Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten  ·  Prijs van het goedkoopste product in de serie Hermès Terre d'Hermès

Terre d? Hermès - een geurige reis vol energie, temperament en sensualiteit

Opgericht in 1837, heeft het Franse familiebedrijf Hermès zijn oorsprong in zadel- en lederwaren. Tegenwoordig bestaat het assortiment uit luxe artikelen op het gebied van handtassen, schoenen, sieraden en kleding. Het bedrijf viert ook groot succes met zijn succesvolle parfumreeksen. Dat geldt ook voor Hermès Terre d'Hermès .

Een van de meest succesvolle ter wereld is de Hermès Terre d'Terre serie. De Terre d''Hermès ´parfum is verkrijgbaar in twee versies: eau de toilette en parfum. De geurconcentratie is iets heel bijzonders onder de geuren van mannen, in de regel zijn deze alleen verkrijgbaar als Eau de Cologne, Eau de Toilette of Eau de Parfum.

Er zijn subtiele verschillen in aroma tussen de eau de toilette en de parfumversie van Hermès Terre d'``Hermès . De topnoten van beide worden gedomineerd door verfrissende sinaasappel en grapefruit. Het parfum is ook intenser met de muntnoten van parfum. In de eau de toilette bestaat de hartnoot uit peper, patchoeli en een boeket geraniumbessen.

In het parfum werd het minerale aroma van de vuursteen, dat niet helemaal afwezig is in de eau de toilette, sterker benadrukt. In de basisnoten van de beide versies van Hermès Terre d' ' geeft hout en benzoë de geuren een elegante mannelijkheid, terwijl in het parfum de kruidigheid van het eikenmos de compositie afrondt, het eau de toilette wordt verrijkt met de balsamico-aardigheid van de vetiver.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Beide varianten bestaan uitsluitend uit plantaardige en minerale noten. Als parfumcomposities weerspiegelen ze de veranderlijke relatie tussen hemel en aarde.

alle klanten beoordelen positieve
Hermès Terre d'Hermès
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 14 klant adviezen

Commentaar van
Echt iets heel bijzonders
Deze deurmoet je echt genieten en op je laten inwerken. Het duurt even voor je hem doorhebt, maar dan is het zo geweldig dat je geen andere meer wilt.
Commentaar van
Hermès Terre d'Hermès
Dit is al jarenlang mijn persoonlijke zeep. Ik vind de geur perfect bij mij passen. Vooral langhoudende geur. Ik heb ook de eau de toilette van Hermes. Niet de geur die iedereen draagt.
Commentaar van
werkt intensief
Werkt betrouwbaar en heeft een aangename geur. Niet te opdringerig. Houdt lang aan. Kan ik graag aanbevelen.

Terre d'Hermès is een creatie van Jean-Claude Ellena, één van de beste parfumeurs ter wereld.

De mannengeur Hermès Terre d'Hermès werd zowel in de Eau de Toilette (2006) als in de parfumversie (2009) gecomponeerd door Jean-Claude Ellena. Ellena is geboren in Grasse en komt uit een familie van succesvolle parfumeurs. Ellena is sinds 2004 de "neus" van Hermès. De parfumeur en auteur van het boek "Der geträumte Duft" (2012) heeft al tal van andere parfums gemaakt voor het merk Hermès.

Met Hermès Terre d'Hermès voltooide Jean-Claude Ellena niet minder dan zijn absolute meesterwerk. De houtachtige, kruidige mannengeur glanst met een buitengewoon mannelijk aroma dat van deze creatie allang een klassieker heeft gemaakt. Koorden van benzoë, vuursteen, roos geranium blad, pompelmoes, patchoeli, roze peper, vetiver en ceder zorgen samen voor een geurmix die nergens ter wereld zo uniek is.

Ellena over zijn creatie Hermès Terre d'Hermès en wat ze zou moeten zeggen: "De aarde voelen terwijl ze op je rug ligt en naar de hemel kijkt". Een gevoel dat de geur onderscheidt van vele anderen. Terre d'Hermès is als de verbinding tussen hemel en aarde, een verandering door de getijden, een gevoel voor de elementen.

De edelste ingrediënten betoveren de zintuigen en geven de essentie minerale en houtachtige facetten die niet alleen voor natuurliefhebbers. Net als vers, levendig water geeft het verkoeling, prikkelt het de zintuigen en maakt het je zintuigen te laten genieten van een dagje uit in het wild. Het motto: Terug naar de wortels! Verwen uzelf met deze luxe!

Hermès Terre d'Hermès vertelt een compleet nieuw verhaal over de oorsprong van de getijden. Het mannelijke aroma, zo opstandig als de natuur, zal iedereen verleiden.

Philippe Moguet maakte een tijdloze klassieker met de Terre d' Hermès parfumfles.

De Hermès Terre d' Terre flesHermès is gemaakt door de Franse ontwerper Philippe Mouguet. Mouguet begon zijn werk als stagiair bij het traditionele Franse bedrijf in 1987. Mouguet werkt nog steeds voor het luxe huis en ontwerpt horloges, zilverwerk en de meeste parfumflessen. De vorm van de Hermès Terre d'Hermès ' geurfles is Hermès geïnspireerd op een reiskoffer uit de Èmile collectie, die tot een vierkant werd samengeperst. De Hermès Terre d'Ero flesHermès staat op de Hermès typische H die in de glazen bodem is geïntegreerd.

De zadelnagel, die Hermès vaak wordt gebruikt in zijn producten, is elegant ingebed in de schuifsluiting, die ook dient als sproeiknop. De buitenverpakking wordt bewaard in de kleur donkerbruin, die de kleur van de aarde weerspiegelt. De letters gloeien in typisch Hermès oranje en wit. De Hermès wagen is ook discreet herkenbaar. Een nobele fles waarin een nog nobeler watertje drijft. Hermès Terre d'é is een van de meest mannelijke geuren ter wereld.

Terre d'Hermès presenteert een succesvolle symbiose tussen parfum en campagne

Voor de reclamecampagne voor het parfum Hermès Terre d'Hermès kon het traditionele Franse huis de acteur Clèment Sibony aanspreken. Hij werd geboren in 1976 in Parijs en is te zien in talrijke films. Hij speelde onder meer in internationaal succesvolle producties als French Kiss (1995), The Tourist (2010) en The Walk by Robert Zemeckis (2015).

De reclamecampagne voor het parfum Terre d'Hermès met acteur Clèment Sibony.

Hij is ook te zien in veel Franse films. De soundtrack van de parfumreclame werd gecomponeerd door de Britse liedjesschrijver Morgan Visconti. Hij is de zoon van de wereldberoemde producer Tony Visconti en zangeres Mary Hopkin. De reclamecampagne in gedrukte vorm voor Terre d'Hermès werd opgezet door het Parijse reclamebureau Publicis Conseil.

De campagne geeft een idee van het parfum met eenvoudige maar zeer indrukwekkende beelden. Alle elementen die Terre d'Hermès verenigt, zijn artistiek vertegenwoordigd. Versheid in de vorm van regen, minerale diepte door de rode aarde en kracht door het mooie paard. Een geslaagde symbiose tussen geur en campagne.

Hermès Terre d'Hermès is een heerlijk aardachtige geur die alle elementen van de natuur combineert. Met zijn aroma van houtachtige noten en kruidige akkoorden, heeft de maker een creatie gemaakt zo fris als water en levendig als een koele bries. Edele ingrediënten zoals benzoë, vuursteen, roos geranium blad, grapefriut, sinaasappel, patchoeli, roze peper, vetiver en ceder zorgen voor een mannelijke uitstraling die ongeëvenaard is.

Maar het is niet alleen de mannelijke geurmix van Hermès Terre d'Hermès die de creatie zo succesvol maakt. Het is eerder de combinatie van smaken die mannen maakt tot de natuurgenoten die ze altijd al wilden zijn. In Terre d'Hermès worden de getijden weerspiegeld in krachtige, dynamische facetten - fris, levendig en ongelooflijk prikkelend voor de zintuigen. Wie van de natuur houdt, zal van Hermès Terre d'Hermès houden.