Toegevoegde producten
verder winkelen naar kassa

Chanel Allure Homme Édition Blanche kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Vers, citroen, oosters: Chanel Allure Homme +édition Blanche

Oriental fresh presenteert de exclusieve mannengeur Chanel Allure Homme +dition Blanche. De twee uitersten van warmte en frisheid gaan in een perfecte symbiose met dit parfum, dat een bijna magische uitstraling geeft. Het in 2008 gelanceerde parfum heeft een top noot van zwarte en roze peper, waaraan de Chanel Allure Homme +dition Blanche parfum zijn kruidige facetten te danken heeft.

De basis wordt gevormd door de aroma's van gember, amber, vanille, witte muskus, witte muskus, vetiver, tonkaboon en houtachtig cederhout, met sandelhout, witte muskus en tonkaboon die speciaal verantwoordelijk zijn voor de exotische toets. Het hart is samengesteld uit rustiek leder, citroen, sandelhout en bergamot. Laatstgenoemde aroma's geven het product de noodzakelijke versheid.

Thanks aan de uitstekende combinatie van op het eerste gezicht totaal verschillende ingrediënten tot een harmonische melodie, slaagt de creatie erin om met het zekere iets te overtuigen dat het honderd procent onmiskenbaar is.

Kopnoten
Roze Peper
Zwarte Peper
Hartnoten
Bergamot
leder
Sandelhout
Citroen
Basisnoten
Amber
Gember
Tonkaboon
vanille
Vetiver
White musk
Cederhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Allure Homme Édition Blanche met vier sterren of meer
4,5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen
Commentaar Begivaing van 28. oktober 2014
Mannen....

... dit is hem! Volgens de uitspraak van mijn vrouw althans ;-) Deze geur is echt heerlijk. Helaas is de deo een beetje klein en de prijs redelijk hoog.

Commentaar Rievered van 16. augustus 2014
Heel verleidelijk

Ik heb onlangs een aantal populaire geuren voor mijn verjaardag gekregen. Daaronder deze geur. Ik vind hem zelf erg lekker en heb nadat het cadeau op was, meteen de grote verpakking gekocht.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

vandaag tot-14%