau de Toilette of Eau de Parfum.

Er zijn subtiele smaakverschillen tussen de eau de toilette en parfum versies van Hermès Terre d' Hermès. De topnoten van beide worden gedomineerd door verfrissende sinaasappel en grapefruit. Het parfum heeft ook intensere muntnoten van perilla. De hartnoot van de eau de toilette bestaat uit peper, patchoeli en een boeket van pelargoniumbessen.

In het parfum wordt het minerale vuursteenaroma, dat niet helemaal afwezig is in de eau de toilette, benadrukt. In de basisnoten van beide versies van Hermès Terre d' Hermès geven hout en benzoë de geuren een elegante mannelijkheid, maar terwijl de kruidigheid van eikenmos de compositie in het parfum afrondt, is het eau de toilette verrijkt met de balsamico-aardigheid van vetiver.

Beide versies bestaan uitsluitend uit plantaardige en minerale noten. Als geurcomposities weerspiegelen ze de veranderende relatie tussen hemel en aarde.

Parfümeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Terre d'Hermès met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 11 klant adviezen
Commentaar van Beestre
Perfecte dosering

Ik draag deze geur al enige tijd en nu heb ik ook de aftershave balm gekocht. Kleine investering maar iedere euro waard!

Commentaar van Musinare
Echt iets heel bijzonders

Deze deurmoet je echt genieten en op je laten inwerken. Het duurt even voor je hem doorhebt, maar dan is het zo geweldig dat je geen andere meer wilt.

Commentaar van Therep90
werkt intensief

Werkt betrouwbaar en heeft een aangename geur. Niet te opdringerig. Houdt lang aan. Kan ik graag aanbevelen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Terre d'Hermès in vergelijking met de SRP