Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

De prachtige geur van een unieke collectie - Chanel Chance Chance Eau Tendre

Chanel Chance Eau Tendre uit de Chance lijn is een geur voor vrouwen die net zo aangenaam is als een langverwachte kans. Charmant. Fascinerend. Hemels. Dit betoverende elixer boeit met een delicate, aangename chypre geur en zijn lichte kruidigheid.

Het begint met een levendig akkoord van hesperidische componenten. In de topnoot zorgt een verkwikkend frisse compositie van kweepeer en pompelmoes voor fruitige groene geuren. In het hart wordt het parfum bloemig. Een boeket van hyacint en jasmijn absolue geeft de geur een romantische tedere noot. De geur wordt afgerond met warme, fluweelzachte tonen. Aan de basis van Chanel Chance Eau Tendre versmelten de geluiden van cederhout uit de taart, poederachtige irisoverlast, fluweelzachte witte muskus en zachte amber zich tot een harmonieus geurakkoord.

Dit unieke parfumconcept verspreidt een bloemig-fruitig aroma en betovert onmiddellijk elke vrouw. Als een zee van delicate roze bloemen met een vleugje frisheid, ligt de geur onopvallend en licht op de huid. Chanel Chance Eau Tendre is een kans om jezelf onder te dompelen in het land van fantasie, een magie te ervaren en geïnspireerd te raken. Het is de kans op die zachte, tedere romantiek die de zintuigen betovert, de kans op groot geluk.

Chanel Chance Eau Tendre is op de markt sinds april 2010. Na de succesvolle geur Chance uit 2003 en de opvolger Chance au Fraîche uit 2007, is Chanel Chance Eau Tendre de derde geur uit deze geurreeks. Deze onweerstaanbare geur creatie is de derde kans om te genieten van een prachtige geur uit deze serie. Het aroma van het elixer is ideaal voor jonge, speelse vrouwen die van dromen houden en de voorgangers zeker kunnen bijhouden.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

De betoverende geur is beschikbaar als een compleet assortiment met verschillende verzorgingsproducten. De collectie omvat Chanel Chance Eau Tendre Eau-de-Toilet, Shower Gel, Body Cream en Lotion en een zilveren zak spray.

alle klanten beoordelen positieve
Chanel Chance Eau Tendre
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 3 klant adviezen

Commentaar van
Un super cadeau
Ma fille a choisi ce cadeau pour Noël C'est une grande fan de Chanel comme moi Ce parfum est classe et discret il convient très bien à une adolescente comme tous les parfums Chanel il tient bien et reste présent toute la journée
Commentaar van
Chanel Chance Eau Tendre body spray
Heerlijke body spray om overal lekker naar Chanel te ruiken. Ben hier erg blij mee, net als met de andere producten die ik van Chanel heb.
Commentaar van
een sexy maar toch verfrissende geur
Op mijn werk of privé een prima geur. Discrete geur die zelfs de geur van roken overtreft. Ook bij het sporten heerlijk om te dragen zonder te opdringerig te zijn. Geur voor elke gelegenheid dus.

Een parfumeurlegende uit Chanel: Jacques Polge

Chanel Chance Eau Tendre is een creatie van de aloude Chanel parfumeur Jacques Polge. Polge, geboren in 1943 in Avignon, groeide op in de Provence bij Grasse in Zuid-Frankrijk. Zelfs toen nog werd Grasse beschouwd als de hoofdstad van parfum. De vleiende geur van de omliggende weiden had als kind indruk gemaakt op Polge. Na zijn studie filologie in Grasse begon de Fransman daarom als parfumeur aan een stage.

Van 1978 tot 2015 was Jacques Polge hoofd parfumeur en creëerde hij alle geuren van Chanel. Na Ernest Beaux en Henri Robert was hij de derde huisparfumeur in de geschiedenis van het bedrijf en zette Chanels traditie succesvol voort. Gedurende deze periode ontwikkelde de parfumexpert populaire en bekende succesvolle geuren zoals Coco, Coco Mademoiselle, Une Fleur de Chanel, Cuir de Russie, Coromandel, Egoist, Bois Noir, Coco Noir, Bleu de Chanel, Allure, Chanel No.5 Eau de Parfum of de eerste drie geuren uit de unieke Chance-collectie.

De succesvolle parfumeur hecht geen waarde aan roem en eer voor zichzelf. Integendeel, het is voor hem belangrijk om bijzonder nobele en onvergetelijke geuren te creëren die zelf beroemd worden. Hiertoe kweekt de meester rozen, jasmijn, salie en ylang-ylang, zelfs in geselecteerde gebieden van de aarde en waakt over de zuiverheid van de extracten. Voor Polge is een geur als een gedicht, en hij houdt ervan als zijn geuren gedragen worden door mooie vrouwen. Om zijn reukzin op het werk niet te verwarren, draagt de Chanel parfumeur zelf geen parfum.

In 2015 volgde zijn zoon Olivier Polge hem op. Chanels vierde belangrijkste parfumeur, Chance Eau Vive, lanceerde in juni 2015 een nieuwe geur uit de Chance-collectie.

Een fles die de kans houdt

Net als zijn voorgangers in deze geurlijn wordt Chanel Chance Eau Tendre gepresenteerd in een platte, ronde glazen fles. De ronde vorm is een verwijzing naar de zachte, vrouwelijke kant van deze vrouwengeur. De transparante glazen fles verwijst naar de delicatesse van een opportuniteit.

Passend bij de lente-achtige geur en het thema van het parfum, de roze inherente kleur van het parfum schijnt door het heldere glas. De delicate rosaton doet denken aan een heerlijke lentegeur, meisjesachtige vrouwelijkheid en roze bloemblaadjes. Een zilveren band wikkelt zich rond de Chanel Chance Eau Tendre flacon, daarboven versmelt hij met de zilveren sproeikop. Op deze manier kan puur geluk worden bespoten. Om te voorkomen dat de edele geur verdampt, is de verstuiver voorzien van een kubusvormige, witte matte, lichttransparante kap.

De onderzijde van de glazen flacon is voor de stabiliteit iets afgeplat. Daarboven staat het opschrift "Eau Tendre" in roze letters. De voorzijde is in het midden gedecoreerd met het opschrift "CHANCE CHANEL" in wit en zwart. Het ontwerp is eenvoudig gehouden en doet zonder speelse details en afleidende decoratie.

Deze fles biedt parfum liefhebbers de kans om verliefd te worden, niet alleen op de onmiskenbare geur, maar ook op zijn unieke look.

De betoverende reclamecampagne over een verleidelijke kans

Een licht bloemig-fruitige geur heeft ook een geschikt model nodig. Chanel koos voor het Frans-Zweedse model Sigrid Agren als reclamevlak voor Chanel Chance Eau Tendre. De jonge, mooie blonde met de dageraadse ogen en elfsachtig delicate figuur belichaamt deze rol op overtuigende wijze. In de reclamespot van 2010 speelt en danst Agren met de geuren van parfum als een speelse kleine fee petermoeder. De actrice is alleen gekleed met een roze strik in haar haar en een bloemenketting om haar nek, terwijl het regent roze bloemen. De zachte zachtheid van de bloemige geur op de huid alleen lijkt te volstaan als kleding voor de delicate fee.

De delicate geur van Chanel Chance Eau Tendre geeft een olfactorisch uitzicht op een poëtische dag!

Gefascineerd en verliefd jongt ze de flesjes in haar handen. Een grotere parfumfles glijdt door de lucht en vangt haar acrobatisch en met groot gemak op haar voet. Delicaat en elegant, het laat de fles over het lichaam rollen. Uiteindelijk neemt het mooie model haar grote kans met sensuele passie en houdt het vast. Met gespreide vingers en gesloten ogen trekt het als het ware het voorwerp van verlangen aan, een overmaatse fles.

Het is hét moment! Perfect geluk! De actrice lijkt de langverwachte liefde te omarmen. Chanel boekte de Franse fotograaf Jean-Paul Goude om het model te fotograferen met het parfum van Chanel Chance Eau Tendre voor reclameaffiches. Ook op de posters nestelt zich het naakte model, alleen versierd met de roze bloemenslinger en de strik in haar hoge haar, tegen de oversized fles.

Zowel ter plekke als op de posters domineren de kleur roze, de kleur van het parfum en de zachte tedere gevoelens. De hele campagne kenmerkt zich door speelse lichtheid en kenmerkt zich door de zorgeloze, gelukkige levenshouding waar Sigrid Agren veel vraag naar heeft in de modebranche. Haar modelleercarrière begon in 2008 en sindsdien is ze verschenen op tal van internationale modeshows, waaronder New York Fashion Week. Voor het huis van Chanel, Agren was niet alleen voor de camera voor de reclamecampagne, maar ook zweefde over de catwalk in de Chanel-Haute Couture shows.