Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Chanel biedt naast mode, accessoires en parfum al enkele jaren hoogwaardige verzorgingsproducten aan. Een van de lijnen is de hydraterende producten van Chanel Hydra Beauty. Het symbool van Chanel is altijd al camelia geweest. Het is dus niet verwonderlijk dat Chanel een verzorgingslijn heeft ontwikkeld met de uitstekende eigenschappen van camelia: Chanel Hydra Beauty. Camellia's fluweelzachte bloemblaadjes zijn gelijkmatig zacht, stevig en onberispelijk in alle weersomstandigheden. De voordelen van camellia zijn gecombineerd met blauwe gember uit Madagaskar, die de huid beschermt tegen interne en externe stressfactoren en vochtverlies.

Chanel's onderzoek heeft alle overbodige ingrediënten weggelaten en heeft zich uitsluitend gericht op eenvoud en verdraagzaamheid. Met behulp van een eigen speciaal extractieproces konden de onderzoekers van Chanel de nieuwe werkzame stof voor een continue toevoer van vocht winnen. Deze actieve stof wordt Camellia Alba PFA genoemd. Dit is een concentraat van oligomeren van de cameliabloem. Dit actieve ingrediënt controleert tegelijkertijd drie biologische hydratatiemechanismen. Blue Ginger PFA fungeert tegelijkertijd als een beschermende wand en 24-uurs alarmsysteem. Blauwe gember wordt gekweekt in Madagaskar en het speciale extract wordt op eigen wijze geëxtraheerd in de laboratoria van Chanel in Parijs. Het werkt in Chanel Hydra Beauty door zijn zeer gevoelige antennes voor stress, direct en effectief in de cellen.

Huidstress is ingeperkt voordat er schade en verlies van waterreserves kan optreden. Deze sterk geconcentreerde bescherming garandeert een perfecte vochtpenetratie van de huid. Chanel biedt deze innovatie in twee varianten aan. De doelgroep van de Hydra Beauty huidverzorgingslijn zijn vrouwen met een normale tot droge huid. Voor maximale werkzaamheid, gebruik 's morgens en 's avonds na Chanel Hydra Beauty Serum. Voor een jonge, frisse look - al na de eerste toepassingen.

alle klanten beoordelen positieve
Chanel Hydra Beauty
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Heerlijk serum
Het geeft een bloemige, fijne geur als je dit serum gebruikt. Trekt heel snel in. Al na het eerste gebruik heb je het gevoel van een fijne, gladde huid.
Commentaar van
Echt geweldig
Ik heb deze crème al de derde keer bij jullie gekocht omdat ik super tevreden ben. Precies het juiste voor mij voor het hele jaar!

Het design

Het ontwerp van de Chanel Hydra Beauty verpakking is, zoals altijd bij Chanel, eerder gereduceerd en stijlvol. Het belooft pure zuiverheid en zorg met de beste ingrediënten. Zeer fijn blauw gecombineerd met zwarte lak. Chanel Hydra Beauty Creams zijn verpakt in praktische potten voor eenvoudige verwijdering.

Het serum en de Chanel Hydra Beauty oogverzorging worden aangeboden in een pompdispenser, zodat de juiste dosering gegarandeerd is. Verwijdering kan steriel en schoon zijn. De spray wordt ook aangeboden in een pompdispenser die een fijne nevel afgeeft. Alle Chanel Hydra Beauty producten zijn eenvoudig in gebruik en comfortabel in de hand.

Het assortiment

Chanel's Hydra Beauty ploeglijn bestaat uit vijf gecoördineerde producten. Hydra Beauty Cream is geschikt voor alle huidtypes en voorziet de huid van intensief vocht en antioxidanten. Het hydrateert en geeft licht en welzijn. Deze intensieve hydratatie wordt bereikt door het actieve bestanddeel Camellia Alba PFA, ontwikkeld door Chanel onderzoekslaboratoria. Speciaal voor de normale tot droge huid werd de crème verrijkt met shea boter en canola derivaat. De frisse, romige Chanel Hydra Beauty consistentie is gemakkelijk aan te brengen en absorbeert snel.

Een subtiele geur van fruit en delicate bloemen maakt deze crème tot een sensuele verzorgingservaring. Het tweede product van de lijn is de Chanel Hydra Beauty Gel Cream. Het is ook geschikt voor alle huidtypes. De gel hydrateert en geeft de huid zachtheid en frisheid. Net als het bloemblad van een camelia ziet de huid er fris, vol en zijdezacht uit. Ook bij deze crème werd de speciale werkzame stof Camellia Alba PFA gebruikt. Het actieve bestanddeel van camellia hydrateert diep in de cellen en beschermt de huid tegen fysiologische en externe stressfactoren.

Een speciale sorbettextuur is sensueel en straalt een subtiele geur van fruit en edele bloemen uit. Noch seizoensgebonden, noch klimatologische veranderingen kunnen het schaden. Het derde product in de serie, het Hydra Beauty Serum, is een basisstap in elk schoonheidsritueel. Met het effect van blauwe gember uit Madagaskar lijkt de huid onmiddellijk gestoffeerd. Hyaluronzuur herstelt onmiddellijk zijn helderheid.

De ultralichte textuur smelt in de huid en ontvouwt een subtiele geur. Het serum voorziet de huid optimaal van water en voedingsstoffen en laat de huid stralen. Hydra Beauty Serum is een belangrijke stap in de holistische verzorging en de basis voor elke make-up. Al na vier weken aanbrengen is het uiterlijk van de huid aanzienlijk verbeterd. Volgens klinische studies is het 81% vochtiger, 79% gelijkmatiger, 90% helderder en 97% zachter.

Het vierde product is de verfrissende hydraterende spray Hydra Beauty Essence Mist. Met zijn praktische formaat past hij in elke handtas en geeft hij snel frisheid en energie. Het is verrijkt met derivaten van vitamine C en E en hyaluronzuur en geeft direct een onvergelijkbaar gevoel van zuiverheid. De fijne spuitnevel dringt diep in de huid door en laat deze stralen.

Het laatste product in de serie is Hydra Beauty Gel Yeux, dat de gevoelige huid van de ogen beschermt en laat stralen. Ook hier is het actieve bestanddeel Camellia Alba PFA toegevoegd en zorgt in combinatie met Blue Ginger voor een diepe hydratatie van de huid. Daarnaast bestrijdt een speciaal oogverzorgingscomplex oogschaduwen en zwellingen. De ooggel smelt ook op de huid door zijn delicate textuur en kan gemakkelijk worden aangebracht en verdeeld.