Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Chanel Vitalumière Aqua Make-up voelt verrassend licht en fris aan op de huid. De serie Vitalumiére omvat diverse funderingen in vloeibare en compacte vorm. De Aqua-variant is zeer geschikt voor dames die op zoek zijn naar een tamelijk licht dekkend vermogen en een natuurlijk uitziend resultaat. Ondanks de toevoeging van aqua is de textuur geschikt voor alle huidtypen en niet alleen voor een drogere huid. Het water karakter van Chanel Vitalumière Aqua kan worden overgebracht naar de zeer fijne en verfrissende textuur. De verkwikkende ingrediënten zijn lotuswater en een afgeleide van bruine algen. Ze vitaliseren de huid, stimuleren haar al tijdens het aanbrengen en geven haar meer frisheid. Een hyaluronzuurderivaat beschermt tegen vochtverlies. Zo kan de Chanel Vitalumière Aqua Foundation zich bijzonder goed hechten aan de huid.

Bovendien worden fijne lijntjes en rimpels door droogte of ruwe plekken voorkomen. Dit resulteert in een gelijkmatig resultaat en een goed verzorgd huidgevoel dat vele uren aanhoudt. Het Lumiére-aspect van de productnaam Chanel Vitalumière Aqua wordt gereflecteerd in HD-lichtpigmenten. Ze versterken de natuurlijke glans van de teint en zorgen ervoor dat de huid er levendiger en tegelijkertijd geperfectioneerd uitziet. Als een soort zachte focus leiden ze kleinere onvolkomenheden af en verbergen ze met optimale lichtreflectie. Tot slot bevat de Chanel Vitalumière Aqua serie geïntegreerde UVB-bescherming met SPF 15, die ook belangrijk is in het dagelijks gebruik om lichte huidveroudering tegen te gaan. Rimpels en pigmentvlekken worden door de dagelijkse UV-bescherming voorkomen.

De combinatie van lichte bescherming, natuurlijke afwerking en hydraterende componenten maakt de Chanel Vitalumière Aqua-Foundation ideaal voor de warmere seizoenen. Jongere vrouwen zullen ook het tweede huideffect waarderen, waardoor hun eigen huid er perfecter uitziet maar niet als een masker. Afhankelijk van de conditie van de huid en het gewenste resultaat kan de dekkracht variëren van licht tot medium. Indien nodig kunnen verdere huidproblemen worden verholpen of kan de huid worden gematteerd met geschikte maskerende producten of het losse poeder van Vitalumière.

Het design

De Chanel Vitalumière Aqua Foundation heeft een gelijkaardig ontwerp als de andere vloeibare make-ups van het Franse luxemerk. De smalle rechthoekige Chanel Vitalumière Aqua verpakking is gemaakt van stevig plastic. Het CC-logo is te zien op de bovenkant van het zwarte deksel. De belettering is wit, terwijl de eigenlijke fles de kleur van de make-up weerspiegelt.

Ondanks het gecoördineerde design van de teint producten, kan elke variant van elkaar onderscheiden worden door fijne verschillen en inscripties die rijk zijn aan details. De Chanel Vitalumière Aqua serie heeft een zeer smalle, ronde opening en kan gemakkelijk kort worden geschud en vervolgens spaarzaam worden verwijderd. Het kan worden aangebracht vanaf de achterkant van de hand met vingertoppen, een borstel of een cosmetische spons.

Het assortiment

De Chanel Vitalumière Aqua Foundation is aangenaam licht en al verfrissend bij de toepassing. De vloeibare textuur is bijzonder fijn en combineert optimaal met de huid. Een lichte tot gemiddelde opaciteit kan worden bereikt zodat het resultaat altijd natuurlijk blijft. Speciale HD lichtpigmenten helpen om de helderheid van de huid te verhogen en leiden zo extra af van onvolkomenheden. De optimale weerkaatsing van het licht laat de teint er ontspannen uitzien. Lotuswater en extracten van bruine algen helpen van binnenuit om de huid verder te stimuleren. Het bevat ook een hyaluronzuur derivaat dat helpt om vocht te binden. Op deze manier kunnen gevoelens van spanning en ook de vorming van droogheidsrimpels worden tegengegaan.

Chanel Vitalumière Aqua Make-up kan direct met de vingertoppen worden aangebracht en gefineerd. Bij de kleurkeuze moet enerzijds gelet worden op de helderheid en anderzijds op de ondertonen in roze, neutraal of gelig om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen. Als vuistregel geldt: hoe hoger het kleurnummer, hoe donkerder de nuance.

Het kleurenspectrum begint met de zeer verfijnde toon Chanel Vitalumière Aqua Teint Parfait Effet Seconde Peau 10 Beige en de variatie Chanel Vitalumière Aqua 12 Beige Rosé. Chanel Vitalumière Aqua Teint Parfait Effet Seconde Peau 20 Beige en Chanel Vitalumière Aqua 22 Beige Rosé zijn nog steeds licht. De klassieke middelste beige toon, geschikt voor veel Midden-Europese types, is te vinden in Chanel Vitalumière Aqua 30 Beige en Chanel Vitalumière Aqua 32 Beige Rosé.

Iets donkerder is Chanel Vitalumière Aqua 40 Beige met het alternatief Chanel Vitalumière Aqua 42 Beige Rosé. Voor de donkerdere en gebruinde huid is Chanel Vitalumière Aqua 50 Beige verkrijgbaar, terwijl Chanel Vitalumière Aqua 70 Beige een zeer donkere tint heeft. Omdat het een vloeibare textuur is, kunnen twee kleuren ook gemengd worden om een individuele nuance te creëren. Alle Chanel Vitalumière Aqua vloeibare funderingen hebben UVB-bescherming met SPF 15, waardoor lichte huidveroudering wordt geminimaliseerd.