Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Meer informatie:

Lippenstiften uit Chanel - zo beroemd als mode

Chanels verhaal is bovenal dat van een wilskrachtige, succesvolle en moedige vrouw. Want het was niet minder dan het icoon Gabrielle "Coco" Chanel die het merk creëerde dat vandaag de dag wereldwijd bekend is. En als een van de eerste vrouwelijke ondernemers in het begin van de 20e eeuw, nog steeds gedomineerd door mannen, Coco Chanel was allesbehalve gemakkelijk. In 1910 richtte ze in Parijs een winkeltje op onder de naam "Chanel Modes", waar ze hoeden aanbood. Met de groeiende populariteit breidde Chanel haar productassortiment uit en creëerde haar eerste modecollecties - en haar kleding, die altijd blijk gaf van eenvoudige elegantie, werd al snel zeer populair. In 1913, wat Chanel nog steeds vermeldt als het jaar van haar oprichting, lanceerde het uiteindelijk het merk Chanel. Maar het was de "kleine zwarte" die Chanel op de markt bracht in 1920 die het hielp om wereldwijde faam. Andere modecollecties volgden, waardoor Chanel als modeontwerper en ook het merk invloedrijke factoren in haute couture. In 1921 lanceerde Chanel Chanel N° 5, de eerste vrouwengeur die vandaag op de markt is. Daarna volgde een hele reeks andere parfums voor mannen en vrouwen, die vandaag de dag nog steeds als klassiekers worden beschouwd. Chanel is dan ook niet langer alleen actief in de modewereld, maar ook in de parfumerie en cosmetica. Met de talrijke hoogwaardige, geselecteerde en nobele producten spreekt het merk mannen en vrouwen van verschillende leeftijdsgroepen aan, met de meest uiteenlopende eisen en ook met de meest uiteenlopende interesses.
De edele en exclusieve lippenstiften van de gewilde Chanel Rouge Coco serie zijn vandaag de dag bijna net zo bekend als de vele klassieke geuren van Chanel. De samenstelling en kleuren van de Chanel Rouge Coco lippenstiften zijn echter voortdurend verder ontwikkeld en aangepast aan de nieuwste normen. De huidige Chanel Rouge Coco collectie is beschikbaar in meer dan 20 verschillende tinten en is voorzien van een nieuwe en verbeterde formulering. Dit voedt en verwent de lippen de hele dag met waardevolle extracten van mimosa, jojoba en zonnebloem, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor langdurige kleuren.

Eenvoudig ontwerp en een eerbetoon aan Coco Chanel en haar vrienden

Het huidige kleurenpalet van de verbeterde Chanel Rouge Coco serie is vernoemd naar mensen die Coco Chanel haar hele leven begeleidden. Het huidige gamma is dan ook een soort hommage aan de oprichter en aan de mensen die haar tijdens haar leven inspireerden en ondersteunden.
Het ontwerp van de populaire en bijna legendarische Chanel Rouge Coco lijn van Chanel is echter ook gemoderniseerd. Het basisconcept van edele zwarte en gouden tinten is behouden, maar de vorm van Chanel Rouge Coco lippenstiften is licht herzien en dus verfrist en opgewaardeerd. Zachte rondingen en gerichte randen zorgen voor een mooie en edele uitstraling van de lippenstiften, maar ook dat ze altijd goed en veilig in de hand liggen. De twee kleuren, nobel goud en elegant glanzend zwart, harmoniëren en zorgen voor een ongewoon verfijnde look. Bovendien straalt het design van de Chanel Rouge Coco serie bescheidenheid en terughoudendheid uit. Alleen het witte Chanel logo op de bovenkant van de cap zorgt voor een klein contrast en een blikvanger die een beetje uit de lijn lijkt te zien.

Het assortiment

Als u een lippenmake-up wilt maken met heldere en intense kleuren, moet u Chanel Rouge Coco lippenstift kiezen. Het gebruikt een kruidenformule om de huid zachtjes te laten smelten en de hele dag te beschermen tegen schadelijke omgevingscondities. Chanel Rouge Coco biedt ook een intensief hydraterend effect dat de uitdroging van de lippen permanent voorkomt. Zo blijven de lippen altijd fris en soepel. Drie plantaardige wassen van jojoba, mimosa en zonnebloem ondersteunen de kleurintensiteit, dekkracht en draagcomfort. Chanel Rouge Coco verzorgt de lippen en zorgt voor een aangenaam en duurzaam comfort.
Het langdurige verzorgings- en make-up effect staat garant voor een innovatief siliconenwas. Chanel Lipstick biedt ook een lichte en soepele textuur. Het potlood glijdt bijzonder comfortabel over het oppervlak van de lippen. De textuur versmelt snel met de huid en garandeert houvast en glans. Dit wordt ook verzekerd door de nieuw ontwikkelde polymeerfolie met microparels van siliconen. Chanel Rouge Coco is snel en gemakkelijk aan te brengen. Voor een geaccentueerde afwerking kan de lipcontour ook met Le Caryon Lèvres worden aangescherpt.
Chanel Rouge Coco kan in één beweging uit de slanke en elegante zwarte behuizing worden geduwd. Na gebruik kan de lippenstift veilig en schoon worden afgesloten met een geschikte dop. De kleurvariatie van Chanel Rouge Coco is echter bijzonder opmerkelijk. De lippenstift is verkrijgbaar in maar liefst 25 spannende kleuren.
Het kleurenpalet varieert van Adrienne, Antoinette, Theheran, Sari Doré, Coco, Edith, Roussy, Legende en Cécilie tot Madmoiselle en Suzanne. Met deze verscheidenheid aan kleuren is het eenvoudig om zelfs verfijnde en ongebruikelijke lip make-ups te maken. Het heeft ook een uitstekend dekkend vermogen, aangenaam draagcomfort en een langdurig effect. Chanel Rouge Coco combineert make-up en verzorging, zodat de lippen niet alleen stralen met een intense kleur, maar ook goed verzorgd rondom. Ook u kunt rekenen op de briljante kleuren en het uitstekende verzorgende effect van Chanel Rouge Coco.