Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chanel Allure Homme Édition Blanche

De geur +

Vers, citroen, oosters: Chanel Allure Homme +édition Blanche

Oriental fresh presenteert de exclusieve mannengeur Chanel Allure Homme +dition Blanche. De twee uitersten van warmte en frisheid gaan in een perfecte symbiose met dit parfum, dat een bijna magische uitstraling geeft. Het in 2008 gelanceerde parfum heeft een top noot van zwarte en roze peper, waaraan de Chanel Allure Homme +dition Blanche parfum zijn kruidige facetten te danken heeft.

De basis wordt gevormd door de aroma's van gember, amber, vanille, witte muskus, witte muskus, vetiver, tonkaboon en houtachtig cederhout, met sandelhout, witte muskus en tonkaboon die speciaal verantwoordelijk zijn voor de exotische toets. Het hart is samengesteld uit rustiek leder, citroen, sandelhout en bergamot. Laatstgenoemde aroma's geven het product de noodzakelijke versheid.

Thanks aan de uitstekende combinatie van op het eerste gezicht totaal verschillende ingrediënten tot een harmonische melodie, slaagt de creatie erin om met het zekere iets te overtuigen dat het honderd procent onmiskenbaar is.

Kopnoten:
Roze Peper
Zwarte Peper
Hartnoten:
Bergamot
leder
Sandelhout
Citroen
Basisnoten:
Amber
Gember
Tonkaboon
vanille
Vetiver
witte muskus
Cederhout
Parfumeur:
Jacques Polge
Jaar van uitgave:
2008

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Chanel Allure Homme Édition Blanche met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Rievered
Heel verleidelijk

Ik heb onlangs een aantal populaire geuren voor mijn verjaardag gekregen. Daaronder deze geur. Ik vind hem zelf erg lekker en heb nadat het cadeau op was, meteen de grote verpakking gekocht.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easycosmetic. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easycosmetic gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

20 392
toepassen