Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
toepassen
vandaag tot-38%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het parfum Terre d'Hermès 2006 Hermès is een waar fenomeen in de parfumwereld. De geur is gewoonweg niet ongeschikt voor elke man, op elk moment van de dag of de nacht.

De aardachtige geur is altijd een stijlvolle keuze, of het nu in de zomer in Zuid-Frankrijk is, voor een feestje, op kantoor of onder de kerstboom.

Hermès Terre d'Hermès goedkoop kopen

De geur +

Terre d' Hermès - Een geurreis vol energie, temperament en sensualiteit

Opgericht in 1837, heeft het Franse familiebedrijf Hermès zijn oorsprong in zadel- en lederwaren. Tegenwoordig bestaat het assortiment uit luxe artikelen op het gebied van handtassen, schoenen, sieraden en kleding. Het bedrijf viert ook groot succes met zijn succesvolle parfumreeksen. Dat geldt ook voor Hermès Terre d'Hermès .

Een van de meest succesvolle ter wereld is de Hermès Terre d'Terre serie. De Terre d''Hermès ´parfum is verkrijgbaar in twee versies: eau de toilette en parfum. De geurconcentratie is iets heel bijzonders onder de geuren van mannen, in de regel zijn deze alleen verkrijgbaar als Eau de Cologne, Eau de Toilette of Eau de Parfum.

Er zijn subtiele verschillen in aroma tussen de eau de toilette en de parfumversie van Hermès Terre d'``Hermès . De topnoten van beide worden gedomineerd door verfrissende sinaasappel en grapefruit. Het parfum is ook intenser met de muntnoten van parfum. In de eau de toilette bestaat de hartnoot uit peper, patchoeli en een boeket geraniumbessen.

In het parfum werd het minerale aroma van de vuursteen, dat niet helemaal afwezig is in de eau de toilette, sterker benadrukt. In de basisnoten van de beide versies van Hermès Terre d' ' geeft hout en benzoë de geuren een elegante mannelijkheid, terwijl in het parfum de kruidigheid van het eikenmos de compositie afrondt, het eau de toilette wordt verrijkt met de balsamico-aardigheid van de vetiver.

Beide varianten bestaan uitsluitend uit plantaardige en minerale noten. Als parfumcomposities weerspiegelen ze de veranderlijke relatie tussen hemel en aarde.

Basisnoten:
Benzoë
vuursteen
roosgeraniumblad
Grapefruit
Sinaasappel
Patchoeli
Peper
Roze Peper
Vetiver
Ceder
Parfumeur:
Jean-Claude Ellena
Jaar van uitgave:
2006

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Hermès Terre d'Hermès met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 11 klant adviezen
Commentaar van Beestre
Perfecte dosering

Ik draag deze geur al enige tijd en nu heb ik ook de aftershave balm gekocht. Kleine investering maar iedere euro waard!

Commentaar van Musinare
Echt iets heel bijzonders

Deze deurmoet je echt genieten en op je laten inwerken. Het duurt even voor je hem doorhebt, maar dan is het zo geweldig dat je geen andere meer wilt.

Commentaar van Therep90
werkt intensief

Werkt betrouwbaar en heeft een aangename geur. Niet te opdringerig. Houdt lang aan. Kan ik graag aanbevelen.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Hermès Terre d'Hermès in vergelijking met de SRP